- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Evet canım ekleniyor aslında söyle tahmini doğum tarihine 8 hafta ekleniyor önce doğum yaparsan da vaktinde yaparsan da o tarihte başlıyorsun. Geç yaparsan eğer yaptığın tarihin üzerine 8 hafta ekleniyor.Kalan 2 hafta doğum sonrasına erteleniyor mu?
Evet canım ekleniyor aslında söyle tahmini doğum tarihine 8 hafta ekleniyor önce doğum yaparsan da vaktinde yaparsan da o tarihte başlıyorsun. Geç yaparsan eğer yaptığın tarihin üzerine 8 hafta ekleniyor.
Eğer 32den sonra calistiysan onlarda ekleniyor...
Malesef yaniyor canım bende hesap yapmistim sömestra gelince calissam da anlamı olmuyor o yüzden erken ayrıldım ama 37ye kadar calisirsan 3 hafta erteletebilirsin...2 gündür hesap kitap yapıyorum
Sömestr tatilinin olduğu hafta 32. Haftaya giriyorum ertelettiririm diye düşünüyordum 37. Haftada ayrılırım diye düşünmüştüm
Ama malesef düşündüğüm gibi olmuyormuş
Doktoruma rica edicem sömestr dönüşü beni 32. Haftada gösterip ayırırsa diye düşünüyorum
2 gündür hesap kitap yapıyorum
Sömestr tatilinin olduğu hafta 32. Haftaya giriyorum ertelettiririm diye düşünüyordum 37. Haftada ayrılırım diye düşünmüştüm
Ama malesef düşündüğüm gibi olmuyormuş
Doktoruma rica edicem sömestr dönüşü beni 32. Haftada gösterip ayırırsa diye düşünüyorum
Kayıt derken nereye ksydediyorlar canımMalesef yaniyor canım bende hesap yapmistim sömestra gelince calissam da anlamı olmuyor o yüzden erken ayrıldım ama 37ye kadar calisirsan 3 hafta erteletebilirsin...
6 kilo almisim yaaaaaKaç kilo aldın ki canım?
Kayıt derken nereye ksydediyorlar canım
Doktorla eşimin arası iyi belli rica etse yapar diye düşünmüştüm
Ben nöbetten muafım canım zatenSen 24. Haftada nöbetten düşmek için belge almadın mi?
6 kilo almisim yaaaaa
Az almak için gayret ediyoruz canm sen nasılsın?Kilolar ne durumda kızlar ?
Saol cnm sen fazla almamissin maasallah bon prix in kaseleri nasilBen de 2 kilo aldım bon prix ve think e bak canım
Aynı durumdayım 9 kilo aldım bu zamana kadar fazla da dikkat etmiyorum etrafındakiler sen bunda çok kilo almadın deseler de ben asıl kilo yu son 3 ayda alıyorum bilmiyorlarAz almak için gayret ediyoruz canm sen nasılsın?
Kaç kilo ile başladın canım hamijeliğineAynı durumdayım 9 kilo aldım bu zamana kadar fazla da dikkat etmiyorum etrafındakiler sen bunda çok kilo almadın deseler de ben asıl kilo yu son 3 ayda alıyorum bilmiyorlar
Şöyle anlayayım ilk hamileliğime 72 ile başladım 64 e düştüm 104 ile de doğum yaptım ikinciye 86 ile başladım 82 ye düştüm bakalım kaçla bitecek şu an 91 kiloyumKaç kilo ile başladın canım hamijeliğine
Şöyle anlayayım ilk hamileliğime 72 ile başladım 64 e düştüm 104 ile de doğum yaptım ikinciye 86 ile başladım 82 ye düştüm bakalım kaçla bitecek şu an 91 kiloyum
Ben bu sefer 120 lere vuracağım diye çok korkuyorum ama hayırlısı bebeklerimiz sağlıklı olsun daOo düşüp tekrar almak kötü olmuş
Ben 100+ ile başladım 110 ile bitirirsen kendini şanşlı hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?