- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
hadi bakalım hayırlısı olsun...Çok tatlı sakin akıllı bir çocuk Henüz 1 buçuk yaşında
Ilk i Kerem uygun bir şey bulamadık deniz hep eşimin aklındaydı bakalım değişecek mi fikrimiz
110 kiloyum,boyum 180. 14.haftadayım.daha kilo almadım. inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzCanım sen kaç haftalık ve kaç kilısun
İnş canım tek ümidim kilo almamak110 kiloyum,boyum 180. 14.haftadayım.daha kilo almadım. inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Kaç kiloyla başlamıştınmerhaba arkadaslar.
ayın 21 ınde ayrıntılı ultrasona gırdık bız. cok sukur hersey yolunda saglıklı gelısımı.
cok sukur kgm hala aynı. hamılelıgın artı bır sıkıntısı olmadı bana cok sukur. Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın hepımıze. amınn
merhabalarKaç kiloyla başlamıştıncankus1623 ? Maşallah bizden epey ileride hamileliğin, kilo almadan darısı bizim başımıza inşallah.
Aman nazar değirmeyelim. Ekstradan yeme ihtiyaç dışı canım, az ye ama sadece ana ve ara öğün atlama . Bebeklerimiz zayıf da doğsa doğumdan sonra toparlar inşallah merak etmeyelim. Allah yardımcın olsun.merhabalar
108 ıle basladım. tedırgındım baya nolurum dıye ama hala 108 ım cok sukur:)
Tebrikler canımmerhaba arkadaslar.
ayın 21 ınde ayrıntılı ultrasona gırdık bız. cok sukur hersey yolunda saglıklı gelısımı.
cok sukur kgm hala aynı. hamılelıgın artı bır sıkıntısı olmadı bana cok sukur. Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın hepımıze. amınn
Canım doğumuna az kalmışEvet dun biraz bilgisayar başında oturdum o zaman değiştirdim :)
Erdem olcak inşallah... senin ne olcak belli mi?
hanımlar merhaba,ben şuan ikinci meleğime hamile kalmaya çalışıyorum.Bende 96 kgsize yaşadığım tecrübeyi anlatmak için yazdım,daha hamiş değilim oğluma hamile kaldığımda 93 kiloydum doğuma gittiğimde 90 :)ilk 4 ay mide bulantısından 80 kiloya kadar düştüm sonrada 10 kilo aldım doğumdan 1 hata sonra 79 kiloydum:) ama lanet hipotiroid tekrar baş gösternce yine coştu kilolar normal beslenip hamileyim diye kendinizi salmazsanız çokfazla kilo almadan bitirirsiniz.Hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Banada dua edin hamiş duası kabul olur :)
Amin canımhanımlar merhaba,ben şuan ikinci meleğime hamile kalmaya çalışıyorum.Bende 96 kgsize yaşadığım tecrübeyi anlatmak için yazdım,daha hamiş değilim oğluma hamile kaldığımda 93 kiloydum doğuma gittiğimde 90 :)ilk 4 ay mide bulantısından 80 kiloya kadar düştüm sonrada 10 kilo aldım doğumdan 1 hata sonra 79 kiloydum:) ama lanet hipotiroid tekrar baş gösternce yine coştu kilolar normal beslenip hamileyim diye kendinizi salmazsanız çokfazla kilo almadan bitirirsiniz.Hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Banada dua edin hamiş duası kabul olur :)
sagolasınn tesekkur ederımm:)Tebrikler canım
senin adına çok sevindim
cinsiyeti neydi bebişin ??? Kaçıncı haftadasın ???
ben 1 ya da 1,5 kilo aldım
Amin canım
sen şuam 2. Yimi düşünüyorsun
Geçmiş olsun canımcnm evet 6 ay önce bir düşüğüm oldu şimdi inşallah bir tane daha olsun diye bekliyorum
sagolasınn tesekkur ederımm:)
kız annesı olacagım ınsallah:)
bugun ıtıbarıyle 21*5 ız.
Ay çok sevindimKızlar amiyosentez sonucum temiz çıktı
:₺
Çok teşekkürler canımAy çok sevindimsmile6081 . Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Isim seçmek çok zormuş...
ben rüyamda hep iki erkek bir kız görüyorum. Tabi bu daha ilki. Bakalım ikinci nasip olacak mı...
denizde güzel isim karar verince yine konuşuruz ilk oglunun adı ne..?
Erdem nasıl bir çocuk? Bana o ismi taşıyanlar ağırbasli zeki oluyor demislerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?