90+ hamile kalan var mı

pantolonlarım üçüncü aydan sonra sıkmaya başladı karın kısmı önce fermuarını açıp giydim dördüncü aydan sonra bir tane pantolon buldum ama nasıl zor canım çok sıkılmıştı. lcwya bak falan dediler ama ordaki en büyükler bana hamile değilken bile olmuyordu. benim belim ince göbekli olduğum için üst kıyafetlerimin çoğunu beşinci aya kadar giydim. üç dört tane üst aldım beşinci aydan sonra kısa kollu ama hala onları giyiyorum üzerine hırka giyip. malum sıcak basıyor.
kilo almamış olmamann çok güzel. beşbuçuk aylıkken 4.5 kilo aldım dediğimi hatırlıyorum. sonrasında ayda ortaalama iki kilo aldım. bu ay tartı sürekli değişiyor. acayip ödem oluştu. birde uyku düzenim değişti. gündüz uyuyup gece yemek yedim. izinde olduğumdan hareketim azaldı. son aylarda tuzu kesmek zorundasın çünkü ödemlerin sebebi tuz. birde tansiyonu yükseltiyor. bende tam anlamıyla kesemedim. ayran yapınca tuzsuz yapıyorum kahvaltıdaki domatese salatalığa atmıyorum peynirde zeytinde var diye. tuzsuz zeytin almaya çalışıyorum buldukça.

az tuzlu yediğim halde tansiyonum 14.5/10.5 a yükseldi tansiyon ilacına başladım küçük tansiyonum 10un altına düşmedi ptesiyi bekliyorum. gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum. mümkünse eve bir tansiyon aleti al ve koldan ölçen olsun yada sağlık ocağın la kıyasla aldığını doğru ölçüyor mu diye.

pantolonlarım üçüncü aydan sonra sıkmaya başladı karın kısmı önce fermuarını açıp giydim dördüncü aydan sonra bir tane pantolon buldum ama nasıl zor canım çok sıkılmıştı. lcwya bak falan dediler ama ordaki en büyükler bana hamile değilken bile olmuyordu. benim belim ince göbekli olduğum için üst kıyafetlerimin çoğunu beşinci aya kadar giydim. üç dört tane üst aldım beşinci aydan sonra kısa kollu ama hala onları giyiyorum üzerine hırka giyip. malum sıcak basıyor.
kilo almamış olmamann çok güzel. beşbuçuk aylıkken 4.5 kilo aldım dediğimi hatırlıyorum. sonrasında ayda ortaalama iki kilo aldım. bu ay tartı sürekli değişiyor. acayip ödem oluştu. birde uyku düzenim değişti. gündüz uyuyup gece yemek yedim. izinde olduğumdan hareketim azaldı. son aylarda tuzu kesmek zorundasın çünkü ödemlerin sebebi tuz. birde tansiyonu yükseltiyor. bende tam anlamıyla kesemedim. ayran yapınca tuzsuz yapıyorum kahvaltıdaki domatese salatalığa atmıyorum peynirde zeytinde var diye. tuzsuz zeytin almaya çalışıyorum buldukça.

az tuzlu yediğim halde tansiyonum 14.5/10.5 a yükseldi tansiyon ilacına başladım küçük tansiyonum 10un altına düşmedi ptesiyi bekliyorum. gebelik zehirlenmesi olmasından çok korkuyorum. mümkünse eve bir tansiyon aleti al ve koldan ölçen olsun yada sağlık ocağın la kıyasla aldığını doğru ölçüyor mu diye.

alıntı yaptığımda görünmüyor yazdıklarım sorularına tam cevap verebildim mi bilmiyorum. zayıflardaki gibi hoş olmuyor bizde karın. altıncı aydan sonra belli oluyor son aylarda baya belirginleşiyor. 32den sonra her gün büyüyor resmen.

