90+ hamile kalan var mı

Kalan 2 hafta doğum sonrasına erteleniyor mu?
Evet canım ekleniyor aslında söyle tahmini doğum tarihine 8 hafta ekleniyor önce doğum yaparsan da vaktinde yaparsan da o tarihte başlıyorsun. Geç yaparsan eğer yaptığın tarihin üzerine 8 hafta ekleniyor.

Eğer 32den sonra calistiysan onlarda ekleniyor...

2 gündür hesap kitap yapıyorum
Sömestr tatilinin olduğu hafta 32. Haftaya giriyorum ertelettiririm diye düşünüyordum 37. Haftada ayrılırım diye düşünmüştüm

Ama malesef düşündüğüm gibi olmuyormuş

Doktoruma rica edicem sömestr dönüşü beni 32. Haftada gösterip ayırırsa diye düşünüyorum

Malesef yaniyor canım bende hesap yapmistim sömestra gelince calissam da anlamı olmuyor o yüzden erken ayrıldım ama 37ye kadar calisirsan 3 hafta erteletebilirsin...

Doktorun yapacağını sanmıyorum resmi olarak giriyorlar ya kayıtlara... yinede dene sen şansını. benim bebeğin raporlarında da yazıyordu kaçıncı haftada olduğu...

Malesef yaniyor canım bende hesap yapmistim sömestra gelince calissam da anlamı olmuyor o yüzden erken ayrıldım ama 37ye kadar calisirsan 3 hafta erteletebilirsin...
Kayıt derken nereye ksydediyorlar canım
Doktorla eşimin arası iyi belli rica etse yapar diye düşünmüştüm

Hiç kaşe almadım iç çamaşırı ve pantolon aldım memnun kaldım

Almakta istemiyorum benim de iştahım yeni yeni açıldı dlırım kesin bu gifişle

Merhaba bende kiloluyum bu ara takmiyorum kafama iyice yapıyorum böylece kilo almıyorum 2.çocuğu istiyorum bu ay korunmayi bırakacağım.hamilelik olursa da dikkat ederim napayım şimdi çok çok kilo verip hamile kalsam psikolojim bozulur yani ne gerek var :) doğumdan sonra veririm.takmaya gerek yok.bakalim ne kadar sürecek hamile kalmam.

Şöyle anlayayım ilk hamileliğime 72 ile başladım 64 e düştüm 104 ile de doğum yaptım ikinciye 86 ile başladım 82 ye düştüm bakalım kaçla bitecek şu an 91 kiloyum

Oo düşüp tekrar almak kötü olmuş
Ben 100+ ile başladım 110 ile bitirirsen kendini şanşlı hissedicem

Kızlar büyük beden gecelik ve pijamalarınızı nerden alıyorsunuz ? Hangi markalar da oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…