Ilk hamileliğim de zayıftım kocaman karnım çıkmıştıh
hıc sorunum olmuyor carsaf gıymek zodundasın ulkedesudıarabıstandayım ama hamılelıgım sekılenıyor gobegım oldu kızımda yanı abartılı bıseyım uoktu sukur ınsallah bundada aynı sekılde sekılenırım
Canım ben hep normal istedimmerhabalar.
dogum seklını dusunuyorum sureklı, nasıl olacak vs... hayırlısını dılıyorum sadece...
smıle sen sezaryanı genel anestezı ıle mı oldun yoksa epıdurl mı? bunu hangı turlu dusunuyorsun?
ınsallah guzel gecer yaz bıze mutlaka:)Kızlar yarın kontrolüm var
Ve doğum iznimi erteliycem
1 aydır bebişimii görmüyordum özledim :)
Kilo aldı mı merak ediyorum yoksa kiloları ben mi aldım
Artık bacaklarım da ufak şişlikler oluyor tuzu kesmem lazım ama tuzsuzhiç bir şey yiyemiyorum
Tansiyonum normal yüksek çıkmıyor!
ınsallah guzel gecer yaz bıze mutlaka:)Kızlar yarın kontrolüm var
Ve doğum iznimi erteliycem
1 aydır bebişimii görmüyordum özledim :)
Kilo aldı mı merak ediyorum yoksa kiloları ben mi aldım
Artık bacaklarım da ufak şişlikler oluyor tuzu kesmem lazım ama tuzsuzhiç bir şey yiyemiyorum
Tansiyonum normal yüksek çıkmıyor!
Ayy bebişimii keyfi yerindeydi 1800 olmuş ben 2 olmuştur diye hayal ediyordum . Tansiyonum yüksek çıktı 14/7 doktor tansiyon hapına başlayabiliriz tuzu kes bol su iç dedi . Ben de randevuya geç kaldık diye koştum dedimınsallah guzel gecer yaz bıze mutlaka:)
bundan sonra mı ıkı haftada bır gıdeceksın kontrole?
bızım kontrol de 21 ınde. bende cok ozluyorummm
Maşallah kocaman olmuş bebişin canım. Ah o tuz yok mu o tuz, vücudumuzdaki ödemin sebebi ama bırakılmıyor tamamen meret. Ben hamilelikten önce tuzu tamamen kesmiştim, bulantılarımda canım hep tuzlu yemek çekti tekrar başladım tuzluya salıverdim şimdi gün geçtikçe şişlikler artacak tekrar kes diyecek doktor bana da.Ayy bebişimii keyfi yerindeydi 1800 olmuş ben 2 olmuştur diye hayal ediyordum . Tansiyonum yüksek çıktı 14/7 doktor tansiyon hapına başlayabiliriz tuzu kes bol su iç dedi . Ben de randevuya geç kaldık diye koştum dedim
Tekrar tekrar ölçülü 11/6 çıktı yırttım ilaçtan ama tuzu kes dedi kesinlikle kızdı birde bebeği tehlikeye sokarsın dedi
O biraz moral bozucu oldu
Iznim ertelettim doktor stres yapma ayrık dedi ama mecbur erteleledim ...
Bunun dışında her şey iyiydi keyifliydi:)
32. Haftadan sonra nst ler başlıycak
Ay canım ben de tuzsuz yiyemiyorumMaşallah kocaman olmuş bebişin canım. Ah o tuz yok mu o tuz, vücudumuzdaki ödemin sebebi ama bırakılmıyor tamamen meret. Ben hamilelikten önce tuzu tamamen kesmiştim, bulantılarımda canım hep tuzlu yemek çekti tekrar başladım tuzluya salıverdim şimdi gün geçtikçe şişlikler artacak tekrar kes diyecek doktor bana da.
