- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Ben kilolu olsun istemiyorum 2500 un altını prematüre sayıyorlar ya ultrason doğru göstermiyor genelde olcenden eksik çıkıyor... sadece o gece 1900falan olacaktı ödemde gidince 1700 korktum kimsede yok yanımda baya zor oldu...Canım bir de kilolu gebelerin bebekleri düşük kiloda doğarmış hep öyle diyorlar 3 kilo doğsa yeter bence
Araba iyi fikir canım ben de ilk hamileliğimde 32. Haftadan sonra araba da gezdirmiştimAnnem yapıyor yemekleri ağır yemekler yapmıyor tansiyonum yukselecek diye. Muz yiyorum ama o da kabiz yapıyor. Yinede yiyorum. Süt de gece uyaninca içiyorum. Gece içince bebeğe daha çok yararmis diye duydum.
hastane çantam hazırdı şimdi arabada bekliyor geçen çok perişan oldum. Ilcede oturuyoruz eşim gidip getireyim dedi gidip gelecek tekrar eve dönecek gece vakti180 km yol gripti birde getirmedim ama arabaya koydum ders oldu bana...
amin ilk hamileliginde kilolu muydun canım? Onda tansiyon problemin oldu mu? Ilkde olunca ikincide olur mu ki?Araba iyi fikir canım ben de ilk hamileliğimde 32. Haftadan sonra araba da gezdirmiştim
İnş gününde doğar bebiş sağlıcakla
Ilk hamileliğimde doktorumun ölçütüüü boy ve kiloda doğmuştu doktorum gramı gramına hem de doktorun ölçümünde önemli oluyorBen kilolu olsun istemiyorum 2500 un altını prematüre sayıyorlar ya ultrason doğru göstermiyor genelde olcenden eksik çıkıyor... sadece o gece 1900falan olacaktı ödemde gidince 1700 korktum kimsede yok yanımda baya zor oldu...
Büyük konuşmayım ama yemek konusunda kesinlikle zorlamayacagim annesi gibi kilolu olmasın. Böyle hayat çok zor...
Yok canım 72 ile hamile kaldın 100 ile doğuma gittimamin ilk hamileliginde kilolu muydun canım? Onda tansiyon problemin oldu mu? Ilkde olunca ikincide olur mu ki?
Yok canım 72 ile hamile kaldın 100 ile doğuma gittim
3 gün sonra 10 kilom gitmişti
Sütüm olmadı bebek emmedi dşye saçna sapan yedim 10 kiloyu 20 kilo olarak aldım
Saçmalıktı süt işini kafama taktım o dönemde şimdi olsa hiç kasmam
Tansiyon şeker sorununda hiç yaşamadım
Inşallah şimdide tansiyon şeker olmaz...Yok canım 72 ile hamile kaldın 100 ile doğuma gittim
3 gün sonra 10 kilom gitmişti
Sütüm olmadı bebek emmedi dşye saçna sapan yedim 10 kiloyu 20 kilo olarak aldım
Saçmalıktı süt işini kafama taktım o dönemde şimdi olsa hiç kasmam
Tansiyon şeker sorununda hiç yaşamadım
Korkma canım alışınca seveceksinBen 70leri görsem kendimi zayıf sayacagim :)
Süt işi de var değil mi daha... annelik zor iş gözümde büyüyor gün geçtikçe... sen ne güzel ikinciyi alacaksın kucağına.
Çatı muayenesi kolay aslındaDoktor çatı muayenesi yaptı daha doğrusu yapamadı ben izin vermemisim canım çok yandı. Normal doğum yapamazsin dedi öyle mi şimdi?
Çatı muayenesi kolay aslında
Kendini kasmışsan ondan acımıştır
Ben ilk hamileliğimde normal çok istedim
Ama nasip olmadı 41. Haftada kendi isteğimle sezarysndan oldum
Ve 2 günü saymazsak çok rahattım
ben normal yapabilir miyim bilmiyorum ama sanki doktor uğraşmak istemedi gibi geldi...
Oldum aslında... niye böyle oldu anlamadım...Hiç alttan muaune olmadın mı canım sen ?
Oda aynı onun gibi benceOldum aslında... niye böyle oldu anlamadım...
3 lü yaptırmadan mı direk 4 lü test yaptırdın
Cnm çok şükür 4lüm temiz cktı kızım 220 gr olmuş bile :)
Çok şükür canım
Hızla büyüyorlar haftaya da benim kontrolüm var bizde neler oldu acaba görücez
Hadi hayırlısı cnm haber ver unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?