- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
allah yardımcınız olsun.Kızlar gebelik zehirlenmesi baslamis beni sezeryana alacaklar iki buçukta bana dua edin olur mu
Allah yardımcın olsun T turkmenkizi86 şimdi gördüm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar gebelik zehirlenmesi baslamis beni sezeryana alacaklar iki buçukta bana dua edin olur mu
Kızlar gebelik zehirlenmesi baslamis beni sezeryana alacaklar iki buçukta bana dua edin olur mu
ayyy heyecan yaptımAllah yardımcın olsun T turkmenkizi86 şimdi gördüm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sorma canım yaa ben de bildirim gelince ondan sanıp heyecanlandım, darısı başımıza. Ben kendimi hastalıklardan hiç koruyamıyorum ya doğru düzgün kış gelmedi ben ikinci gribimi geçiyorumAyy
ayyy heyecan yaptım
Bakalım bizim ki nasıl olucak
Bu arada nasıl gidiyor
iştah benim de çok açıldı 1 kilo aldım bileSorma canım yaa ben de bildirim gelince ondan sanıp heyecanlandım, darısı başımıza. Ben kendimi hastalıklardan hiç koruyamıyorum ya doğru düzgün kış gelmedi ben ikinci gribimi geçiyorumOnun dışında iyi gidiyor kilo aldım mı bilmiyorum bir haftadır hiç tartilmadim ama iştahım epey açıldı. Senin nasıl gidiyor nasılsın?
Kimse yok dimiarkadaslar nerelerdesınız:)
arkadaslar nerelerdesınız:)
Yazdıklarınız bizi yüreklendirdibende 102 kiloayla hamile kaldım ama benim doğuştan tansiyon sıkıntım vardı o yüzden erken doğum yaptım 109 kiloyla ama onun dışında hiç sorunum olmadı valla kilo da almadım sadece şişliklerden yürüme zorluğu vardı ileri dönemlerde ama okadarda zayıfken de oluyor ya öyle büyütülecek şeyler değil hatta emzirince çok daha rahat kilo veriliyor hiçte sıkıntı değil bence allah hepinizin evlatlarını kucaklarınıza sağlıklı sıhatli almasını nasip etsin inşallah..
hafta da doğum yaptınız ve doğum şekliniz nasıldıbende 102 kiloayla hamile kaldım ama benim doğuştan tansiyon sıkıntım vardı o yüzden erken doğum yaptım 109 kiloyla ama onun dışında hiç sorunum olmadı valla kilo da almadım sadece şişliklerden yürüme zorluğu vardı ileri dönemlerde ama okadarda zayıfken de oluyor ya öyle büyütülecek şeyler değil hatta emzirince çok daha rahat kilo veriliyor hiçte sıkıntı değil bence allah hepinizin evlatlarını kucaklarınıza sağlıklı sıhatli almasını nasip etsin inşallah..
Maşallah subhanallah oglunuza :)Alışverişe başladınız mı kızlar
Bi alıyım diyorum en azından bi hastane çıkışı vs bir de diyorum henüz erken
Ama kuvvet ve kova aldım ilk olarak oğlumdan köşe bucak saklıyorum çünkü yıkanmak ister:)
Bugün kontrolüm var dı bebiş 505 gr olmuş ayrıntılı ultrason yaptık her şey yolunda
Oğlum dizlerini kırmış keyif yapıyor du:)
Canım bendimMaşallah subhanallah oglunuza :)
Birşey sormak istiyorum kendi pantolunun beline lastik geçirtip hamile pantolu yaptiran arkadaş kimdi aramızda? Ben bugün bulunduğum yerde sordum terzi burada yapabilecek kimse yok dedi
Yok ben doğru anladım da buradaki terziler yapamam dedi siz Ankara'da mı ikamet ediyordunuz? Terziyi tarif edin ben hafta içi Ankara'ya gideceğim orada yaptırayım diyecektim. ..Canım bendim
Ama yanlış anlamışsın
Bel kısmı aynı hamile pantolon u gibi kesiliyor fetmust düğme iptal ediliyor
Kesilen yere aynı hamile pantolon u likralı kumaş yapılıyor velinden düğmeli ayarlı lastik takılıyor 3 tane yaptırdım 5 liraya şimdilik işimi görüyor
Hmm teşekkür ettim o zmn canım :) buradaki Lcwden bulabilirim inşallah şimdilik karnım çok çıkmadı ama kışlık kadife pantolonlarımı yaptırmak istiyordum.Yok canım Ankara de değilim
Gönder ben yaptırırım semeriyle 80 e mal olsun :)
Lcw deliler bana olmuyorHmm teşekkür ettim o zmn canım :) buradaki Lcwden bulabilirim inşallah şimdilik karnım çok çıkmadı ama kışlık kadife pantolonlarımı yaptırmak istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?