90+ hamile kalan var mı

İnşallah sonuçlarınız iyi ve sağlıklı olur kızlar.Allah kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın.Hayırlı haber bekliyoruz inşallah bugün salı smile6081

İnşallah sonuçlarınız iyi ve sağlıklı olur kızlar.Allah kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın.Hayırlı haber bekliyoruz inşallah bugün salı smile6081

Âmin canım çok zor bi durummuş

Akşam aradılar tam biz mesai bitti demiştik daha armazlarsa demiştik eşimle

Hastaneden aradılar sonuçlar iyi
Temiz çıktı uzun çalışmalar 15 gün sonra sonuçlanacak dediler o zamn dünyalar benim oldu ... :)

Geçmiş olsun canım
Sonucum iyi çıktı temiz dediler 15 gün sonra kesin sonuç çıkar dediler dünyalar benim oldu

Hanimlar bisey merak ediyorim ben gebeyken sadece ilk gittigimde tartilmistim sonrasi zaten dusuk oldugundan nasip olmadi devami .. Her kontrolunuzde tartiliyor musunuz? Merak ettim bide tansiyon probleminiz oldu mu ? Ben yeniden kalirsam kilodan cok tansiyondan korkuyorum cok kotu seyler duyuyorum cunku

Her seferin de tansiyon ve kiloya bakılıyor canım
Düşük için üzüldüm inş hayırlısıyla 2. Bebeğini kucağına alırsın
Henüz tansiyon sorunum olmadı inş sonuna kadar da olmaz....

aaa cok sevindim cnm bak boşuna bebişini üzmüşsün cinsiyet belli oldumu :)
Sağol canım :)
Fısh sonuç da down riskine rastlanılmamış 15 gün daha aminosentez suvısıyla çalışacaklarmış

Cinsiyet umrunda değil di artık bebişimsağlıklı olsunda diye düşünüyordum gittiğimiz Prof oğluma dönerek kardeşin mi kız mı erkek mi biliyor musun dedi
Biz de bilmiyoruz dedik
Ben söyleyim o zamn kardeşin ERKEK dedi
Bugün eşin Prof la görüşücek bir kaç güne de kendi doktoruma musune olurum
...

smıle su son sayfayı okuyana kadar cok uzgundum. oh cok sevındım. hayırlı olsun. artık hıc uzmemeye calıs kendını. bebıs te hıc etkılenmesın.
sız ne yaptınız seker yuklemesını bu arada??

Gozunaydin Smile çok sevindim masallah.bende 4 lu test verdim.sonucum iyi cikar insallah
Sağolasın canm
İnş senin de testin güzel gelir
Insanın içine bir kurt düşünce akkına en olmadık şeyler geliyor
Senin de iyi haberleri duyarız umarım

smıle su son sayfayı okuyana kadar cok uzgundum. oh cok sevındım. hayırlı olsun. artık hıc uzmemeye calıs kendını. bebıs te hıc etkılenmesın.
sız ne yaptınız seker yuklemesını bu arada??
Tşkler canım

Çok kötü bir kaç gün geçirdik şimdilik rahatız
Şeker yüklemesi için erken mi dönem değil mi
Ben artık test mest yaptırmıycam.
Şeker yğklemesine eksik olsun

Sen beler yaptın cinsiyetini öğrendin mi bebişin ????

Kızlar biz kez korktum ya hep aklımdan kötü şeyler geçiyor .
Amiyosentez olduğum günün gecesi bebişim hiç durmadı. Pıtır pıtır beni de uyutmadı kendi de tabi ben çok mutluyum bebil sağlıklı diye

Ama 2 gündür pıtırcıklar yok sanki
Yatıyorum kalkıyorum tatlı yiyorum sessiz bir ortama geçiyorum hissetmiyorum

Yarın doktoruma gidicem şimdi de kafayı buna taktım

Doktora git tabi için rahat etsin. Ama birşey olacağını sanmıyorum. 20. Hafta daha çok erken. Çok çok yoğun hareketler hissetmezsin.

Canım sağlık ocağında da kalbini dinliyorlar aklında bulunsun. Hareketi azaldiginda gidip dinleyebilirsiniz.

Tşkler canım
Yarın kontrolüm vardı onun için işten çıkınca gidicem
Sağlık ocaklarında steteskopla mı dinliyorlar...

Doktora git tabi için rahat etsin. Ama birşey olacağını sanmıyorum. 20. Hafta daha çok erken. Çok çok yoğun hareketler hissetmezsin.

Uzun zamandır hissettiğim pıtırtılar vardı öyle tekme tarzı değil
Baloncuk patlaması gibi canım
Nir de tedirgin oldum artık

Tşkler canım
Yarın kontrolüm vardı onun için işten çıkınca gidicem
Sağlık ocaklarında steteskopla mı dinliyorlar...
Aletin ismi ne bilmiyorum ama ultrason tarzı birsey jel sürüp ekranda bebegin kalp atisini sayiyorlar zaten aşıları kalp atışı duyunca yapıyorlar... ultrason gibi dusunme yine ebenin elinde küçük bir alet.

T
Aletin ismi ne bilmiyorum ama ultrason tarzı birsey jel sürüp ekranda bebegin kalp atisini sayiyorlar zaten aşıları kalp atışı duyunca yapıyorlar... ultrason gibi dusunme yine ebenin elinde küçük bir alet.
tşkler canım
Senin doğumun epey yaklaşmış sağlıcakla al bebeişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…