90+ hamile kalan var mı

hmm dogru, aslında boyle kucucuk tasınabılen sallanabılen kus yuvası gıbı besıkler var ama hem bıraz fıyatlılar, hemde cok az kullanabılecek bebıs onu. yoksa benım onlarda cok hosuma gıdıyor:)

Rana çok hoş duruyor
Ben ilk oğluma çilek safari takım aldım
Şimdi beşiğini açtım dar ama uzun bi yatak oluyor kullanışlı ve sağlam bi takım
Ayrıyetten park yatakta aldım bi yolculuğa giderken yanımda götürdünüz yönden avantajlı oldu şimdi bazanın altında duruyor. Sallama özelliği için almıştım safari takımın beşiği sallanmıyordu

Bizim yatağımız çok hantal değil ( bence)
Beşik ve komodin ayrılıyor
Bi arkadaşımda atnı dönemde doğum tapmıştı oda sıradan bi marka açılan beşik aldı oda çalışma masası oluyormuş
Ama o harbi hantaldı
Çilek takımları incelemenizi tavsiye ederim
5 yıldır sapasağlam duruyor :)

Baby tech sallanıyor mu canım?

Kızlar bez kaç numara aldınız?
Ben 2 aldım yoksa 1 tanede 1 numaramı alsam kararsızım

Çamaşırları yıkayıp ütülemek lstiyorum ama hiç enerjim yok

slm kızlar bende 91 kg ıle hamıle kaldım bır kızım olacak 9 kılo aldım su an 35 haftalıgım son 23 gunum kaldı doguma oglumdada 8 kılo almıstım bakalım nolcak hayırlısıyla gelsın bebısler :)

Kızlar bez kaç numara aldınız?
Ben 2 aldım yoksa 1 tanede 1 numaramı alsam kararsızım
ben daha almadım ama, ıkı pakaet molfıx yenı dogan alıcam 44 lu paket. sonrada kılosuna gore artık...

Çamaşırları yıkayıp ütülemek lstiyorum ama hiç enerjim yok
cok sukur hallettım ben o ısı, cekmeceye yerlestırmesı kaldı.

hayırlı olsun. nasıl olacak dogumunuz bellı mı?

saol cnm ılkı sezaryendı buda oyle olacak ıns

37+ 6 yanı 38 hafta subatın 6 sı ınsallah sızın ne zaman dogum hb bu arada
Ayy heyecanlandım ben hiç konuşmadım doktorunla bu konuyu ben hala çamaşır yıkasam mı yıkamasam mı onu düşünüyorum
Çantamız dahi hazır değil
Siz mi bu tarihte istediniz yoksa doktorunuz mu karar verdi?

ben kan sulandırıcı ıgne kullandım 2 gebelıkte de bebekler guzel gelısıyor kılosuda ıyı o bakımdan 38. haftada baslanabılıyor doguma dr um boyle karar verdı normalde 21 subat 40 haftam doluyor bızım cantamız hazır heyecanla beklıyoruz

Şuam bebişim kilosu kaç
Merakımdan soruyorum canım
Benim de 2. Hamileliğim
Ilık mecbur sezaryannoldu bebiş 41. Haftada olmasına rağmen doğmadı
Doktorunla konuşmadım ama kaçıncı haftada alır bilmiyorum

kızlar benım merak etıgım sorular var mesela tansıyon problemı olan bayanlar ılk hamılelıgınde bendede vardı tuz hıc yemıyordum hamurlu sekerlı herseye dıkat edıyordum bunda daha yenıyım Ma salmısım kendımj frenleysmıyprum kılom 90kusur tam bılmıyorum tansıyon ıcın ne yapıyorsunuz ya yukselırse dıye korkmaya basladım bıle benım kızım zayıf dogdu oyle bısemı var sısman analerı cocukları seker yoks hamılede zayıf mı doguypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…