90+ hamile kalan var mı

Hepinize Günaydın :) doğum yapmış rahatlamış biri olarak Allah kolaylık versin diyorum :)

smile6081 ne güzel denk gelmis izinlerin hangi ayda hamile kaldın? Ben bu yıl calismayim diye martta kalmıştım ilkndonem izinle ikinci dönemde ucretsizle bitiririm diye ama nisan gibi başlayacağım sanırım arabamizi degistirmek zorunda kaldık da.

Ben hiç kıyafet almadım teyzem hediye aldı abimin cocugundan kaldı falan... ama benim oğlan küçük dogdu hepsinin içinde kayboldu :) benim hamilelik 36dan sonra sıkıntıya girdi sürekli yattigim için hic birsey alamadım içimde kaldı hep. Büyükleri dinlemeyip 32 den sonra bir iki parça birsey alın. Benim annemde kv de aman alma dediler esimde onları dinledi çocuk dogdu ben perisan oldum.

Birde mutlaka alt açma alırsınız benden tavsiye silinebilenden de alın. Ben civilden şu yastıkli olanlardan almıştım. Benim sipa ben altını alırken bir daha kaka yaptı gecenin bir yarısı olunca bende hemen yikamadim biraz iz kalmış...

Canım rahatladın sen darısı bize inş
Ben de 32. Haftayı bekliyorum alış veriş için

Son adetim 4 Haziran
Yarı yıl tatilini erteleyemiyormuşum ona üzüldüm ama doktordan rica edip z35. Haftada. Beni 32. Hafta da gibi göstermesini rica edicem sonrası erteleniyor dimi ?erken doğum gibi kalan süre sonrasına ertelemeyi düşünüyorum

Kızlar alt açmadada dalin in alt açmasını öneririm kullan at

Ilk hamileliğim de 30. Haftada alış veriş yapmıştım
Eltim Le aramız 6 aydı ona baya kıyafet vermişti onlarında değerlendirmiştim
Çantamı 33. Haftamda hazırlamıştım

Ama kuvet kova ve ıslak mendil aldım baya ne alakaysa ne acelesi varsa :) ama bi sürü eksiğim var havlu hastane çıkışı bez battaniye bi sürü bi sürü

Kızlar sezaryan olursa yanınıza pipet alın bence su komposto vs içmek için eğilmek tutmak zor olduğu için

ıyı aksamlar arkadaslar.
moralım oyle bozukkı.
bır haftadır esımle aramız kotu, konusmuyoruz. benım bu durumumda bıle alttan alıp nazlandıramıyor! benı... neyse cok ayrıntı gırmıyım. bu yuzden canım oldukca sıkkındı. kendımı bugune hazırladım tek tesellım kızımı gormektı. doktor kg olarak ıkı hafta gerıde dedı. yumurta sut peynır yogurt et ye dedı. yanı bu bas edılebılecek bırsey. ama hersey oyle ust uste geldı kı. benım cok moralımı bozdu. sımdı ben de daha cok dıkkat edıcem tabı ama keske boyle olmasaydı. esımde hep strese uzuntuye soktu benı sadece benı degıl kızınıda. bırde bu yuzden uzuluyorum

Canım geçmiş olsun bu aşılacak bi problem muz u öneririm günde 2 tane ye ev sütü bu temiz bi yerden iç ceviz ve fındık ye kırmızı et ve köfte ye bunlar bebişi besler

Canım düşünme esinle olanları hamileyken farklı oluyor insan... yatmadan önce bir kase yoğurt ye canım... smile6081 dediklerini de dikkate al.

C

Canım öğretmen misşn sen de?
Ve kaçıncı haftada doğum yaptın?

tesekkur ederım.
ıste farklı oluyorda...

Seni çok iyi anlıyorum biz evlilik yıl donumumuzu kutlamaya gittigimizde ben ağlaya aglaya yemek yemistim birde ramazandı eşim oructu birde ilk yilimizdi düşün... ben ne kadar alingan o acliktan ne kadar agresif olduysa artık... erkekler anlamıyor senin halini... inşallah çözülmeyecek problem değildir...

Kizlar bugün kaban alalim diye ciktik bot aldim ama çok kilo almisim kaban bulamadim bedenime uygun buldum hamilelige uygun bulamadim siz aldinizmi naptiniz
Bon prix e bak canım hem büyük beden hem de hamile giyim
Ve bir de think var Türk giyim Google arat
Bın prix geç gelir 15 20 günü bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…