- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
yok yapılmadı.Cankuş çatı muayenen yapıldı?
Doğum şeklin nasıl karar verebildin mi
Ben normal doğum u çok istemiştim ama tembel oğlumun yüzünden mecbur sezeryan oldum ama memnun kaldım ağrım çok olmadı 3. Gün herşeyi mi kendim yapmaya başladım ...
gecmıs olsun. ama artık hazırlasan ıyı olur:)Kızlar erken doğurmalısınız korkuyorumBelim çok ağrıyor bebişim kıyafetlerini yıkamadım tembelim sanırım...
yok yapılmadı.
daha net bırsey bellı degıl dogum seklı konusunda. hayırlısı.
ben onceden normal dogum ne zor vs. dıye duyardım. sımdıde sezaryandan oyle bı kotu bahsedılen seyler okuyorum kı, yok amelıyat yok karın kalır, yok kalkamıyosun ayaga... of yaaaaa
gecmıs olsun. ama artık hazırlasan ıyı olur:)
Arkadaslar ben 90 kilo ile hamile kaldım. Şu an 12+3 haftadayim. 2,5 kilo aldım bile. Şu ana kadar pek sağlıklı beslenemedim. Hep ekmek ağırlıklı hamur işi ağırlıklı yedim cunku et balık sulu yemek bunları hiç yiyemedim tiksindigim için. Dün doktora gittik ikili test için ve karnimdaki yağlardan bebeği ayrintilariyla göremediği için prenatologa yönlendirdi. O ölçüm yapabildi ama zor oldu ve tüm hamileliğin boyunca görüntüyle ilgili sorun yasayabilecegimi söyledi.çok moralim bozuldu. Artık diyet yapicam ve zaten pilatese baslayacaktim. Ona da hemen basliyacam. Umarım kilo vverebilirim de bu sorun ortadan kalkar. Bu tarz bir sorun yaşayan var mi? Nasıl geçti hamileliğinin? İleriki haftalarda bebeğim daha net görünür mu? Nolur deneyimlerinizi paylasin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin işi zor diğer hamilelere göre. Ama Rabbim ol diyince oluyor biz elimizden geleni yapalım arkadaşlar. Ben de somestrdan sonra calismayacagim acaba evde çok mu kilo alırım havalardan çok çabuk hasta oluyorum diye yürüyüş de yapamıyorummerhaba arkadaşlar ben de 91 kilo ile hamile kaldım.şuan 9. haftadayım ve 1,5 kilo aldım.çok fazla dikkat ettiğimi söyleyemem.sadece dua ediyorum çok kilo almamak için.üstelik belimde nur topu gibi fıtık var.
Amin canım, Allah hepimize yardım etsin. Ben diyete başladım kendi çağımda ama bu hafta bir diyetisyene gidicem. Kafama göre iş yapmak istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğuracağız bebişlerimizi :) Ben de havalar soguk diye pek yürüyemiyorum ve evde de hareket ettiğim yok çok fazla. Çok da uyuyorum. Bazen bu yüzden vicdan azabı da duyuyorum ama bundan sonra daha dikkatli olucam.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin işi zor diğer hamilelere göre. Ama Rabbim ol diyince oluyor biz elimizden geleni yapalım arkadaşlar. Ben de somestrdan sonra calismayacagim acaba evde çok mu kilo alırım havalardan çok çabuk hasta oluyorum diye yürüyüş de yapamıyorum
Canım merhabalar gözün Aydın bebişin hayırlı olsun kiloyu kafaya takma ama dikkat et. Ben suan 34. Haftamdayım çok korkuların vardı korktuğum hiç birşeyi yaşamadım Allah'a şükür aman aman çokta dikkat ermedimmerhaba arkadaşlar ben de 91 kilo ile hamile kaldım.şuan 9. haftadayım ve 1,5 kilo aldım.çok fazla dikkat ettiğimi söyleyemem.sadece dua ediyorum çok kilo almamak için.üstelik belimde nur topu gibi fıtık var.
