90+ hamile kalan var mı

Bende çok takılıyorum kiloma eşimden utanıyorum ne olacak bizim halimiz sence tüm zarif bayanlara bakarlarmi

Bende çok takılıyorum kiloma eşimden utanıyorum ne olacak bizim halimiz sence tüm zarif bayanlara bakarlarmi

Açıkçası ben eşimin başka kadınlara bakmasını kafama takmıyorum. Zira bizim aramızda özel bir bağ var. Bazı şeylerin o kadar basit olmayacağını düşünüyorum. Ama dediğin gibi kilolarım yüzünden eşime karşı kendimi kötü hissediyorum. Aslında sanırım sesli itiraf etmeye korkuyorum ama eşimden çok ben takıyorum kiloları kafaya. Yani giydiklerim yakışmayınca falan eşim olmasa da üzülüyorum

Moral bozmamaya çalışıcaz. Doğumdan sonra da allahn izniyle bol bol emzirip, diyet yapıp hamile kaldığımız kilonun altına düşücez. Başka yapcak bisi yok. Bu arada ben gebe olduğumu öğrenir öğrenmez, hamur işi, tatlı ve paketli tüm gıdaları kestim.

Ben 76 kiloyum canım ama boyum 1,60. Sen kaç kilosun?

selam arkadaslar...
bende aslında cok takıktım bu kg meselesıne... ama hamıle oldugumu ogrendıgım an dedım kı kg yuzunden hıc olumsuz dusunmeyecegım gebelık surecımı...
hayalım kg verıp hamıle kalmaktı ama surprız oldu nasıp oldu kısmetmıs ıste... bın sukurler olsun.
neyse sımdı bıraz su aklıma takıldı. her kg lu hamıle kalan bayanın bebegı ıllakı de ırı mı dıgar? bız dıkkat etsek mınımum kg ıle tamamlasak bu mutlaka boyle mı olur?
ve bırde su sorum var. kılolu olunca normal dogum sansı zor mu? sezaryen mı daha olası ve sezaryen oldugunda da olumsuz getırısı var mıdır o dıkıslerın vs...
hıc dusunmeyecegım sozde ama kendım ıcın degıl hep bebegım ıcın endısem. ona hıcbır olumsuz tesırım olmasın.

kılolu annelerın bebeklerı genelde dusuk kılolu olur iri olmaz ama genelde tabı sezaryan kıllolularda sorun oluyo bıldıım kadarıyla ama tam kesın bılgım yok bu konuda gebelınız boyunca hıc bı sorun yasamadan alırsınız kucagımıza ınsallah

Huhu merhaba kızlar
Bugün doktordaydım kilo almamışım süper bebişte süper 2 li taramam da iyi çıkmıştı
3 lü tarama için kan verdik ultrasona gittik amaaa bebişin cinsiyetini göremedik Üff ne hayal ile gitmiştim
Yine bekleyiş bekleyiş

Gözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?

Canm 2 li test sonucumu aldıktan
T-hcg değerim 66.6 çıkmış

Bu kontrolümde cinsiyetinden emin olamadı doktor yani senin bahsettiğin varsayım doğruysa kız sanırım 20. Haftamda ayrıntılı ultrason için gidicez bakalım kesin görütüz

Inşallah cnm sağlıklı olsunda ama bn bu hcg işini araştırdım da cogu kişide doğru cıkmış 20 de kesin görürsün cnm

Inşallah cnm sağlıklı olsunda ama bn bu hcg işini araştırdım da cogu kişide doğru cıkmış 20 de kesin görürsün cnm
Tabi canım hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama insan yine de merak ediyor
4 hafta sınra belli olucak
Haber veririm sana

hello, slm kizlar naber nasilsiniz?
ben 3 hafta dir tatildeydim ve 3 kilo almisim ((

napicam ben??? ...

Hayırlısı olsun canım
Çok almışsın belki ödemdir canını sıkma sonrası için dikkat et

evet hayirlisi olsun tabi, ama koca bogazimi tutsam iyi olucak valla
senin gunluk beslenmen nasil canim, biraz anlatirmisin?

evet hayirlisi olsun tabi, ama koca bogazimi tutsam iyi olucak valla
senin gunluk beslenmen nasil canim, biraz anlatirmisin?
Canım kısıtlamam yok
Çorba çok içiyorum
Meyve çok yerim
Hazır beslenmiyorum
Abur cubur temiyorum
Pasta börekte Canım isterse yiyorum
Her zamn değil arada bi

smıle sanada sormak ıstıyorum.
sence kılolu bayanların dogum yapması ıcın sezaryen mı daha zor olur normal mı?
sezaryen kac kılodan sonra amelıyat vs. komplıkasyon vs. olusur zor gecer?

Canım kısıtlamam yok
Çorba çok içiyorum
Meyve çok yerim
Hazır beslenmiyorum
Abur cubur temiyorum
Pasta börekte Canım isterse yiyorum
Her zamn değil arada bi

hm peki anladim canim, cok tesekkur ederim smile

smıle sanada sormak ıstıyorum.
sence kılolu bayanların dogum yapması ıcın sezaryen mı daha zor olur normal mı?
sezaryen kac kılodan sonra amelıyat vs. komplıkasyon vs. olusur zor gecer?
Canım valla bilemiyorum ki
Ne desen boş
Ben ilk doğumumda 100 kilo ile girmiştim doğuma sezarysn dı ve kolaydı dikişimde bir sıkıntı olmadı
30 . Haftadan sonra doktoruna konuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…