90+ hamile kalan var mı

Kızlar cinsiyetletimiz belli oldu
Peki ya isimleri ?
Neler düşünüyorsunuz paylaşalım mı ?

Beni

Cnm bizde erkek olsaydı Rüzgar düşünüyorduk :) Sağlıklı olsunlarda hiç mühim değil :)
Haklısın csnım
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç mühim değil
3 lü testim riskli çıkınca günlerce ağladım

Haklısın csnım
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç mühim değil
3 lü testim riskli çıkınca günlerce ağladım

Cnm yaptırdım kan vermiştim bugün cıkcaktı sonuçlar nette baktım hepsini göstermiyo inhibin A 163 cıkmış nedir acaba diye sorcaktım sana

Cnm yaptırdım kan vermiştim bugün cıkcaktı sonuçlar nette baktım hepsini göstermiyo inhibin A 163 cıkmış nedir acaba diye sorcaktım sana
Yok canım yaptırmadım
Hayırlısı inş güzel çıkar doktoruna ne zamn görüşücrksin

3 lü yaptırmadan mı direk 4 lü test yaptırdın

Merhablar ben geldim. Uzun zamandır yazmıyordum. 34e kadar hersey normaldi. 36. Hafta gittim bebeğim hic gelismemis tansiyonumun yukselsigini 36ya yakın farkettim. Doktor bir gece yatırdı. Tansiyonum dusmeseydi bebeği alacaktı... bir iki gun sonra yine yukseldi hapin dozunu artırdı. Su an yukselip iniyor. Ctesi kontrolde bebeğin 300gr aldığını öğrendim cok mutlu oldum. Suyumun azaldığını söyledi bu seferde. Sebebi yine tansiyonmus... Salı günü tekrar gidicem.
Bakalım ne dicek...

Size tavsiyem tansiyonuzu takip edin. Kilolularda bira daha fazla okuyor gebelik zehirlenmesi... bana da dua edin olur mu...

Geçmiş olsun canım
Dualarımda sen ve bebişinle inş
Sağ salim kucağına alırsın
Tansiyondan ben de korkuyorum kilo olunca tansiyon kaçınılmaz oluyor
Bebiş iyi mi şimdi

Geçmiş olsun canım
Dualarımda sen ve bebişinle inş
Sağ salim kucağına alırsın
Tansiyondan ben de korkuyorum kilo olunca tansiyon kaçınılmaz oluyor
Bebiş iyi mi şimdi

Hastaneye yatırınca dunyam yıkıldı 34de 2200 demisti 36da da 2200 olunca... eşime bir kac gun kuvezde kalır demis ama ultrason tam olcmuyor ya el kadar bebegim olacak diye korktum sabah dusuk cikinca almaktan vazgecti. Ctesi tekrar gittim 2500 dedi. Yarin tekrar gitcem. Suyun az kalmış dedi. Bol su iç dinlen gürültülü ışıklı ortamda durma dedi. Sıfır tuzlu yiyeceklerim annem yapıyor tüm işleri. Annem kisliklarini cikaralim yazlkilarini kaldir dedi bir kaç gün once oturduğum yerde cekyatin icine koydum aksama tansiyonum tavan yaptı. Dolaba bile yerlestirmemistim.
bebegimin hareketleri daha yavaş çok hareketliydi sanırım benim tansiyondan rahatsızmis yada son gunlerim olduğu için mi bilmiyorum. Bebek sanki aşağı indi gibi belimin yan tarafları boşaldı. Tansiyonum var diye normal yaptırır mı bilmiyorum.
Stres yapmamaya çalışıyorum ama Rüyalarımda hep doğum yaptığımı görüyorum...
Anne olmak gerçekten çok zormuş...

Merak etme Allah ne isterse o olur, ben 7 ayımı doldurmadan doğmuşum 1500 gram. Şişlikler inince 1300 gr. 40 gün küvezde büyümüşüm. Annemler 15 gün ölecek korkusuyla isim bile koyamamış. Şimdi gören o bir parça kemikli et sen miydin diyor... :) Sen kendine sıkıntı etme. Inşallah sütün de olur. Benim tek sıkıntım anbe sütü emmediğim için çabuk yakalanıyorum hastalıklara. Inşallah her şeyin yolunda gider de sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına...

Sık dişini canım az kaldı
Yediklerine dikkat et
Muz ceviz badem ye bol su iç süt iç son günlerin kemik suyu çorba iç
Dinlen uzan uyu
Hastane çantanı hazırladın mı

Canım bir de kilolu gebelerin bebekleri düşük kiloda doğarmış hep öyle diyorlar 3 kilo doğsa yeter bence

Rabbim ne derse o olcak tabi. O gün korktum sadece küçük bebeğe ben nasıl bakarım diyem normal bebek bakmisligim bile yok birde kuvezde kalırsa korkusu...
Gün olarak az kaldı zaten hayırlısı diyorum...

Sık dişini canım az kaldı
Yediklerine dikkat et
Muz ceviz badem ye bol su iç süt iç son günlerin kemik suyu çorba iç
Dinlen uzan uyu
Hastane çantanı hazırladın mı
Annem yapıyor yemekleri ağır yemekler yapmıyor tansiyonum yukselecek diye. Muz yiyorum ama o da kabiz yapıyor. Yinede yiyorum. Süt de gece uyaninca içiyorum. Gece içince bebeğe daha çok yararmis diye duydum.
hastane çantam hazırdı şimdi arabada bekliyor geçen çok perişan oldum. Ilcede oturuyoruz eşim gidip getireyim dedi gidip gelecek tekrar eve dönecek gece vakti180 km yol gripti birde getirmedim ama arabaya koydum ders oldu bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…