90+ hamile kalan var mı

Gnydn canım
Ikili testim çok iyi çıkmıştı
Ankara da perinatoloji uzmanı Özgür Deren diye bi Prof u önerdi randevu aldık 14 30 a şimdi Yoldayım!
Ayrıntılı ultrason yapılıcak ve riskli bulunursa aminosentez

Dua edin kızlar

Aldırır mıyım bilmiyorum çok köyü mi durum kıymak istemiyorum ama bu hayatı da ona yaşatmaya hakkım car mı bilmiyorum

Evet Özgür Deren'i de duymuştum gerçekten çok iyiymiş. Ben de kan pihtilasmasi yüzünden riskli gebeliğe giriyorum arastirmistim epey bu doktorları. Dua edeceğim hakkında hayırlısı olsun. Aldirip aldirmamak eşinle sizin kararınız olur ama gitmeden bunu düşünme. Iyi düşün , dua et.

Gittik ve geldik
Doktor olumlu konuştu uzun bir ayrıntılı ultrason yaptı 2 li ve 3 lü testime göre 900 de 1 ihtimal verdi
Aminosentez önerdi yaptırdık ve bekliuoruz

Gittik ve geldik
Doktor olumlu konuştu uzun bir ayrıntılı ultrason yaptı 2 li ve 3 lü testime göre 900 de 1 ihtimal verdi
Sevindim canım aklım sizdeydi. Moralini yüksek tut artık. Inşallah bebeğin sapasağlam dünyaya gelecek.

Bugün Pazartesi
Ben salı günü nü bekliyorum .....

cnmm cok üzüldüm yaşadıklarını okudum da aynı şeyler bnmde ilk bebeğimde başıma geldi maalesef sonllandırmak zorunda kaldık 17 hf lıkken nolur sabırlı ol

Olmaya çalışıyorum işte
Ama düşüncesi bile çok kötü
Sen amiyosentez ysptırmışmıydın
Ben kafamdalileri netleştirmek için yaptırdım salı en geç Çarşamba hızlı sonuçum çıkacak uzun sonuç 15 günü bulur dediler
Beklemek çok kötü

Seni çok iyi anlıyorum cnm biz aldırmaya karar verince yaptırmıştık amniyosentez temiz cıktı ama ultrasonda bir cok özrü vardı bebeğimin sonlandırdıktan sonrada doktorların dedikleri doğru cıktı kabus gibiydi bizde anlamadık bişey

Ben de çok düşündüm
Aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldık
Eğitimi en çok beni düşündüren
Hoplayıp zıplayamıycak arkadaşı ölmüyorsak işi ailesi çocukları olmayacak
Onlar aklıma geldikçe haksızlık yapıyorum hiye düşünüyorum kimse böyle yaşamak istemez

Sonuca göre biz de karar vericez
Bemim de ultrason da hiç bir bulgu yok down olduğuna dair ama 3 lü testim zorunlu çıktı

Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın .....
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın....

İnsan böyle dunumlarda yani çocuğuyla ilgili şeyler o zaman ailesine nasıl ihtiyaç duyuyor bizim başımıza gelen herşeyde onları korkutuyor hatta bizim çocuklarımızın başına gelenlerde

Bizde dediklerini çok düşündük cnm bizimde usgde özürleri cıktı amniyosentez temiz cıktı hemen bizm gibi hemen karar verme sakın
inş.amniyosentez temiz cıkıcak görürsün sağ salim bebeğine kavuşcaksın içini ferah tut bizim 15 hflıkken belli olmuştu eğer öyle bişey olsaydı daha önce belli olurdu merak etme bence testler riskli cıkıp bebeğine kavuşan okadar anneler var ki
Amin amin.....

Gittik ve geldik

Geçmiş olsun. Epey bir rahatlamışsınızdır.
Amniyosentez nasıl geçti? Korkulacak bir durum var mı? Bir de ben bugün ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim. Çok uzun sürüyor mu bir de karından bakıyorlar değil mi?
Ben şimdilik sadece ikili test yaptım. Üçlü test istemiyorum. O da kötü çıkar da kafayı yerim diye çok korkuyorum.

Ayrıntılı ultrason doktoru bağlı 30 dk sürdü bizimki ölçüm yapıp bebeğin uzuvlarını tanıttı gösterdi

Amiyosrntez de yine ultrason ile bakıldı bebeğin en uygun pozisyonunda iğne batırıldı enjeksiyon olmak gibi

Doktorum iyiydi sohbet etti rahatlattı
Bir de hemşiresi vardı yönlendirdi steril işlerine baktı karnıma bol bir şekilde batikon sürdü ağrı kesici verdi içmedin bile ağtım olmadı sonra bebeği gösterdi hareketli ve sağlıklı dedi

Bugün yola çıkma dedi dinlen dedi hep yattım
İçim rahatladı diyemem sonucum salı çıkacak

Amiyısentezden korkma canım çok basit ve kısa bi süre de oluyor doktorunu iyi seç sadece nerde taşıyorsun ben Ankara'da özgür deren e yaptırdım ....

Bemim 2. Taramam iyiydi
Bence yaptır öylede böylede üzülüyoruz
Doktor sonuçlara bakarak bi istatistik yapıyor mesala benin 901 de 1 ihtimal var dedi bu iyi bir sonuç dedi

Ayrıntılıda iyiydi benim 2 kez yaptırdım farklı 2 doktora korkma ve yaptır canım

Evet katından bakıldı ben yine bi ihtimal hazırlıklı gitmiştim ne olur ne olmaz diye

Tamam canım. Eşim beni birazdan alacak.umarımiyi bir doktor seçmişiszdir. İstanbula'a gideceğiz.büyükşehir olarak orası yakın bize. Doktor güzel şeyler söylediyse sonuçtan hiç korkma.

Tamam canım. Eşim beni birazdan alacak.umarımiyi bir doktor seçmişiszdir. İstanbula'a gideceğiz.büyükşehir olarak orası yakın bize. Doktor güzel şeyler söylediyse sonuçtan hiç korkma.
İnş sen de iyi haberlerle dönersin
Allah korktuğumuzu bize yaşatmaz
Çok olumlu konuşmadı ama kötü şeyler de söylemedi aminosentez en kesin sonuç verir dedi

Seni merak ettim canım bebiş nasılmış

Şu an hiç bir sorun görmedi doktor. Burun kemiği var. Kalp normaml görünüyor. Yüzde 99 birşey çıkmaz dedi. Yani yüzde 99 bu bebekte down yok dedi. Tıpta yüzde yüz diye birşey yok zaten. Bu durumda amniyosentez de önermiyorum çünkü düşük riski var dedi. İçimizi rahatlattı. İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız yavruları.

Bemim de ilk doktorun burun kemiğine baktı kalbine baktı
Sevindim canım geçmiş olsun

Merhaba hanimlar henuz yazilanlari okuma firsatim olmadi . konuyu gorunce yazmak istedim.bende 100+ yim ve 4 aylik evliyim evliligimin 2. Ayinda hemen hamile kaldim.kilolu oldugum icin benimde endiselerim vardi ama gebelige engel olmadigini gormus oldum doktorumda tasdikledi hic kafaniza takmayin. Ama gebekigin rahat gecmesi acisindan ne kadar az kilolu olursak o kadar guzel olur tabi birde ben tatilde usuttugum icin antibiyotik kullanmistim malesef gebeligimi bilmeden. 4.5 haftalik ogrendim 5,5 haftalikken dusukle sonlandi tekrsrdan istiyorum allah nasip ederse kiloma dikkat etmeye calisiyorumda simdi yazdiklarinizi okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…