Arkadaslar ben 90 kilo ile hamile kaldım. Şu an 12+3 haftadayim. 2,5 kilo aldım bile. Şu ana kadar pek sağlıklı beslenemedim. Hep ekmek ağırlıklı hamur işi ağırlıklı yedim cunku et balık sulu yemek bunları hiç yiyemedim tiksindigim için. Dün doktora gittik ikili test için ve karnimdaki yağlardan bebeği ayrintilariyla göremediği için prenatologa yönlendirdi. O ölçüm yapabildi ama zor oldu ve tüm hamileliğin boyunca görüntüyle ilgili sorun yasayabilecegimi söyledi.çok moralim bozuldu. Artık diyet yapicam ve zaten pilatese baslayacaktim. Ona da hemen basliyacam. Umarım kilo vverebilirim de bu sorun ortadan kalkar. Bu tarz bir sorun yaşayan var mi? Nasıl geçti hamileliğinin? İleriki haftalarda bebeğim daha net görünür mu? Nolur deneyimlerinizi paylasin.
MerhabalarMerhabalar gözünüz Aydın inş umarım sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz..Pilates tehlikeli olmaz mı? Doktoruna bi Danıştay istersen ... Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günlerde çok korkmuştum moral bozulmuştu kesin sağlık sorunlarım hat Safa'da olur demiştim ama korktuğum başıma gelmedi ...
Kilodan dolayı ilk başlarda bebişin kalp atışını bile duyamamıştım ama şimdi çok net duyuyorum kilo tabi sorun oluyor sağlığını az çok biliyor doktorlar bunu dert etme
Canım ilk muaynemde 7. Haftadaydı kalp atışını doktor gördü ama dinletemedi özür diliyorum ama malum kilo ve yağdan siZe dinletemiyorum dediMerhabalar
Dediğiniz gibi insanın kendini şartlamaması gerekiyor sorun olacak diye. Bizim için moral çok önemli. Pilates konusunda da hamilelik pilatesine gidicem. İleriki zamanlarda oluşabilecek sırt ve bel ağrılarını engelliyormuş. Kardeşim hamileyken gitmişti ve benim hamile olduğumu duyar duymaz başlamamı tavsiye etti. Doktoruma da sordum sakıncası yok dedi ama tabi ki bu benim durumum. Herkes için sağlıklı olmayabilir, yine de doktora danışılmadan başlamamak gerekir bence de. Herkesin sağlık durumu, hamileliğinin gidişatı bir değil çünkü. Bu arada senin de karın yağlarından dolayı bebeği görememe sorunu olmuşmuydu? Sonralarda bebek büyüyünce nasıl oluyor görüntü?
Hayırlı olsunselam kızlar bende 94 kilo ile hamile kaldım 8. haftadayım 91 kiloya indim. Bende ciddi mide bulantısı ve iştahsızlık oldu. Dr. umda kiloma baktı ama olumlu ve ya olumsuz giç bişey söylemedi. çok büyük problem olsa uyarırdı diye düşünüyorum. Benim şimdilik tek merak ettiğim şey bebişim dışardan ne zaman belli olacak. 50 kilo ile hamile kalan arkadaşımın daha 7. haftada göbeği belli oldu. bienim ne zaman olacak acaba çünkü hal hazırda bir göbüş var zaten :)
Ben de disk kayması var canımmerhaba arkadaşlar ben de 91 kilo ile hamile kaldım.şuan 9. haftadayım ve 1,5 kilo aldım.çok fazla dikkat ettiğimi söyleyemem.sadece dua ediyorum çok kilo almamak için.üstelik belimde nur topu gibi fıtık var.
