90+ hamile kalan var mı

Zayıflatın kıyafet sorunu ne normal hayatlarında ne gebelikleri boyunca olmuyor
Bu sanırım biz kiloluların kaderi
Sürpriz bi şekilde hamile kalmışsınız
Olsun ikisini de büyüyüp rahat edersiniz
Umarım hiç birimiz aşırı kilo almayız

Ben bildirdim. Kiloya tansiyona baktılar. Bir ay sonra tekrar gel dediler. Yani bu Cuma tam bir ay olacak. Gidip gitmemekte kararsızım. Aşı için erken ne yapacaklar ki?
Ben ilk gebeliğim de tin tin her çağırmaların da gitmiştim kilo na ben evde de bakarım ya zaten

Sanırım ben aşıdan yırtıyorum
Ilk aşımı 2009 da yaptırmıştım
Ve bu aşı 10 yıl koruma özelliğine sahipmiş
5 aydan sınra öneriyorlar

Arkadaşlar aş ermek varya yaşayan varmı kendimi zorluyorum oğlumdada canım hiçbirşey istememişti bunda istesin eşimie arattırayım die ama istemiyo nasıl bir duygu ki mesela ocak ayında yeşil erik istemekkkkkk

Evet maalesef inşallah çok kilo almayız çocuklarımız sağlıklı olur ve kilolarımızı emzirirken veririz :) Allah'a emanet ol canım

hmm ben aşeriom
Ayva çekti canm 2 hafta sonra eşim buldu getirdi
2 tane yedim çok güZelfi bir de
Kağan'a turşusu çekti ama ev yapımı onuda yaptık 3 gün sonra açtım yedim
Dayanamadım olmamıştı ama yedim 3 tabak hem de
Erik çekmedi
Bence çeksede çekmese de iste aldırıyor ye nazlan:)

Bende gitmedim aile hekimine tansiyon ölçmekten başka birşey yapılmıyor sanki
Gecen sene bizim apt hamile bi bayan taşındı son aylarıydı

Bir kaç gece aile hekimi yana döne onu aradı neden acaba sordum hiç gitmedim dedi insanmış dedi
Beni de yana döne arasınlar

Ben bu gece birşey isteyim ama ne eşim biraz sürünsün ama kıyamam ki işten yorgun geliyor 7de hep birlikte kalkıyoruz kaahvaltı servise paşamı veriyo işe gidiyor neyse bakalım akşam canım ne istese kıymam lazım en azından arayıp bulacakmı denemeliyim sizlerin eşleri buldumu yoksa arkasını dönüp uyudumu hamişlerrr

Canan karatay dioki obez olan herkes şeker hastasıdır açlık şekerı düşük olması şeker hastası olmamak demek değil insülin değerini ölçtürün dio eğer kiloluysan troid karaciğer hepsi yağlanmıştır safra kesesi pankreas hepsi yağlanmıştır dio yüksek koruma faktörlü güneş koruma ürünü kullanmayın d vitamini alamaz bariyer oluşturur vücuda dior d vitamini almazsan troid bozulur ağrılar artar d vitamininizide ölçtürün dior offff ya bu kadın beni alt üst ediyo ben kesin kararımı verdim yükleme şeker yaptırmıycam ben iş yerindeyim annem aradı canan karatay var die toplantı odasanda tv var oraya geçtim izliyorum

T

Tetanoz için evet çok erken
Doktorun söyler zaten

Kızlar sağlık ocaklarına sile hekimlerine bildirdiniz mi hamileliğinizi
Ben henüz bildirmedim
Bildirmeyi de düşünmüyorum
Hiç mir artısı olmamıştı ilk gebeliğim de

tetanoz hep 20. haftada dıye okudum da. 13 ekıme tam 20 haftalık oluyoruz. ama doktor hayır dedıgı ıcın gıtmeyecegım tabıı.

ben ılk hamıleleıgımı ıdrar testınde ogrendıkten sonra kandakı degerı gormek ıcın saglık ocagına gıtmıstım. evımıze de cok yakın cunku. orda kanı dırek ebe aldı ve sordu zaten gebelık ıcın mı dıye. ve kaydımı yaptı. ası vs. ıcın genede ıyı olur dıye dusunuyorum ben saglık ocagına bıldırımı. tabı yıne sız bılırsınız.

ay benımde pek bısey aserdıgım soylenemez:) hanı normalde bırsey ıster gıbı ıstedıgım oluyor. sagolsun esım ıkıletmez. hep sorar. sımdılık ıyı yanı:)

Kızlar ben de kilolu hamile kalanlardanım. Aslında bebek istiyordum ama açıkçası öncesinde hem boğazımı tutamadım ve birazda hemen hamile kalacağımı düşünmüyordum. Allah ın gücüne gitmesin tabiki de çok mutluyum hamile kaldığım için.
Diğer yandan da hamilelikle beraber gelecek kilolarım için endişe ediyorum. Öğrendiğimden beri paketli hiçbirsey(ekmek dahil), şekerli ve tatlı gıdalar ve tavuk(aşırı hormonlu yetıstırıldıklerı ıcın. Koy tavuğu bulursam sorun yok) yemiyorum. Açıkçası eşimin beni doğumdan sonra çok kilolu bulu beğenmemesinden ve çirkin bir hamiş olmaktan korkuyorum. İnşallah cokkilo almayız kızlar... Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sıhhatle...

merhabalar..
oncelıkle hayırlı olsun bebısınız:) saglıkla kucagınıza alın ınsallah.
tedırgın olmayalım cok fazla.. ayrıca ozen gosterıyoruz zaten. bakın bende 4,5 aylık hamıleyım. henuz kg almadım. boyle guzel gıder ınsallah hep:)
esınız sızı begenır neden begenmesın. sonucta ıkınızın canını tasıyorsunuz. bıze cok nazık davranmalılar.:)

Haklısınız... Bu konuyu eşime açtığım zaman o da bana böyle söylüyor. Ben seni beğeniyorum çok kutsal bir şey için kilo alacaksın daha da güzel geliyorsun bana bunu düşününce diyor ama işte bazen engel olamıyorum düşüncelerime... İnşallah bende sizin gibi böyle az kilo alarak devam ederim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

oh neguzel esınız de rahatlatmıs sızı.
zaten yeterınce kg oldugundan sebep kg alınmıyor galıba. alınsada az alınacak sanırım. genelde kg verıp doguma gıdenler var kılolu bayanlarda... tabı saglıkla gecsın bu surec te en onemlısı bu...

Hsyır canım pkolu değilim
Bence hamile kalmanın kilo ile uzaktan yakından alakası yok
Bir çok zayıf insan var gebe kaldmıyor
Kaç kilosun ki keşke 50 60 kilolarda hamile olsaydık ama olmadı 16. Haftana girdim hiç kilo almadım gebeliğim de güzel geçti

Kızlar hiç biliyor musunuz
Kilo hamilelerin karnı çok çıkar mı
Ilk hamileliğimde gören ikiz mi diyor du

Ama o zamn 70 kilo ile gebe kslmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…