Tşkler canım
Lcw nin hamile koleksiyonu bana da olmuyor bende normal pantolon alıp terziye bel kısmını hamile pantolon U gibi kestirdim şimdilik rahatım

Göbek çok olduğu için hamile olduğum belli olmaz diye ümit ediyordum

Az kalmış canım biraz daha dişini sık bir kaç hafta sonra bebişin kucağın da olur

Iyi geceler kızlar,
Bugün gittik kontrole. Yaklaşık 101gr. 12cm. olmuşuz. Kilom hamile kaldığım ankiyle aynıya eşitlendi yani mide bulantılarından bir ara 84'leri gören ben tekrar 86 çıktım doktorun tartısında. Tabii o ilk muayeneyle aynı olunca çok güzel dedi.14 haftayı tamamladık çok şükür. Ben de hızla kilo almaktan korkuyorum. Bir de bu pantolon işini kara kara düşünüyorum.

C

Canı. Bende burda okumuştum
Ve denedim bi pantolon aldım terziye belini kestirip hamile pantolon U gibi yaptırdım çok da hoş oldu eski pantolon larımı da yaptırıcam çok rahat ettim

Kilo almamana çok sevindim canım inş abartmadan biter hamileliğimiz

Aldım aslında bulantilarla verdiklerimi aldım. Doktor ilk kayıttaki kiloya göre bakıyor sanırım. U şeklini anlamadım canım ben ya...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Rabbim sizide benide bir avazda kurtarsin :)

Bebek buyunce midene dogru buyuyor benimkini ayakları orda şimdi tepinmesinden öyle tahmin ediyorum o zaman hamile olduğun belli oluyor...

Ben eskisehirde bulmuştum onuda eşim farketmisti o kadar magaza gezip bulamamistim. O kadat sacma sapan şeyler gosterdiler bundan daha buyugunu bulamazsain falan dediler. Küçücük bir dükkanda büyük beden hamile yazınca girip almıştık. Bir tane daha aldım yazın o biraz kalın diye ama oturunca belim açılıyor hic rahat giyemedim. Benimde hic aklıma gelmedi terziye pantolonlarimi öyle yaptırmak iyi fikirmis gerçekten...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Rabbim sizide benide bir avazda kurtarsin :)
Âmin canım
Bebişin kız mı erkek mi
Ilk bebişin mi olucak

Normal de kilolu olduğumuz için kıyafet bulamıyoruz birde hamile olunca tam sıkıntı oluyor şimdilik idare ediyorum
Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak

Aldım aslında bulantilarla verdiklerimi aldım. Doktor ilk kayıttaki kiloya göre bakıyor sanırım. U şeklini anlamadım canım ben ya...
Canım telden giriyorum
Pantolonu yazmak istedim telefon U harfini büyük yapmış
..

Kadınlar kulubünde okumuştum eski pantolonları fermuar yerinden kesip likralı kumaşla ek yapıyorlar ve bel lastiği koyuyorlar ayarlı lastik ben rahat ettim

Döne döne arsmaktan yorulmuştum
Internet'ten bon prix sipariş ettim bedenini ayarlayamadım

Evet dun biraz bilgisayar başında oturdum o zaman değiştirdim :)

Erdem olcak inşallah... senin ne olcak belli mi?

Benim de 2. Oğlum olucak deniz düşünüyoruz ama kesin değil....

Erdem yeğenimin adı adıyla yaşasın inş :)

Benim de 2. Oğlum olucak deniz düşünüyoruz ama kesin değil....

Erdem yeğenimin adı adıyla yaşasın inş :)
Isim seçmek çok zormuş...
ben rüyamda hep iki erkek bir kız görüyorum. Tabi bu daha ilki. Bakalım ikinci nasip olacak mı...
denizde güzel isim karar verince yine konuşuruz ilk oglunun adı ne..?

Erdem nasıl bir çocuk? Bana o ismi taşıyanlar ağırbasli zeki oluyor demislerdi...

Çok tatlı sakin akıllı bir çocuk Henüz 1 buçuk yaşında
Ilk i Kerem uygun bir şey bulamadık deniz hep eşimin aklındaydı bakalım değişecek mi fikrimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…