bence artık erken degıl ya:)
zaten yıne bır ıkı eksık cıktıkca tamamlarız.
ben bırde seyı sorucaktım sezaryen olursa elbıse gıbı mı gecelık almak lazım yoksa alt ust pıjama mı? normal dogumda nasıl oluyor?
tekrardan buyuk gecmıs olsun. bebegınızle keyfını cıkarın artık:)
cevaplar ıcın tesekkurler.
aynen bende oyle ıstıyorum. esım baksın bana. ıznı var bırsuru. sımdıden dıyorum zaten benı yalnız bırakma sen bak hep dıye:)
bırde ben baskasının yanında emzıremem bıle:)ancak esımın yanında. ınsan zaten bır stres oluyor eve bebekle gelınmıs falan.. bıde yok o mu gelecek o mu gıdecek.. rahat olalımmm:)
Savahlık şart evet daha rahat oluyorsun
Ben hastanede hiç ped kıymamıştım hep gelip değiştirdiler tampon yapmışlardı vsvs 2. Gün iç çamaşırı giydim
Epidural olduğu için 6 saat yerimden kaldırmadılar hemşireler gelip giydirmişti benim
Şimdi nasıl olur bilmiyorum
Benim çok büyümüştü canımarkadaslar ben kendım ıcın alısverıs yaparken hem sımdı hemde dogum sonrasında kullanmak ıcın ıc camasırı sutyen almak ıstıyorum. sımdıkı kullandıgıma gore mı alsam yoksa son aylarda gogusler yıne buyur mu?
Ayyy gece 4 te aysktasın:)Özel hastanede yaptiysan olabilir canım... ben devlette yaptım. Annem ped koydu sürekli. Sadece ben ilk ayağa kalktığımda bir koluma annem diğerine de hemşire girdi.
Ayyy gece 4 te aysktasın:)
Uykusuz geceler
T turkmenkizi86 nasıl gıdıyor:)
ooo cok guzel masallah. dahada verırsınız mutlaka. bende 90 ları 80 lerı gorurum ınsallah:)çok şükür iyi gidiyor. 15 günlük olduk teyzesibazen çıldırsamda annelik güzel. biraz daha toparlandım ve şu an 99 kiloyum 11 i gitti süt gelsin diye ömrümde yemediğim kadar tatlı yedim ama kiloda veriyorum inşallah böyle gider.. senin nasıl gidiyor hamilelik?
ooo cok guzel masallah. dahada verırsınız mutlaka. bende 90 ları 80 lerı gorurum ınsallah:)
ıyı gıdıyor hamılelıgım cok sukur. haftasonu bıraz alısverıs yaptık. kendıme gecelık sabahlık aldım.
ınsallah.Bir dahaki hamileligimde bende alırım mutlaka sabahlik sezeryan olunca ayağa kalktiginda kan bosaliyor... bende bugün kontrole gittim dikislerim iyiymis doktor bir dahaki hamileligine kilo ver dedi yine preeklemsi olabilirmisim...
bende 78 iken çok mutluydum inşallah o kiloya dönerim...
basınız sag olsun. Allah rahmet eylesın. bızde ıyıyız sukur. yarını beklıyorum:)Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz kötü günler geçirdim eşimin amcası vefat etti kalp krizi geçirdi en küçük kardeşmeri gençti yani 50 yaşında çok stres oldum zor günlerdi üzüldümde çok bebeğim güzel kızım ben kendimi sıktıkça döndü içimde hemde hızlı hızlı şimdi iyiliz biraz artık evimizede döndük sizler durum ne doğum yapan olmuş allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.Iyi geceler arkadaşlar.94 kiloyum 170 im.çok korkuyorum.gebelik istiyorum.2.olacak hayırlısıyla.kaç aydır diyet yapıyorum kg veremiyorum
basınız sag olsun. Allah rahmet eylesın. bızde ıyıyız sukur. yarını beklıyorum:)
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.
baska bır nedenı mı var acaba aylardır kg veremedıysenız. tıroıt vs.?
Hayir[/QUOTE]Hayır canım.hicbirsey yok.neyapsamda gram oynamıyor.zamanında farklı diyetler ilaçlar mahvettim kendimi.insan wc ye gittiğinde bile kg oynuyor.benimki yok.aynı yerde takiliE="oslm82, post: 37901571, member: 107106"]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?