İnşallah sonuçlarınız iyi ve sağlıklı olur kızlar.Allah kimseyi çocuğunun sağlığıyla sınamasın.Hayırlı haber bekliyoruz inşallah bugün salı smile6081
Bizde dediklerini çok düşündük cnm bizimde usgde özürleri cıktı amniyosentez temiz cıktı hemen bizm gibi hemen karar verme sakın
inş.amniyosentez temiz cıkıcak görürsün sağ salim bebeğine kavuşcaksın içini ferah tut bizim 15 hflıkken belli olmuştu eğer öyle bişey olsaydı daha önce belli olurdu merak etme bence testler riskli cıkıp bebeğine kavuşan okadar anneler var ki
Amin amin.....
Her seferin de tansiyon ve kiloya bakılıyor canımHanimlar bisey merak ediyorim ben gebeyken sadece ilk gittigimde tartilmistim sonrasi zaten dusuk oldugundan nasip olmadi devami.. Her kontrolunuzde tartiliyor musunuz? Merak ettim bide tansiyon probleminiz oldu mu ? Ben yeniden kalirsam kilodan cok tansiyondan korkuyorum cok kotu seyler duyuyorum cunku
Geçmiş olsun canım
Sonucum iyi çıktı temiz dediler 15 gün sonra kesin sonuç çıkar dediler dünyalar benim oldu
Sağol canım :)aaa cok sevindim cnm bak boşuna bebişini üzmüşsün cinsiyet belli oldumu :)
Tşkler canımSmile çok sevindim sonuç güzelmiş allah kucağımıza aldığımız günü görmeyi nasip etsin
Sağolasın canmGozunaydin Smile çok sevindim masallah.bende 4 lu test verdim.sonucum iyi cikar insallah
Tşkler canımsmıle su son sayfayı okuyana kadar cok uzgundum. oh cok sevındım. hayırlı olsun. artık hıc uzmemeye calıs kendını. bebıs te hıc etkılenmesın.
sız ne yaptınız seker yuklemesını bu arada??
Kızlar biz kez korktum ya hep aklımdan kötü şeyler geçiyor .
Amiyosentez olduğum günün gecesi bebişim hiç durmadı. Pıtır pıtır beni de uyutmadı kendi de tabi ben çok mutluyum bebil sağlıklı diye
Ama 2 gündür pıtırcıklar yok sanki
Yatıyorum kalkıyorum tatlı yiyorum sessiz bir ortama geçiyorum hissetmiyorum
Yarın doktoruma gidicem şimdi de kafayı buna taktım
Canım sağlık ocağında da kalbini dinliyorlar aklında bulunsun. Hareketi azaldiginda gidip dinleyebilirsiniz.Kızlar biz kez korktum ya hep aklımdan kötü şeyler geçiyor .
Amiyosentez olduğum günün gecesi bebişim hiç durmadı. Pıtır pıtır beni de uyutmadı kendi de tabi ben çok mutluyum bebil sağlıklı diye
Ama 2 gündür pıtırcıklar yok sanki
Yatıyorum kalkıyorum tatlı yiyorum sessiz bir ortama geçiyorum hissetmiyorum
Yarın doktoruma gidicem şimdi de kafayı buna taktım
Doktora git tabi için rahat etsin. Ama birşey olacağını sanmıyorum. 20. Hafta daha çok erken. Çok çok yoğun hareketler hissetmezsin.
Aletin ismi ne bilmiyorum ama ultrason tarzı birsey jel sürüp ekranda bebegin kalp atisini sayiyorlar zaten aşıları kalp atışı duyunca yapıyorlar... ultrason gibi dusunme yine ebenin elinde küçük bir alet.Tşkler canım
Yarın kontrolüm vardı onun için işten çıkınca gidicem
Sağlık ocaklarında steteskopla mı dinliyorlar...
tşkler canımAletin ismi ne bilmiyorum ama ultrason tarzı birsey jel sürüp ekranda bebegin kalp atisini sayiyorlar zaten aşıları kalp atışı duyunca yapıyorlar... ultrason gibi dusunme yine ebenin elinde küçük bir alet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?