ben carsamba gıdecem ınsallah kalp atısınıda duymak ıstıyorum kısmetseDoktora ne zamn gitmeyi düşünüyorsun canım
carsamba gıdecem ınsallah kalp atısıyl bırlıkte gorurum bebegımıDoktora ne zamn gitmeyi düşünüyorsun canım
ben cars
ben carsamba gıdecem ınsallah kalp atısınıda duymak ıstıyorum kısmetse
En doğrusunu yapıyorsunevet once kese sonra bebek var yok kalp olmamıs falan aklımı bulandırmsk ıstemıyorum yasadıgım tecrubeler bu yonde :)
Anında dakka 1 gol 1 oldu bende ilk denemem de oldu.Kizlar merhaba sizler ne guzel hamileainiz bende 90 kilo uzerinde 4 aydir hamile kalmaya calisiorumm.sizler kac ayda hamile kaldiniz acaba:))
Doktora gittimiz mi hiç ?Ins en yakin zamanda.kalirim.cunku beklemek gercekten.cok.zor
İnş kısa zamanda dileğin gerçekleşir...Ewet ewet gittim.alttan muayene etti ve akintimin cok oldugunu kucukte bir yara oldugunu soledi fakat onemsiz dedi.cocul dusunuoruz die folikasit verdi.bir de akinti icin fitil verdi okadar 6 ay icerisinde hamilemkalmazsan o zaman yine gel dedi bakalimm olmazsa martta baska bi doktora gidicemm
Canim bende +100 le hamile kaldim.bende polikistik var diye 2 sene bekledik meger asil problem esimdeymis tup bebek tedavisi sirasinda kendiligimden hamile kaldim ama esime keciboynuzu kuru ve vitamin destegi yaptik bir ayboyunca karatay diyeti yaptik ve 5 er kilo verdik bide benim d vitaminim dusukmus onu takviye ettik o hormon haplarina ragmen Rabbim nasip etti tedavi yarim kaldi.bence esinede bir baktirin.istiyorsan erteleme tum tahlillerini yaptir insulin direncide hamile kalmaya engel aklinda olsun ben ilac kullaniyorum doguma kadarda devam edicez. Birde doktorum hergun 2 litreye2 limon sıkıp iceceksin dedi kani sulandiriyor ve bebegin kalp gelisimine iyi geliyormusKizlar merhaba sizler ne guzel hamileainiz bende 90 kilo uzerinde 4 aydir hamile kalmaya calisiorumm.sizler kac ayda hamile kaldiniz acaba:))
Buna mucize denir... Sizin adınıza çok sevindim sağlıklı hamilelikler dilerim....Canim bende +100 le hamile kaldim.bende polikistik var diye 2 sene bekledik meger asil problem esimdeymis tup bebek tedavisi sirasinda kendiligimden hamile kaldim ama esime keciboynuzu kuru ve vitamin destegi yaptik bir ayboyunca karatay diyeti yaptik ve 5 er kilo verdik bide benim d vitaminim dusukmus onu takviye ettik o hormon haplarina ragmen Rabbim nasip etti tedavi yarim kaldi.bence esinede bir baktirin.istiyorsan erteleme tum tahlillerini yaptir insulin direncide hamile kalmaya engel aklinda olsun ben ilac kullaniyorum doguma kadarda devam edicez. Birde doktorum hergun 2 litreye2 limon sıkıp iceceksin dedi kani sulandiriyor ve bebegin kalp gelisimine iyi geliyormus
Hayırlısıyla inş canımbugun ılk dr zıyaretımızı yaptık kesemızı gorduk hersey yolundaymıs haftaya ınsallah kalbınıde duyacagız
Hayırlısıyla inş canım
Doktorun kiloyla ilgili bir şey söyledi mi?
Evet canım ilk muaynemde herseyi yasaklamıştı benim ki ..yo
yok canım soylemedı hamı yurtdısımdayım kıloya bakmadı bıle neden bılmıyorum ama burdakı kadınların genelı kılolu dıydırturkıyedekı drum hemen beslenme onerılerınde bulunmustu ılk hamılelıgımde aynı kıloyla hamıle kalmıstım hemen hemen ve hamurlu kızartma yasak demıstı kılo alınca meyveyı bıle kısıtlamıstı bır saat yuruyus demıstı
Evet canım ilk muaynemde herseyi yasaklamıştı benim ki ..
Hangi ülkedesin ki tüm kadınlar kilolu:) senin kıyafet sorunun olmaz harika
Âmin cümlemizeallahım herkese hayırlısını versınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?