90+ hamile kalan var mı

smıle neredesın:) hersey yolundadır umarım. benım cts kontrolum var. cok ozledım kızımı ıple cekıyorumm:))
Merhaba canım
Her şey yolunda 24 haftalık olduk
Çatı kemiklerim çok ağrıyor
Sizde de oluyor mu
Ilk hamileliğinde son haftalarda olmuştu

Onun dışında herşey yolun da

Başın sağolsun canım

Cumartesi günü kontrolü varmış canım. Çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben 19. haftamizdayim ama kuyruk sokumum sürekli ağrıyor neden acaba?

Allahım ben de diyorum bu ne

Bilmem canım bende kiloya bsğlıyorum bel ve çatı ağrımı
Ayakta kalmakta etkiler diye düşünüyorum

Cumartesi günü kontrolü varmış canım. Çok sevindim herseyin yolunda olduğuna. Ben 19. haftamizdayim ama kuyruk sokumum sürekli ağrıyor neden acaba?

Oo çok güzel hızla büyüyorlar alış verişe başladın mı
Ben henüz erken diyorum ama gecen rüyam da şutum gelmiş doğumum başlamıştı benim hiç bir şeyim yokmuş bi telaş yaptım

Oo çok güzel hızla büyüyorlar alış verişe başladın mı
Ben henüz erken diyorum ama gecen rüyam da şutum gelmiş doğumum başlamıştı benim hiç bir şeyim yokmuş bi telaş yaptım
Hiç bir şey almadım canım daha annem erken almamı istemiyor korkuyor bir şey olacak diye. Ben de sonra çok sıkışacağım gibi geliyor. Bütün gün ayakta ders anlatıyorum ee kilo da var erkenden başladı ağrılar.

Canım sen de mi öğretmensin bemim bi sorum var 32. Haftam sömestr başlangıcı olan haftaya denk geliyor normal de ertenir diye düşünüyorum ama ertelenmiyormuş izinli sayılıyormuşuz

Doktora rica etsem 6 Şubat gibi 32 hafta gibi gösterir mi sonrasın da sorun Yaşarmıyım?

Valla ben de korkuyorum
Güne girdim Aralık'ta elime toplu para geçicek alış veriş için iyi oldu

Beşik vs var ama benimde kıyafet almam gerek hiç yok

Ama ıslak mendil aldım 15 paket yeni doğan uni baby aldığım tek şey o :)

32.haftanda ayrılmak zorunda değilsin son üç hafta ayrilmak zorundasın. Kullanmadigin 5 hafta doğum sonrasina eklenecek. Normalde 32. Haftayı erkene çekmek isteyeni duydum da benim gibi sonrasına atmak isteyeni duymamistim :) Zamanında doğum yapsan bile erken doğum yapmış görünürsün doktorun kabul ederse. Başka bir sıkıntı olabilir mi bilemem.

Canım 32. Hafta da ertelesem bile
2 hafta sayılmıyormuş tatile denk geldiği için ertelememin bi anlamı olmuyor

Canım 32. Hafta da ertelesem bile
2 hafta sayılmıyormuş tatile denk geldiği için ertelememin bi anlamı olmuyor
Onu hiç düşünmemiştim yaz tatili gibi izne denk gelince işe yaramıyor olabilir. Ben de sömestr dönüşü 30 haftalık oluyorum ve başlamak istemiyorum iki hafta rapor almayı düşünüyorum. Seminer dönemine kadar yetiyor sonrası. Seminer döneminde gider gelirim okula birkaç saat.

Senin ki güzel denk gelmiş canım 2 hafta için gitme bencede sonra da izne ayrılırsın

Hayırlıyla doğuralım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…