Canım rahatladın sen darısı bize inşHepinize Günaydın :) doğum yapmış rahatlamış biri olarak Allah kolaylık versin diyorum :)
smile6081 ne güzel denk gelmis izinlerin hangi ayda hamile kaldın? Ben bu yıl calismayim diye martta kalmıştım ilkndonem izinle ikinci dönemde ucretsizle bitiririm diye ama nisan gibi başlayacağım sanırım arabamizi degistirmek zorunda kaldık da.
Ben hiç kıyafet almadım teyzem hediye aldı abimin cocugundan kaldı falan... ama benim oğlan küçük dogdu hepsinin içinde kayboldu :) benim hamilelik 36dan sonra sıkıntıya girdi sürekli yattigim için hic birsey alamadım içimde kaldı hep. Büyükleri dinlemeyip 32 den sonra bir iki parça birsey alın. Benim annemde kv de aman alma dediler esimde onları dinledi çocuk dogdu ben perisan oldum.
Birde mutlaka alt açma alırsınız benden tavsiye silinebilenden de alın. Ben civilden şu yastıkli olanlardan almıştım. Benim sipa ben altını alırken bir daha kaka yaptı gecenin bir yarısı olunca bende hemen yikamadim biraz iz kalmış...
Canım geçmiş olsun bu aşılacak bi problem muz u öneririm günde 2 tane ye ev sütü bu temiz bi yerden iç ceviz ve fındık ye kırmızı et ve köfte ye bunlar bebişi beslerıyı aksamlar arkadaslar.
moralım oyle bozukkı.
bır haftadır esımle aramız kotu, konusmuyoruz. benım bu durumumda bıle alttan alıp nazlandıramıyor! benı... neyse cok ayrıntı gırmıyım. bu yuzden canım oldukca sıkkındı. kendımı bugune hazırladım tek tesellım kızımı gormektı. doktor kg olarak ıkı hafta gerıde dedı. yumurta sut peynır yogurt et ye dedı. yanı bu bas edılebılecek bırsey. ama hersey oyle ust uste geldı kı. benım cok moralımı bozdu. sımdı ben de daha cok dıkkat edıcem tabı ama keske boyle olmasaydı. esımde hep strese uzuntuye soktu benı sadece benı degıl kızınıda. bırde bu yuzden uzuluyorum
tesekkur edrım smıle. ınsallahCanım geçmiş olsun bu aşılacak bi problem muz u öneririm günde 2 tane ye ev sütü bu temiz bi yerden iç ceviz ve fındık ye kırmızı et ve köfte ye bunlar bebişi besler
ıyı aksamlar arkadaslar.
moralım oyle bozukkı.
bır haftadır esımle aramız kotu, konusmuyoruz. benım bu durumumda bıle alttan alıp nazlandıramıyor! benı... neyse cok ayrıntı gırmıyım. bu yuzden canım oldukca sıkkındı. kendımı bugune hazırladım tek tesellım kızımı gormektı. doktor kg olarak ıkı hafta gerıde dedı. yumurta sut peynır yogurt et ye dedı. yanı bu bas edılebılecek bırsey. ama hersey oyle ust uste geldı kı. benım cok moralımı bozdu. sımdı ben de daha cok dıkkat edıcem tabı ama keske boyle olmasaydı. esımde hep strese uzuntuye soktu benı sadece benı degıl kızınıda. bırde bu yuzden uzuluyorum
tesekkur ederım.Canım düşünme esinle olanları hamileyken farklı oluyor insan... yatmadan önce bir kase yoğurt ye canım... smile6081 dediklerini de dikkate al.
Hepinize Günaydın :) doğum yapmış rahatlamış biri olarak Allah kolaylık versin diyorum :)
smile6081 ne güzel denk gelmis izinlerin hangi ayda hamile kaldın? Ben bu yıl calismayim diye martta kalmıştım ilkndonem izinle ikinci dönemde ucretsizle bitiririm diye ama nisan gibi başlayacağım sanırım arabamizi degistirmek zorunda kaldık da.
Ben hiç kıyafet almadım teyzem hediye aldı abimin cocugundan kaldı falan... ama benim oğlan küçük dogdu hepsinin içinde kayboldu :) benim hamilelik 36dan sonra sıkıntıya girdi sürekli yattigim için hic birsey alamadım içimde kaldı hep. Büyükleri dinlemeyip 32 den sonra bir iki parça birsey alın. Benim annemde kv de aman alma dediler esimde onları dinledi çocuk dogdu ben perisan oldum.
Birde mutlaka alt açma alırsınız benden tavsiye silinebilenden de alın. Ben civilden şu yastıkli olanlardan almıştım. Benim sipa ben altını alırken bir daha kaka yaptı gecenin bir yarısı olunca bende hemen yikamadim biraz iz kalmış...
C
Canım öğretmen misşn sen de?
Ve kaçıncı haftada doğum yaptın?
Benim kabanım baya genişti alt tarafı o beni doğuma kadar götürür gibi
tesekkur ederım.
ıste farklı oluyorda...
Evet canım 38 de yaptım preeklemsi oldum ya... doğum ağrısı falan ne bilmiyorum hiç cekmedim.C
Canım öğretmen misşn sen de?
Ve kaçıncı haftada doğum yaptın?
Bon prix e bak canım hem büyük beden hem de hamile giyimKizlar bugün kaban alalim diye ciktik bot aldim ama çok kilo almisim kaban bulamadim bedenime uygun buldum hamilelige uygun bulamadim siz aldinizmi naptiniz
Kalan 2 hafta doğum sonrasına erteleniyor mu?Evet canım 38 de yaptım preeklemsi oldum ya... doğum ağrısı falan ne bilmiyorum hiç cekmedim.
Kaç kilo aldın ki canım?Kizlar bugün kaban alalim diye ciktik bot aldim ama çok kilo almisim kaban bulamadim bedenime uygun buldum hamilelige uygun bulamadim siz aldinizmi naptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?