- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
hmm dogru, aslında boyle kucucuk tasınabılen sallanabılen kus yuvası gıbı besıkler var ama hem bıraz fıyatlılar, hemde cok az kullanabılecek bebıs onu. yoksa benım onlarda cok hosuma gıdıyor:)Park yataklar için demedim canım güle güle kullanın inşallah. Hantal diye büyüyebilen karyolalar için dedim . ( Belki de yerim dar olduğu için gözüme öyle geldi hep. Oda takımıyla güzel duruyor onlar da.)
Olur öyle arada canım ya sonra normale inmiş ama...
Of hanımlar üç tane beşik arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum park yataklara karşı hiç ısınamadım büyüyebilen karyola da almak istemiyorum. Kararsızım....
Renk ve tekstil olarak bebe konfor rana mavi ağır basıyor, ama baby tech ikinci kademede daha uzun süre kullanılabilecek derinlikte bunlardan birini kullanan var mı aranızda?
Baby tech sallanıyor mu canım?Olur öyle arada canım ya sonra normale inmiş ama...
Of hanımlar üç tane beşik arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum park yataklara karşı hiç ısınamadım büyüyebilen karyola da almak istemiyorum. Kararsızım....
Renk ve tekstil olarak bebe konfor rana mavi ağır basıyor, ama baby tech ikinci kademede daha uzun süre kullanılabilecek derinlikte bunlardan birini kullanan var mı aranızda?
Alttan ayaklığı çıkıyor park yataklardaki gibi istediğin zaman katlayabiliyorsun.Baby tech sallanıyor mu canım?
O zamn kullanışlı ve az yer kaplıyorAlttan ayaklığı çıkıyor park yataklardaki gibi istediğin zaman katlayabiliyorsun.
ben daha almadım ama, ıkı pakaet molfıx yenı dogan alıcam 44 lu paket. sonrada kılosuna gore artık...Kızlar bez kaç numara aldınız?
Ben 2 aldım yoksa 1 tanede 1 numaramı alsam kararsızım
cok sukur hallettım ben o ısı, cekmeceye yerlestırmesı kaldı.Çamaşırları yıkayıp ütülemek lstiyorum ama hiç enerjim yok
hayırlı olsun. nasıl olacak dogumunuz bellı mı?slm kızlar bende 91 kg ıle hamıle kaldım bır kızım olacak 9 kılo aldım su an 35 haftalıgım son 23 gunum kaldı doguma oglumdada 8 kılo almıstım bakalım nolcak hayırlısıyla gelsın bebısler :)
saol cnm ılkı sezaryendı buda oyle olacak ınsben daha almadım ama, ıkı pakaet molfıx yenı dogan alıcam 44 lu paket. sonrada kılosuna gore artık...
cok sukur hallettım ben o ısı, cekmeceye yerlestırmesı kaldı.
hayırlı olsun. nasıl olacak dogumunuz bellı mı?
hayırlısıyla atlatırız ınsallah dogumları.saol cnm ılkı sezaryendı buda oyle olacak ıns
Merhaba aramıza hoş geldin...saol cnm ılkı sezaryendı buda oyle olacak ıns
37+ 6 yanı 38 hafta subatın 6 sı ınsallah sızın ne zaman dogum hb bu aradaMerhaba aramıza hoş geldin...
Doktorunuz kaçıncı hafta da alıcak bebişi
Ayy heyecanlandım ben hiç konuşmadım doktorunla bu konuyu ben hala çamaşır yıkasam mı yıkamasam mı onu düşünüyorum37+ 6 yanı 38 hafta subatın 6 sı ınsallah sızın ne zaman dogum hb bu arada
Âmin canımhayırlısıyla atlatırız ınsallah dogumları.
ben kan sulandırıcı ıgne kullandım 2 gebelıkte de bebekler guzel gelısıyor kılosuda ıyı o bakımdan 38. haftada baslanabılıyor doguma dr um boyle karar verdı normalde 21 subat 40 haftam doluyor bızım cantamız hazır heyecanla beklıyoruzAyy heyecanlandım ben hiç konuşmadım doktorunla bu konuyu ben hala çamaşır yıkasam mı yıkamasam mı onu düşünüyorum
Çantamız dahi hazır değil
Siz mi bu tarihte istediniz yoksa doktorunuz mu karar verdi?
Şuam bebişim kilosu kaçben kan sulandırıcı ıgne kullandım 2 gebelıkte de bebekler guzel gelısıyor kılosuda ıyı o bakımdan 38. haftada baslanabılıyor doguma dr um boyle karar verdı normalde 21 subat 40 haftam doluyor bızım cantamız hazır heyecanla beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?