Merhaba canımsmıle neredesın:) hersey yolundadır umarım. benım cts kontrolum var. cok ozledım kızımı ıple cekıyorumm:))
85 le gebe kalıp 92yle doğurdum.akşamına ayaklandım sezeryan olmuştum[/QUOTE
İnsilün direncine baktırın derin
Bir endokrin uzmanına görünün
Başka bir sebebi vardır belki
Başın sağolsun canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz kötü günler geçirdim eşimin amcası vefat etti kalp krizi geçirdi en küçük kardeşmeri gençti yani 50 yaşında çok stres oldum zor günlerdi üzüldümde çok bebeğim güzel kızım ben kendimi sıktıkça döndü içimde hemde hızlı hızlı şimdi iyiliz biraz artık evimizede döndük sizler durum ne doğum yapan olmuş allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
smıle neredesın:) hersey yolundadır umarım. benım cts kontrolum var. cok ozledım kızımı ıple cekıyorumm:))
Cumartesi günü kontrolü varmış canım. Çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben 19. haftamizdayim ama kuyruk sokumum sürekli ağrıyor neden acaba?Cts ne canım ?
Cumartesi günü kontrolü varmış canım. Çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben 19. haftamizdayim ama kuyruk sokumum sürekli ağrıyor neden acaba?
Cumartesi günü kontrolü varmış canım. Çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben 19. haftamizdayim ama kuyruk sokumum sürekli ağrıyor neden acaba?
Hiç bir şey almadım canım daha annem erken almamı istemiyor korkuyor bir şey olacak diye. Ben de sonra çok sıkışacağım gibi geliyor. Bütün gün ayakta ders anlatıyorum ee kilo da var erkenden başladı ağrılar.Oo çok güzel hızla büyüyorlar alış verişe başladın mı
Ben henüz erken diyorum ama gecen rüyam da şutum gelmiş doğumum başlamıştı benim hiç bir şeyim yokmuş bi telaş yaptım
Hiç bir şey almadım canım daha annem erken almamı istemiyor korkuyor bir şey olacak diye. Ben de sonra çok sıkışacağım gibi geliyor. Bütün gün ayakta ders anlatıyorum ee kilo da var erkenden başladı ağrılar.
Valla ben de korkuyorumHiç bir şey almadım canım daha annem erken almamı istemiyor korkuyor bir şey olacak diye. Ben de sonra çok sıkışacağım gibi geliyor. Bütün gün ayakta ders anlatıyorum ee kilo da var erkenden başladı ağrılar.
32.haftanda ayrılmak zorunda değilsin son üç hafta ayrilmak zorundasın. Kullanmadigin 5 hafta doğum sonrasina eklenecek. Normalde 32. Haftayı erkene çekmek isteyeni duydum da benim gibi sonrasına atmak isteyeni duymamistim :) Zamanında doğum yapsan bile erken doğum yapmış görünürsün doktorun kabul ederse. Başka bir sıkıntı olabilir mi bilemem.Canım sen de mi öğretmensin bemim bi sorum var 32. Haftam sömestr başlangıcı olan haftaya denk geliyor normal de ertenir diye düşünüyorum ama ertelenmiyormuş izinli sayılıyormuşuz
Doktora rica etsem 6 Şubat gibi 32 hafta gibi gösterir mi sonrasın da sorun Yaşarmıyım?
Canım 32. Hafta da ertelesem bile32.haftanda ayrılmak zorunda değilsin son üç hafta ayrilmak zorundasın. Kullanmadigin 5 hafta doğum sonrasina eklenecek. Normalde 32. Haftayı erkene çekmek isteyeni duydum da benim gibi sonrasına atmak isteyeni duymamistim :) Zamanında doğum yapsan bile erken doğum yapmış görünürsün doktorun kabul ederse. Başka bir sıkıntı olabilir mi bilemem.
Onu hiç düşünmemiştim yaz tatili gibi izne denk gelince işe yaramıyor olabilir. Ben de sömestr dönüşü 30 haftalık oluyorum ve başlamak istemiyorum iki hafta rapor almayı düşünüyorum. Seminer dönemine kadar yetiyor sonrası. Seminer döneminde gider gelirim okula birkaç saat.Canım 32. Hafta da ertelesem bile
2 hafta sayılmıyormuş tatile denk geldiği için ertelememin bi anlamı olmuyor
Senin ki güzel denk gelmiş canım 2 hafta için gitme bencede sonra da izne ayrılırsınOnu hiç düşünmemiştim yaz tatili gibi izne denk gelince işe yaramıyor olabilir. Ben de sömestr dönüşü 30 haftalık oluyorum ve başlamak istemiyorum iki hafta rapor almayı düşünüyorum. Seminer dönemine kadar yetiyor sonrası. Seminer döneminde gider gelirim okula birkaç saat.
İnş az kilo alırsınBende 90la hamile kaldım kızlar kontrollü gitmek için çabalıyorum..
Amin canım inşallah.Senin ki güzel denk gelmiş canım 2 hafta için gitme bencede sonra da izne ayrılırsın
Hayırlıyla doğuralım da
HoşgeldinBende 90la hamile kaldım kızlar kontrollü gitmek için çabalıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?