Bende çok takılıyorum kiloma eşimden utanıyorum ne olacak bizim halimiz sence tüm zarif bayanlara bakarlarmiHaklısınız... Bu konuyu eşime açtığım zaman o da bana böyle söylüyor. Ben seni beğeniyorum çok kutsal bir şey için kilo alacaksın daha da güzel geliyorsun bana bunu düşününce diyor ama işte bazen engel olamıyorum düşüncelerime... İnşallah bende sizin gibi böyle az kilo alarak devam ederim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Doktorumuz sakın vermeyin dedi ama nasip işteAma veremedim şimdi yine öyle olursa of ya
Biberon verilirse anneyi birakiyi çocuklar kvler karismasa aslinda
Inşallah verirsin istediğin kiloya kadar :) bizle beraber :)Ama veremedim şimdi yine öyle olursa of ya
Biberon verilirse anneyi birakiyi çocuklar kvler karismasa aslinda
Valla bilmiyorum herşeyi takıyorum ağlıyorumNeden böyle oldun canım bende çok duygu salim ama normal dede oyleydim birseyemi üzüldüm bir Sorunmu var kk la falan belki hamileluktendir
Bende çok takılıyorum kiloma eşimden utanıyorum ne olacak bizim halimiz sence tüm zarif bayanlara bakarlarmi
kılolu annelerın bebeklerı genelde dusuk kılolu olur iri olmaz ama genelde tabı sezaryan kıllolularda sorun oluyo bıldıım kadarıyla ama tam kesın bılgım yok bu konuda gebelınız boyunca hıc bı sorun yasamadan alırsınız kucagımıza ınsallahselam arkadaslar...
bende aslında cok takıktım bu kg meselesıne... ama hamıle oldugumu ogrendıgım an dedım kı kg yuzunden hıc olumsuz dusunmeyecegım gebelık surecımı...
hayalım kg verıp hamıle kalmaktı ama surprız oldu nasıp oldu kısmetmıs ıste... bın sukurler olsun.
neyse sımdı bıraz su aklıma takıldı. her kg lu hamıle kalan bayanın bebegı ıllakı de ırı mı dıgar? bız dıkkat etsek mınımum kg ıle tamamlasak bu mutlaka boyle mı olur?
ve bırde su sorum var. kılolu olunca normal dogum sansı zor mu? sezaryen mı daha olası ve sezaryen oldugunda da olumsuz getırısı var mıdır o dıkıslerın vs...
hıc dusunmeyecegım sozde ama kendım ıcın degıl hep bebegım ıcın endısem. ona hıcbır olumsuz tesırım olmasın.
Baya olmus gostermiyor mu:)
Gözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?
Canm 2 li test sonucumu aldıktan
T-hcg değerim 66.6 çıkmış
Bu kontrolümde cinsiyetinden emin olamadı doktor yani senin bahsettiğin varsayım doğruysa kız sanırım 20. Haftamda ayrıntılı ultrason için gidicez bakalım kesin görütüz
Tabi canım hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama insan yine de merak ediyorInşallah cnm sağlıklı olsunda ama bn bu hcg işini araştırdım da cogu kişide doğru cıkmış 20 de kesin görürsün cnm
Hayırlısı olsun canımhello, slm kizlar naber nasilsiniz?
ben 3 hafta dir tatildeydim ve 3 kilo almisim((
napicam ben??? ...
Hayırlısı olsun canım
Çok almışsın belki ödemdir canını sıkma sonrası için dikkat et
Canım kısıtlamam yokevet hayirlisi olsun tabi, ama koca bogazimi tutsam iyi olucak valla
senin gunluk beslenmen nasil canim, biraz anlatirmisin?
Canım kısıtlamam yok
Çorba çok içiyorum
Meyve çok yerim
Hazır beslenmiyorum
Abur cubur temiyorum
Pasta börekte Canım isterse yiyorum
Her zamn değil arada bi
Canım valla bilemiyorum kismıle sanada sormak ıstıyorum.
sence kılolu bayanların dogum yapması ıcın sezaryen mı daha zor olur normal mı?
sezaryen kac kılodan sonra amelıyat vs. komplıkasyon vs. olusur zor gecer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?