Benim de doktorum ölçemedi , bir perinotologa gittim, o ense kalınlığını ölçtü ama diger bazı ölçümleri yapamadı. O yüzden endişem biraz daCanım ilk muaynemde 7. Haftadaydı kalp atışını doktor gördü ama dinletemedi özür diliyorum ama malum kilo ve yağdan siZe dinletemiyorum dedi
Sonrasında da bebişi çok net gördüm hatta 2 li testim sırunlu çıkmıştı perinetoloğa gittim doktorum la aynıydı ölçümler ve görüntüler
Bence cihaz da fark eder
Selam hayırlı olsun öncelikle. Ben de 12+5 haftadayım ve zaten hal hazırda kocaman bir göbüş olduğu için bizim göbeğimizin çıkması sanırım 6. ay falan bulacak. Bebeğin büyüyebileceği yeterince alan var zaten :) Mesela benim kardeşim 70 kilo ile hamile kaldı, zayıf değildi ama 5. ayda kocaman olmuştu göbeği. Bakalım bizimki ne zaman belli olcak? Bu arada ama ben karnımda hamileliğimi öğrendiğimden beri daha bir şişlik hissediyorum. Sanırım gaz sorunumdan dolayı. Sanki 9 aylıkmış gibi görünüyor bazenselam kızlar bende 94 kilo ile hamile kaldım 8. haftadayım 91 kiloya indim. Bende ciddi mide bulantısı ve iştahsızlık oldu. Dr. umda kiloma baktı ama olumlu ve ya olumsuz giç bişey söylemedi. çok büyük problem olsa uyarırdı diye düşünüyorum. Benim şimdilik tek merak ettiğim şey bebişim dışardan ne zaman belli olacak. 50 kilo ile hamile kalan arkadaşımın daha 7. haftada göbeği belli oldu. bienim ne zaman olacak acaba çünkü hal hazırda bir göbüş var zaten :)
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun. gaz problemi bende daha çok midede vaar davul gibi geriliyor bazen midem. ben şu 3-4 gündür karnımın alt kısmında hafif bastırdığımda bir sertlik hissediyorum. saırım bu büyüyen rahmim olabilir. birde ultrasonda doktor üstten baktığında bebeği görüp boyunu ölçebiliyor. ama vajinal usg kadar net görünmüyor bu da yağ tabakasından mış. 10 gn sonra dr randevum gittiğimde soracağım 2 li testte problem olur mu diye.Selam hayırlı olsun öncelikle. Ben de 12+5 haftadayım ve zaten hal hazırda kocaman bir göbüş olduğu için bizim göbeğimizin çıkması sanırım 6. ay falan bulacak. Bebeğin büyüyebileceği yeterince alan var zaten :) Mesela benim kardeşim 70 kilo ile hamile kaldı, zayıf değildi ama 5. ayda kocaman olmuştu göbeği. Bakalım bizimki ne zaman belli olcak? Bu arada ama ben karnımda hamileliğimi öğrendiğimden beri daha bir şişlik hissediyorum. Sanırım gaz sorunumdan dolayı. Sanki 9 aylıkmış gibi görünüyor bazenSende de öyle bir durum var mı ?
Lohusa pijaması olarak büyük beden bulamadımKızlar hangi markanin lohusa pijama takımlarını aldınız? xl ideal mı bize beden olarak? 9. Ayda iyice şişer miyiz denk gelir mi?
E bebek sitesinde deli indirimler var Şubat ayı boyunca hergün farklı ürünlerde. Takip edip alabilirsin bence bez ve ıslak mendil. Gerçekten uygun fiyata geliyor. Ayrıca bebek bezi için Ultra Prima Premium care i tavsiye ederim. Ben de hamileyim ve ondan almayı planlıyorum. Herkesin tavsiye ettiği bir bez.Arkadaşlar doğumlara kaç gün kaldı ben uzun aradan sonra zaman ayirabildim yazmaya doğumum 20 Şubat 19 Şubat kadar çalışıp sonrasında izini çok kullanacağım sizler ne yaptınız hersey hazırmi ben bavulumuda hazırladım bekliyorum bir eksiğim ıslak mendil ve bez onlarıda almalıyım hemen öyle sizler Napiosun7z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?