Cnm bnde kiloluyim ve hamile kalmak istiyorum bnde korkuyorum ama beklemek de istemiyorum onumuzdeki ay spora baslicam olursa bırakırım olmazaa o arada zayiflamis olurum biraz pko da cikti sen de var mi pko
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
75 çok değil ki tabi boy da önemlimerhaba bende 75 kg yum dr lar kilo ver ömce dedi denedim çalışırken olmadı diyet spor pek yapamadım 2 kg ancak verdim.bu ay tedavim oluyor çok mu zorlar bu kılo beni gebe kalsam
boyum kısa canım kilom orantılı sadece göbekte yağlanma oldu ilaçlardanmı oturarak çalışıyorum ondan mı bilmiyorum henüz gebe değilim inş kalırım canım sğl.75 çok değil ki tabi boy da önemli
Benim ilk gebeliğim 75 ile başlamıştı çok kilo almamaya çalış
Şimdiden hayırlı gebelikler
Bu iş kilo ile olsaydı İnan ben hamile kalamazdımboyum kısa canım kilom orantılı sadece göbekte yağlanma oldu ilaçlardanmı oturarak çalışıyorum ondan mı bilmiyorum henüz gebe değilim inş kalırım canım sğl.
sğl canım bir dr hiç konuşturmadı önce zayıfla dedi çok üzüldüm veremiyorum dedim diyetisyene git dedi başka dr gitttim oda zayıflasan iyi olur dedi olmuyor dedim diretmedi 32 yaşındayım anne olmak istiyorum bir düşüğüm var beklemek istemiyroum artık canımBu iş kilo ile olsaydı İnan ben hamile kalamazdım
Kiloyu dert edip psikolojını bozma en kötüsünde stres ve sıkıntı rahat ol
tabi zayıf hamile kalmak en doğrusu ana olmayınca ne yapıcaksınsğl canım bir dr hiç konuşturmadı önce zayıfla dedi çok üzüldüm veremiyorum dedim diyetisyene git dedi başka dr gitttim oda zayıflasan iyi olur dedi olmuyor dedim diretmedi 32 yaşındayım anne olmak istiyorum bir düşüğüm var beklemek istemiyroum artık canım
canım progesteron düşünlüğü vardı klomenle gebe kaldım ama 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum şuan değerlerim iyi bir sorun yok şükür ama yine klomenle destekleyelim dedi drT
tabi zayıf hamile kalmak en doğrusu ana olmayınca ne yapıcaksın
1. 2 ay ertele diyetisyene git bu arada 3 5 kilo bile versen iyi olur hamileliğin boyunca da dikkat edersin çok almazsın inş
Özel değilse hamile kalamama sebebin ne
Neden canım hayırdır ne olduEmzirmek benim için hayal
Canım ben 4 buçuk ayına kadar emzirdim ufaklık bıraktı beni devam sürü verince ama 4 ah içinde 20 kilo verdim ama başkalarını dinleseydim o kiloları da veremezdim ye dediler ye ki sütün olsun bende zaten hiç o anki kadar kilolu olmamış bir insandım ve kimseyi dinlemedim bol bol su içtim hem sütüm kesilmedi hem de aşırı yiyip kilo almadım şekeri de tuzu da kestim attım hayatımdan bunun etkisi de oldu sanırımBen 1 yaşa kadar emzirdim ama hiç kilo veremedim hatta almaya devam ettim canım neden acaba
Ilk bebeğim emmemişti çok üzülmüştümNeden canım hayırdır ne oldu
Hayırlısı olsun canımcanım progesteron düşünlüğü vardı klomenle gebe kaldım ama 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum şuan değerlerim iyi bir sorun yok şükür ama yine klomenle destekleyelim dedi dr
Hayırlısı olsun canım
Iyi haberlerini alırız inş
. ins canim sglHayırlısı olsun canım
. ins canim sglHayırlısı olsun canım
Benim de 4 buçuk ay emdi ama benim ve kv in yüzünden akşamları 5 te ağlaması tutuyo diye kv doymuyor dedi bende ek devam sütü ne başladım bu sefer benden soğudu oğlumIlk bebeğim emmemişti çok üzülmüştüm
Sanki hiç emziremiycekmişim gibi duygu var içimde
Neden böyle oldun canım bende çok duygu salim ama normal dede oyleydim birseyemi üzüldüm bir Sorunmu var kk la falan belki hamileluktendirKızlar
Ben çok kötüyüm her şeye ağlıyorum
Sinirlerim çok bozuk tutamıyorum kendimi
Geçen haftadan beri böyleyim
Sanırım depresyona girdim
Ilk gamileliğim de böyle olmamıştım.
Doğumumdan korkuyorum yalnızlıktan korkuyorum bebekten korkuyorum gelecek misafirlerden korkuyorum yemek yapamamaktan evdekileri aç bırakmaktan aç kalmaktan emzirememekten dinlenemekten korkuyorum
Ne bilirim kötüyün ama
Ne güzel kilo vermişsiniz bende doğumdan sonra çok aldımCanım ben 4 buçuk ayına kadar emzirdim ufaklık bıraktı beni devam sürü verince ama 4 ah içinde 20 kilo verdim ama başkalarını dinleseydim o kiloları da veremezdim ye dediler ye ki sütün olsun bende zaten hiç o anki kadar kilolu olmamış bir insandım ve kimseyi dinlemedim bol bol su içtim hem sütüm kesilmedi hem de aşırı yiyip kilo almadım şekeri de tuzu da kestim attım hayatımdan bunun etkisi de oldu sanırım
Biberon verilirse anneyi birakiyi çocuklar kvler karismasa aslindaBenim de 4 buçuk ay emdi ama benim ve kv in yüzünden akşamları 5 te ağlaması tutuyo diye kv doymuyor dedi bende ek devam sütü ne başladım bu sefer benden soğudu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?