Üzülme canım onlar riskleri söylüyor her şey Allah'tan. Belki hiç bir şeyi yoktur. Hem sağlıklı diye görülen bebeklerde olmayacak diye de bir şey yok. Geçen bayram ziyaretinde komşum dedi 3'lü tarama riskli çıktı diye dn güzel zamanlarım ağlayarak geçti. Yavrum sapasağlam doğdu diye. Ben de ikili yaptırırken pişman oldum. Bilsem ne olacak sadece 6 ayımı stres ve üzüntüyle geçireceğim diye. Eğer aklında aldırmak yoksa daha fazla yıpratma kendini. Ikilide risk çıkmamış mıydı bu arada?
Evet Özgür Deren'i de duymuştum gerçekten çok iyiymiş. Ben de kan pihtilasmasi yüzünden riskli gebeliğe giriyorum arastirmistim epey bu doktorları. Dua edeceğim hakkında hayırlısı olsun. Aldirip aldirmamak eşinle sizin kararınız olur ama gitmeden bunu düşünme. Iyi düşün , dua et.Gnydn canım
Ikili testim çok iyi çıkmıştı
Ankara da perinatoloji uzmanı Özgür Deren diye bi Prof u önerdi randevu aldık 14 30 a şimdi Yoldayım!
Ayrıntılı ultrason yapılıcak ve riskli bulunursa aminosentez
Dua edin kızlar
Aldırır mıyım bilmiyorum çok köyü mi durum kıymak istemiyorum ama bu hayatı da ona yaşatmaya hakkım car mı bilmiyorum
Gittik ve geldikEvet Özgür Deren'i de duymuştum gerçekten çok iyiymiş. Ben de kan pihtilasmasi yüzünden riskli gebeliğe giriyorum arastirmistim epey bu doktorları. Dua edeceğim hakkında hayırlısı olsun. Aldirip aldirmamak eşinle sizin kararınız olur ama gitmeden bunu düşünme. Iyi düşün , dua et.
Sevindim canım aklım sizdeydi. Moralini yüksek tut artık. Inşallah bebeğin sapasağlam dünyaya gelecek.Gittik ve geldik
Doktor olumlu konuştu uzun bir ayrıntılı ultrason yaptı 2 li ve 3 lü testime göre 900 de 1 ihtimal verdi
Aminosentez önerdi yaptırdık ve bekliuoruz
Bugün Pazartesi
Ben salı günü nü bekliyorum .....
cnmm cok üzüldüm yaşadıklarını okudum da aynı şeyler bnmde ilk bebeğimde başıma geldi maalesef sonllandırmak zorunda kaldık 17 hf lıkken nolur sabırlı ol
Olmaya çalışıyorum işte
Ama düşüncesi bile çok kötü
Sen amiyosentez ysptırmışmıydın
Ben kafamdalileri netleştirmek için yaptırdım salı en geç Çarşamba hızlı sonuçum çıkacak uzun sonuç 15 günü bulur dediler
Beklemek çok kötü
Ben de çok düşündümSeni çok iyi anlıyorum cnm biz aldırmaya karar verince yaptırmıştık amniyosentez temiz cıktı ama ultrasonda bir cok özrü vardı bebeğimin sonlandırdıktan sonrada doktorların dedikleri doğru cıktı kabus gibiydi bizde anlamadık bişey
Ben de çok düşündüm
Aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldık
Eğitimi en çok beni düşündüren
Hoplayıp zıplayamıycak arkadaşı ölmüyorsak işi ailesi çocukları olmayacak
Onlar aklıma geldikçe haksızlık yapıyorum hiye düşünüyorum kimse böyle yaşamak istemez
Sonuca göre biz de karar vericez
Bemim de ultrason da hiç bir bulgu yok down olduğuna dair ama 3 lü testim zorunlu çıktı
Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın .....
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın....
Gittik ve geldik
Doktor olumlu konuştu uzun bir ayrıntılı ultrason yaptı 2 li ve 3 lü testime göre 900 de 1 ihtimal verdi
Aminosentez önerdi yaptırdık ve bekliuoruz
Geçmiş olsun. Epey bir rahatlamışsınızdır.
Amniyosentez nasıl geçti? Korkulacak bir durum var mı?Bir de ben bugün ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim. Çok uzun sürüyor mu bir de karından bakıyorlar değil mi?
Ben şimdilik sadece ikili test yaptım. Üçlü test istemiyorum. O da kötü çıkar da kafayı yerim diye çok korkuyorum.
Bemim 2. Taramam iyiydiGeçmiş olsun. Epey bir rahatlamışsınızdır.
Amniyosentez nasıl geçti? Korkulacak bir durum var mı?Bir de ben bugün ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim. Çok uzun sürüyor mu bir de karından bakıyorlar değil mi?
Ben şimdilik sadece ikili test yaptım. Üçlü test istemiyorum. O da kötü çıkar da kafayı yerim diye çok korkuyorum.
Tamam canım. Eşim beni birazdan alacak.umarımiyi bir doktor seçmişiszdir. İstanbula'a gideceğiz.büyükşehir olarak orası yakın bize. Doktor güzel şeyler söylediyse sonuçtan hiç korkma.Bemim 2. Taramam iyiydi
Bence yaptır öylede böylede üzülüyoruz
Doktor sonuçlara bakarak bi istatistik yapıyor mesala benin 901 de 1 ihtimal var dedi bu iyi bir sonuç dedi
Ayrıntılıda iyiydi benim 2 kez yaptırdım farklı 2 doktora korkma ve yaptır canım
Evet katından bakıldı ben yine bi ihtimal hazırlıklı gitmiştim ne olur ne olmaz diye
İnş sen de iyi haberlerle dönersinTamam canım. Eşim beni birazdan alacak.umarımiyi bir doktor seçmişiszdir. İstanbula'a gideceğiz.büyükşehir olarak orası yakın bize. Doktor güzel şeyler söylediyse sonuçtan hiç korkma.
Tamam canım. Eşim beni birazdan alacak.umarımiyi bir doktor seçmişiszdir. İstanbula'a gideceğiz.büyükşehir olarak orası yakın bize. Doktor güzel şeyler söylediyse sonuçtan hiç korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?