90+ hamile kalan var mı

merhaba arkadaslar.
ayın 21 ınde ayrıntılı ultrasona gırdık bız. cok sukur hersey yolunda saglıklı gelısımı.
cok sukur kgm hala aynı. hamılelıgın artı bır sıkıntısı olmadı bana cok sukur. Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın hepımıze. amınn

Kaç kiloyla başlamıştın cankus1623 ? Maşallah bizden epey ileride hamileliğin, kilo almadan darısı bizim başımıza inşallah.

merhabalar
108 ıle basladım. tedırgındım baya nolurum dıye ama hala 108 ım cok sukur:)
Aman nazar değirmeyelim. Ekstradan yeme ihtiyaç dışı canım, az ye ama sadece ana ve ara öğün atlama . Bebeklerimiz zayıf da doğsa doğumdan sonra toparlar inşallah merak etmeyelim. Allah yardımcın olsun.

hanımlar merhaba,ben şuan ikinci meleğime hamile kalmaya çalışıyorum.Bende 96 kg size yaşadığım tecrübeyi anlatmak için yazdım,daha hamiş değilim oğluma hamile kaldığımda 93 kiloydum doğuma gittiğimde 90 :)ilk 4 ay mide bulantısından 80 kiloya kadar düştüm sonrada 10 kilo aldım doğumdan 1 hata sonra 79 kiloydum:) ama lanet hipotiroid tekrar baş gösternce yine coştu kilolar normal beslenip hamileyim diye kendinizi salmazsanız çokfazla kilo almadan bitirirsiniz.Hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Banada dua edin hamiş duası kabul olur :)

Tebrikler canım
senin adına çok sevindim
cinsiyeti neydi bebişin ??? Kaçıncı haftadasın ???

ben 1 ya da 1,5 kilo aldım

Amin canım
sen şuam 2. Yimi düşünüyorsun

BeNim oglumda erdem aynen oyle okul birincisi ve cok efendi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…