Valla çok kilolu olduğum İçin biraz endişeleniyorum. İlerki haftalarda tansiyon , şeker gibi dertlerim olmasın diye. Doktor da ilk 6 ay almamaya calis dedi. Bakalım dediğin gibi igrenmelerim geçer de normal düzene donersem hemen diyetime geri doncem.10 hafta için 2 kilo çok değil ki canım
Hamur işine ağırlık verme fazla bu konu da dikkat et ...her hamilelik farklı oluyor benim ilk hamileliğim de çok rahatım herseyi yergim balık yumurta et bu ikinci hamileliğim de 10 yumurta yememişimdşr:) balık yağı hapı ile idare ediyorum. Doktorunla konuş belki takviye yapar
Doğru söylüyorsun kesmem lazım ama tansiyon problemim yok 9'larda hep tansiyon hatta tuzu kesince başım fır fır dönüyor 8'lere düşüyor. Benim bacaklarımda ödem çok ne yazık kiAy canım ben de tuzsuz yiyemiyorum
Bacaklarım da hafif şişlikler başlamıştı zaten tuzsuz yemek düşünemiyorum
Canım sen de yine yavaş yavaş kes
Bebek etkileniyor tansiyon yükselince
dıkkat etmek lazım hep ıste...Ayy bebişimii keyfi yerindeydi 1800 olmuş ben 2 olmuştur diye hayal ediyordum . Tansiyonum yüksek çıktı 14/7 doktor tansiyon hapına başlayabiliriz tuzu kes bol su iç dedi . Ben de randevuya geç kaldık diye koştum dedim
Tekrar tekrar ölçülü 11/6 çıktı yırttım ilaçtan ama tuzu kes dedi kesinlikle kızdı birde bebeği tehlikeye sokarsın dedi
O biraz moral bozucu oldu
Iznim ertelettim doktor stres yapma ayrık dedi ama mecbur erteleledim ...
Bunun dışında her şey iyiydi keyifliydi:)
32. Haftadan sonra nst ler başlıycak
Benim de öle canım hep 9/5 10/ 5 ti ama doktorda koşturmadan 14/7ıktı şoke oldum !!!Doğru söylüyorsun kesmem lazım ama tansiyon problemim yok 9'larda hep tansiyon hatta tuzu kesince başım fır fır dönüyor 8'lere düşüyor. Benim bacaklarımda ödem çok ne yazık ki
Olur öyle arada canım ya sonra normale inmiş ama...Benim de öle canım hep 9/5 10/ 5 ti ama doktorda koşturmadan 14/7ıktı şoke oldum !!!
bız park yatak aldık, bana daha kullanıslı gelıyorlar.Olur öyle arada canım ya sonra normale inmiş ama...
Of hanımlar üç tane beşik arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum park yataklara karşı hiç ısınamadım büyüyebilen karyola da almak istemiyorum. Kararsızım....
Renk ve tekstil olarak bebe konfor rana mavi ağır basıyor, ama baby tech ikinci kademede daha uzun süre kullanılabilecek derinlikte bunlardan birini kullanan var mı aranızda?
Sevemedim onları çok hantal taşınmada illa ki problem çıkarıyor diyorlar aslında bellonanın bir takımı var hoşuma giden ve ya newjoy vardı bir de sanırım ama oda kuramayacağım şimdi yatak odama da bunlardan daha büyüğü sığmaz. Daha bebeğe hiç bir şey almaya başlamadık inşallah ağırlaşmadan hallederiz alışveriş işini.bız park yatak aldık, bana daha kullanıslı gelıyorlar.
bu uc besık te cok guzelmıs. ama buyuyen olursa daha ıyı olmaz mı?
problem cıkaracak gıbı degıller kı hıc. zaten katlanınca kucucuk oluyorlar. kurması katlaması cok pratık. yanı bana daha mantıklı geldı. bulursunuz ınsallah ıcınıze sınenı:)Sevemedim onları çok hantal taşınmada illa ki problem çıkarıyor diyorlar aslında bellonanın bir takımı var hoşuma giden ve ya newjoy vardı bir de sanırım ama oda kuramayacağım şimdi yatak odama da bunlardan daha büyüğü sığmaz. Daha bebeğe hiç bir şey almaya başlamadık inşallah ağırlaşmadan hallederiz alışveriş işini.
Park yataklar için demedim canım güle güle kullanın inşallah. Hantal diye büyüyebilen karyolalar için dedim . ( Belki de yerim dar olduğu için gözüme öyle geldi hep. Oda takımıyla güzel duruyor onlar da.)problem cıkaracak gıbı degıller kı hıc. zaten katlanınca kucucuk oluyorlar. kurması katlaması cok pratık. yanı bana daha mantıklı geldı. bulursunuz ınsallah ıcınıze sınenı:)
alısverıste hallolur ya, maddı ımkan oldukca ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?