90+ hamile kalan var mı

cnm 8 gun once 2500 gr dı masallah 1 hafta 10 gun buyuk gıdıyor genelde kız cocukları daha mınyon olur derler ama bnmkı masallah ıyı gıdıyor son 23 gunde ne kadar alır bılmıyorum bakalım merakla beklıyorum yarın kontrolum var bıde nst cekılcek muayeneden sonra yazarım yıne bakalım buyumusmu hanfendı senınkı kac kg cnm

cnm oglumada 88 kg ıle hamıle kaldım 8 kg aldım hıcbır sıkıntı yasamadım oglumda masallah 3330 dodu dogumdan cıkıp ertesı gun eve gıttım 10 kg bırden gıtmıs benden hıc sıkıntı yapma kendıne su anda bnmde tansıyon 7-4 8-5 9-6 dusuk gıdıyor gebelık sekerımde var ama dıkkat edınce sıkıntı olmuyor

tesekur ederım her gebelık farklıya sukur tansıyon yukseldı ama sorun yasamadım dedıgın gını dıkat onemlı allah kucagımıza almayı nasıp etsın

Canım 31+5 te 1800 gr geldi
Erkek benim kiloluların bebekleri zayıf doğuyor diyorlar bakalım kaçla doğacak miniklerimiz
Zayıf doğarsa bakımı zor olur diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canımdiet mi yapıyorsun?

oncekı hamılelıgımde meyve az tuketıyordum sekerı az meyveler tercıh edıyordum ekmek hıc yemıyordum cok cabım ısterse kı alısmıstım kızartmanın hıc bır turunu yemedım tatlı dozunda kı canım ıstemıyordu hıc ıstahım cok azalmıstı 10 kılo almıstım 9 ayda bazı aylar hıc almıyordum sukur umarım aynı sekılde olur

9 kilo çok güzel bende ilk4 ay hiç almadım gibi
Şimdi ise 6 kilo kadar sldım çok aldım gibi 10 ile biterse çok sevinicem

slm kızlar bugun kontrolum vardı kızım bıraz daha buyumus 1 haftada 200 gr almıs masallah 2700 su anda ve 12 gun kadar buyuk dedı dr ama bır sorunuı yokmus nstmdecekıldı cok sukur ıyıyız bakalım haftaya yyıne kontrolumuz var beklıyoruz sabırsızlıkla sızler ne yapıyorsunuz bakalım

Çok güzel canım
Biz bekliyoruz haftaya çamaşırlarınızı yıkıycak ütülüycem gözümde büyüyor valla
Nst ye kaçıncı haftadan sonra başladınız?
Isim ne düşünüyorsunuz ? Isim konusunda ben şuam çok kararsızım:)

cnm gecen hafta basladım su an 34 + 4 teyız bundan sonra haftada 1 gun gırecez bakalım bızım kızın ısmı eda olacak ınsallah ısmımızın ozel bır hıkayesı var o yuzden eda ısmıyle mutlu olsun saglıkla yasasın ınsallah

Ismiyle anmeli babalı uzun ömürler diliyorum....

hayırlısıyla atlatırız ınsallah dogumları.
Cankuş çatı muayenen yapıldı?
Doğum şeklin nasıl karar verebildin mi
Ben normal doğum u çok istemiştim ama tembel oğlumun yüzünden mecbur sezeryan oldum ama memnun kaldım ağrım çok olmadı 3. Gün herşeyi mi kendim yapmaya başladım ...

Canım nerelerdesin ?
Epeydir sesin soluğun çıkmıyor.....

Ahh cnm diş ağrısından sonrada kum çıktı dün doktora gittik maşallah kuzum iyiymiş 1500 kg olmuş idrar ve kan testi yapıldı.İdrarda kum çıkmış kaç gündür çok kötü karın ağrım var karın ağrısından bebeğin hareketlerinide hissetmiyordum sağlık ocağından geldim çok şükür kalbi pıt pıt atıyordu siz nasılsınız

Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et üşüme ...
Biz iyiyiz sorun yok devam
Iznimi ertelettim
Oğlum hasta onunla uğraşıyorum
Bebiş iyi büyüyor 1800 olmuş
Çok yoruluyorum bitkinim bende dinlenme fırsatım olmuyor ... Öyle geçiyor
Bende ürtiker olunca hissetmemiştim bebişi hiç korkmuştum soluğu doktorda almıştım..,
Ilaç iğne verdi mi doktor ?

Günaydınnn Saol cnm Maşallah sizede bende hissetmeyince hemen panikliyorum maalesef yok ilaç vermedi bol suyla atabilirsin dedi bakalım tez zamanda geçer inş.
Omega 3 kullanıyormusun ?

Günaydınnn Saol cnm Maşallah sizede bende hissetmeyince hemen panikliyorum maalesef yok ilaç vermedi bol suyla atabilirsin dedi bakalım tez zamanda geçer inş.
Omega 3 kullanıyormusun ?
Evet canım kullanıyorum.
Ben hiç et balık yumurta yiyemiyorum malesef böyle telafi ediyorum içine sinmiyor ama napiim
Ilk hamileliğimde çok gğzel besleniyordum

Evet canım kullanıyorum.
Ben hiç et balık yumurta yiyemiyorum malesef böyle telafi ediyorum içine sinmiyor ama napiim
Ilk hamileliğimde çok gğzel besleniyordum

bende yiyemiyorum ne kullanıyorsun cnm benmde almam lazım

bende yiyemiyorum ne kullanıyorsun cnm benmde almam lazım

Doktor marincap vermişti 1000 mg
Eşinde yanlış almış 500 mg
Doktora sordum arada 500mg al arada 1000 mg al dedi fark etmez dedi
Yediklerine göre alıyorum işte kafama göre

Kızlar erken doğurmalısınız korkuyorum Belim çok ağrıyor bebişim kıyafetlerini yıkamadım tembelim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…