90+ hamile kalan var mı

merhabalar bayanlar :) hamileliğinizin iyi geçmesi dileklerimle. inş hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. size bir kaç soru sormak istiyorum.
ben hipo troid, pco ve inslin direnci olan biriyim.
bu topiğe yazmamdanda anlaşılacağı gibi kiloluyum hemde ne kilolu..
ptesi diyet+ spora başladım 116 ile bugunse 114üm 2 kilo verdim çok şükür...dahada devamı gelecek..
ben size nazaran hamile değilim malesef... zayıflayıp hamile kalmak istiyorum. ama bu süreçtede kalabilirsem hamile kalmak istiyorum. 4 senelik evliyim ve bende bir bebeğim olsun istiyorum
sizce önce zayıflayıp öylemi hamile kalsam? (çünkü uzun bir süreç 1 yıldan dha fazla sürer beklemekte yoruyor insanı)
siz çok problem yaşıyormusunuz kilodan dolayı?
sizce en çok kaç kiloya kadar düşüp hamile kalmalıyım?
90a falan düştüğümdemi denemeye başlamalıyım?

kafamda deli sorular

Ben 96ile hamile kaldım. Ilk aylar kilo almadım ama son aylar hızlanıyor su an tarti 110 gosteriyor daha iki uc gun once 108di. Nedenini tam bilmemekle birlikte anormal derece elim ayağım şişti. Sanırım bir kısmı ödem. Ilk aylarda sıkıntı cekmedim kilolar yüzünden ama şimdi tansiyonum yükseliyor dediğim gibi elim ayağım aylardır sis. Tansiyon ilacina başladım. Gebelik zehirlenmesi olabilir diye. Ayakkabılarımi hiç giyemedim yazın. Bir numara büyük aldım o oda olmuyor artık. zaten bir iki saat giyince sisiyordu. Terligim de ayağıma olmuyor artık. Bir tane ayakkabim olan var cirtcirtlarini ortemiyorum artık. Corap giyince lastiği iz yapıyor. Kisa coraplarim ayagima zar zor oluyor... bu kadat takmayacagim da hastaneye giderken uzun uzun düşünüyorum ne giysem diye...

Benim hiç bir rahatsizligim yoktu. Kilo vermeden hamile kaldigima pismanim en azindan 80de yada 90da hamile kalsaydim çok dedim. Bu arada tam spor yapmaya başlayıp zayiflarken hamile kaldım.
Hakkında hayırlısı olsun...

amin canım hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin.. yaşanan zorlukları anladığım kadarıyla baya zor. diyete spora devam yapıcak birşey yok :) en azından 100un altına düşeyim kilom çokkk fazla... gerçi umut dünyası ne diyelim. normaldede hamile kalmadım 4senedir hiç korunmadım hiçte hamile kalmadım. ilk zamanlarda 60lardaydım sonradan aşırı kilo aldım

Hamilelik zaten zor da birde kilolu olunca daha zorlaşıyor... benim ilk sistigini zaman ayaklarım basamiyordum diken gibi batıyordu. Uzun yolculuk yapmak zorunda kalmistim o zaman şişti bacaklarım patlayacak sanmistim oturup aglamistim halime. Bu sisler zayiflardada oluyor ama bizde daha fazla.

Bu arada en son kontrole gittiğimde doktor sezeyana girmişti. Sekreteri bana biraz bekle 160kg olan bir kadının sezeryanina girdi dedi. Gözlerim açıldı benden daha kötüsü de varmış dedim.

Rabbim nasip edince oluyor. Diyetini sporunu yap ama bebek içinde uğraş. 100e de dussen 90a da bu söylediklerime hazırlıklı ol :)

aslında bebişimiz olsunda çekilen çileye lafım olmaz inan...4 sene ya ha bugun olur ha yarın diye bekleye bekleye 4 sene...ama gerçi dedğim gibi olmama ihtimali yüksek o yüzden diyt spor devam

Canım merhabalar bir diyetisyene girsen keşke sen ve bebeğin için çok iyi olur...
Zayıf hamile kalmak en doğrusu Allah nasip etikten sonra böylede hamile kalabilirsin...

Ben 104 ile hamile kaldım 19 haftalık şimdi 105 oldum çok atakta kalamıyorum çabuk yoruluyorum onun dışında bir sıkıntı olmadı
Seninde iyi haberlerini duymak isterim

inşallah canım. diyetisyenede konmpe kontrolede gidicem canım eşim daha yeni iş değiştirdi sigortası dolsun diye bekliyorum 1 ay sonra gidicem. ozamana kadarda 3 5 kilo versem kar kardır

Kızlar dün doktora gittim bebek çok sağlıklı dedi doktor derin bi ohh çektim ..

22. Hafta da kontrole çağırdı

Doktorun ne diyor canım
pco var ama 4 senede tutmazmı ya :S doktor kiloyada bağlıyor. çokta gidemiyorum laflardan dolayı açıkçası. 2 3 kere gittim dedim bebek istiyorum baya bir terslendim. zayıfla et kilodan dolayı olmaz etkiliyor vs diye. o yzden kadın doğuma kilo vermedikçe gitmem

B
inşallah canım. diyetisyenede konmpe kontrolede gidicem canım eşim daha yeni iş değiştirdi sigortası dolsun diye bekliyorum 1 ay sonra gidicem. ozamana kadarda 3 5 kilo versem kar kardır
bende hamile kalmadan 10 kğ veriıim diye uğraşıyordum ama aksine birden 5 kğaldım vda sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim
Ilk başta çok üzüldüm şişkoyum birde üstüne hamilelik kiloları eklenirse ne ysparım defim

bende işte şimdide zayıflamaya çalışıyorum ama korunmuyorumda umut dünyası

Doktor mu kızıyor yazıklar olsun o doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…