Zayıflatın kıyafet sorunu ne normal hayatlarında ne gebelikleri boyunca olmuyorCanım ben ilk hamileliğine 70 ile başladım 64 e düştüm 104 ile doğum yaptım :) ikinci hamileliğime oğlum 4 aylıktı hamile kaldım 87 kilo ile başladım 82 ye düştüm şu anda 5 aylık hamileyim ve 85 kilo oldum doğum kilolarımı vermek üzereyim çoğu gitmişti ama işte nasipmiş kızıma hamile kalmak :) bakalım bunda kaç kilo alacağım çok merak ediyorum oğlum sürünmeye başladı yakında yürür belki ona bakarken çok kilo almam :) yine de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin de kilolar önemli değil :) canım ben yurt dışındayım kıyafet konusu benim için hep sorun tesettür kıyafetleri bulmak çok daha zor Allah'tan burada büyük bedenler de var da hamilryken bulabiliyorum :)
Ben ilk gebeliğim de tin tin her çağırmaların da gitmiştim kilo na ben evde de bakarım ya zatenBen bildirdim. Kiloya tansiyona baktılar. Bir ay sonra tekrar gel dediler. Yani bu Cuma tam bir ay olacak. Gidip gitmemekte kararsızım. Aşı için erken ne yapacaklar ki?
hmm ben aşeriomArkadaşlar aş ermek varya yaşayan varmı kendimi zorluyorum oğlumdada canım hiçbirşey istememişti bunda istesin eşimie arattırayım die ama istemiyo nasıl bir duygu ki mesela ocak ayında yeşil erik istemekkkkkk
Emzirmek benim için hayalEvet maalesefinşallah çok kilo almayız çocuklarımız sağlıklı olur ve kilolarımızı emzirirken veririz :) Allah'a emanet ol canım
Gecen sene bizim apt hamile bi bayan taşındı son aylarıydıBende gitmedim aile hekimine tansiyon ölçmekten başka birşey yapılmıyor sanki
Ben 1 yaşa kadar emzirdim ama hiç kilo veremedim hatta almaya devam ettim canım neden acabaEvet maalesefinşallah çok kilo almayız çocuklarımız sağlıklı olur ve kilolarımızı emzirirken veririz :) Allah'a emanet ol canım
Csnm
canm iyi haberlerine sevindim
Görüyormuşsun keratayı
Benimkide inş Cumartesi öğrenicez
3 lü tarama günüm geliyor
Her doktorun sistemi farklı
Bizim ki yönlendiriyor
Ama bu sefer randevu aldım radyolijiden
Ne olur ne olmaz
T
Tetanoz için evet çok erken
Doktorun söyler zaten
Kızlar sağlık ocaklarına sile hekimlerine bildirdiniz mi hamileliğinizi
Ben henüz bildirmedim
Bildirmeyi de düşünmüyorum
Hiç mir artısı olmamıştı ilk gebeliğim de
merhabalar..Kızlar ben de kilolu hamile kalanlardanım. Aslında bebek istiyordum ama açıkçası öncesinde hem boğazımı tutamadım ve birazda hemen hamile kalacağımı düşünmüyordum. Allah ın gücüne gitmesin tabiki de çok mutluyum hamile kaldığım için.
Diğer yandan da hamilelikle beraber gelecek kilolarım için endişe ediyorum. Öğrendiğimden beri paketli hiçbirsey(ekmek dahil), şekerli ve tatlı gıdalar ve tavuk(aşırı hormonlu yetıstırıldıklerı ıcın. Koy tavuğu bulursam sorun yok) yemiyorum. Açıkçası eşimin beni doğumdan sonra çok kilolu bulu beğenmemesinden ve çirkin bir hamiş olmaktan korkuyorum. İnşallah cokkilo almayız kızlar... Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sıhhatle...
oh neguzel esınız de rahatlatmıs sızı.Haklısınız... Bu konuyu eşime açtığım zaman o da bana böyle söylüyor. Ben seni beğeniyorum çok kutsal bir şey için kilo alacaksın daha da güzel geliyorsun bana bunu düşününce diyor ama işte bazen engel olamıyorum düşüncelerime... İnşallah bende sizin gibi böyle az kilo alarak devam ederim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?