90+ hamile kalan var mı

Canım gecelik daha iyi bence
Bana tampon yapmışlar dı ilk doğum da hastane bakıcılar bi kaç saatte bi gelip değiştirmişler di alt çamaşırı 1 gece giymedim
Yanına pijama da al esofman al bir de çıkışra giymek için

Kizlar bu gecelik giyme olayi hastaneden hastaneye değişiyor. Ben iki tane uzun bir tane alt üstlu almistim. Uzunu sezeryandan sonra giydirdiler ama beni ilk ayaga kaldirdiklarinda altli üstlu olanı hatta ic camasrini giydirdiler. Hasta bezi almistim ama kullanamadım. Çünkü ped koymami ve sayısını sordular sürekli ona göre ilaç veriyorlar kanamanın durması için. Eşime getirttim evdeki altlardan. Üst kirlenmiyor zaten. Sabahlik almadigima pisman oldum ama koridorda millet çıkıp yürüdü ben eşim getirince çıkıp yuruyebildim. Gaz atmam biraz gecikti bu yüzden.

Savahlık şart evet daha rahat oluyorsun
Ben hastanede hiç ped kıymamıştım hep gelip değiştirdiler tampon yapmışlardı vsvs 2. Gün iç çamaşırı giydim
Epidural olduğu için 6 saat yerimden kaldırmadılar hemşireler gelip giydirmişti benim
Şimdi nasıl olur bilmiyorum

Özel hastanede yaptiysan olabilir canım... ben devlette yaptım. Annem ped koydu sürekli. Sadece ben ilk ayağa kalktığımda bir koluma annem diğerine de hemşire girdi.

arkadaslar ben kendım ıcın alısverıs yaparken hem sımdı hemde dogum sonrasında kullanmak ıcın ıc camasırı sutyen almak ıstıyorum. sımdıkı kullandıgıma gore mı alsam yoksa son aylarda gogusler yıne buyur mu?

Benim çok büyümüştü canım
Herkesin ki farklı olur bence az çok tahmin ddetsin

çok şükür iyi gidiyor. 15 günlük olduk teyzesi bazen çıldırsamda annelik güzel. biraz daha toparlandım ve şu an 99 kiloyum 11 i gitti süt gelsin diye ömrümde yemediğim kadar tatlı yedim ama kiloda veriyorum inşallah böyle gider.. senin nasıl gidiyor hamilelik?

ooo cok guzel masallah. dahada verırsınız mutlaka. bende 90 ları 80 lerı gorurum ınsallah:)
ıyı gıdıyor hamılelıgım cok sukur. haftasonu bıraz alısverıs yaptık. kendıme gecelık sabahlık aldım.

Bir dahaki hamileligimde bende alırım mutlaka sabahlik sezeryan olunca ayağa kalktiginda kan bosaliyor... bende bugün kontrole gittim dikislerim iyiymis doktor bir dahaki hamileligine kilo ver dedi yine preeklemsi olabilirmisim...
bende 78 iken çok mutluydum inşallah o kiloya dönerim...

ınsallah.

smıle neredesın:) hersey yolundadır umarım. benım cts kontrolum var. cok ozledım kızımı ıple cekıyorumm:))

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz kötü günler geçirdim eşimin amcası vefat etti kalp krizi geçirdi en küçük kardeşmeri gençti yani 50 yaşında çok stres oldum zor günlerdi üzüldümde çok bebeğim güzel kızım ben kendimi sıktıkça döndü içimde hemde hızlı hızlı şimdi iyiliz biraz artık evimizede döndük sizler durum ne doğum yapan olmuş allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin

Iyi geceler arkadaşlar.94 kiloyum 170 im.çok korkuyorum.gebelik istiyorum.2.olacak hayırlısıyla.kaç aydır diyet yapıyorum kg veremiyorum

basınız sag olsun. Allah rahmet eylesın. bızde ıyıyız sukur. yarını beklıyorum:)

Iyi geceler arkadaşlar.94 kiloyum 170 im.çok korkuyorum.gebelik istiyorum.2.olacak hayırlısıyla.kaç aydır diyet yapıyorum kg veremiyorum
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.
baska bır nedenı mı var acaba aylardır kg veremedıysenız. tıroıt vs.?

Hayır canım.hicbirsey yok.neyapsamda gram oynamıyor.zamanında farklı diyetler ilaçlar mahvettim kendimi.insan wc ye gittiğinde bile kg oynuyor.benimki yok.aynı yerde takiliE="oslm82, post: 37901571, member: 107106"][/QUOTE]
Hayir

Hayır canım.hicbirsey yok.neyapsamda gram oynamıyor.zamanında farklı diyetler ilaçlar mahvettim kendimi.insan wc ye gittiğinde bile kg oynuyor.benimki yok.aynı yerde takiliE="oslm82, post: 37901571, member: 107106"]
Hayir[/QUOTE]
mutlaka vardır bır acıklaması. ama ılgınc gercekten.
ılk bebegınızde kılolumuydunuz? dogumunuz nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…