Hayırlı haberlerle gel inş.kaç gram olmuşbugün kontrolüm var bakalım bebişimiz kaç grm oldu..
Nst teM gğzel çıktı bebiş 2600 sanırım Zayıf doğacak tansiyon vs normaldi
Haftaya kontrolüm var
Arkadaslar ben 90 kilo ile hamile kaldım. Şu an 12+3 haftadayim. 2,5 kilo aldım bile. Şu ana kadar pek sağlıklı beslenemedim. Hep ekmek ağırlıklı hamur işi ağırlıklı yedim cunku et balık sulu yemek bunları hiç yiyemedim tiksindigim için. Dün doktora gittik ikili test için ve karnimdaki yağlardan bebeği ayrintilariyla göremediği için prenatologa yönlendirdi. O ölçüm yapabildi ama zor oldu ve tüm hamileliğin boyunca görüntüyle ilgili sorun yasayabilecegimi söyledi.çok moralim bozuldu. Artık diyet yapicam ve zaten pilatese baslayacaktim. Ona da hemen basliyacam. Umarım kilo vverebilirim de bu sorun ortadan kalkar. Bu tarz bir sorun yaşayan var mi? Nasıl geçti hamileliğinin? İleriki haftalarda bebeğim daha net görünür mu? Nolur deneyimlerinizi paylasin.
biraz ele avuca gelsin istiyorum...Ohh bitirdin cnm az kaldı izne cıkmana bizim daha 4 haftamız var bizde 32. haftamızda gittik çalışabilir raporu almak için kilomuz 2300 dü zayıf doğsunlar önmli değil hemen toparlanırlar zaten
Nst teM gğzel çıktı bebiş 2600 sanırım Zayıf doğacak tansiyon vs normaldi
Haftaya kontrolüm var
Neden az kilolu olsun istiyorsunuz anlamadım..Merhaba, ben de 90 üzeri hamile kaldım. Bir şeyi merak ettim, bebişinizin kilosu çok güzel, ben de bir az az kilolu olsun istiyorum bebeğim. Nasıl beslendiniz? Şeker, un vs. Yemediniz mi hiç mesela?
Kilolu bi arkadaşım var dı bebeği zayıf olsun istiyordu ek gıdaya geçince az mama verdi kalorisi yüksek besinler yedirmedi vsvs bebek aç olduğu için hep ağlardı biz kiloluyuz diye bebeklerimiz de kilo olucak diye bi şart yok ki....Merhaba, ben de 90 üzeri hamile kaldım. Bir şeyi merak ettim, bebişinizin kilosu çok güzel, ben de bir az az kilolu olsun istiyorum bebeğim. Nasıl beslendiniz? Şeker, un vs. Yemediniz mi hiç mesela?
Kilolu bi arkadaşım var dı bebeği zayıf olsun istiyordu ek gıdaya geçince az mama verdi kalorisi yüksek besinler yedirmedi vsvs bebek aç olduğu için hep ağlardı biz kiloluyuz diye bebeklerimiz de kilo olucak diye bi şart yok ki....
biraz ele avuca gelsin istiyorum...
korkuyorum sanırım
ayy yok canım doktor bişi demedi, bende sormadım ama sanırım 38 bitiminde 39 haftamın başın da olur gibi martın ilk haftası olur gibi herşey yolunda giderse...Korkma Allahın izniyle kocaman olur tosun sezeryan tarihi aldınmı ?
canım 4 4,5 kilo ile doğum yapan arkadaşlarım var. bu senin vucut yapınla çatı kemiklerinle alakalı. 3 3,5 kilo normal doğum için yeterli ..) beni yalnış anladınız. 26 haftalık hamileyim, 8 yaşında bir kızım var. Ilk kızımı sezaryenle dünyaya getirdim, bu sefer normal doğuma hazırlanıyorum, bu yüzden de bebeğimin küçük olması lazım. Sezaryen sonrası normal doğumun şartlarından biri de bu. Bir diyet uyguladığınızı sandım, ondan sordum. Teşekkürler
ayy yok canım doktor bişi demedi, bende sormadım ama sanırım 38 bitiminde 39 haftamın başın da olur gibi martın ilk haftası olur gibi herşey yolunda giderse...
inş canım muz yiyorum muz kilo yapıyor diyorlar bakalım... 3 kilo olsa yeter fazlasında gözüm yok,
senin bebiş kaç kilo bu arada.
çok güüzel canım. benim tedirgin olduğum şey ben tek bakıcam ve ilk başlarda giydirmek soymak banyosu beni tedirgin ediyor bu yüzden zayıf olursa korkarım gibi.ilk bebeğim 3360 dı mesala bi hafta eşim giydirdi ben hiç ellemedim sonra sonra alıştım....Hayırlısı cnm bişey kalmadı bende hergün 1 tane muz yiyorum mutlaka bizde 32 haftalıkken 2267 gr dık bakalm nekadarla bitiricez
çok güüzel canım. benim tedirgin olduğum şey ben tek bakıcam ve ilk başlarda giydirmek soymak banyosu beni tedirgin ediyor bu yüzden zayıf olursa korkarım gibi.ilk bebeğim 3360 dı mesala bi hafta eşim giydirdi ben hiç ellemedim sonra sonra alıştım....
benim doğumumda bile yanımda götürebilecek kimsem yok ccanım.Doğru diyosun cnm bnde tek bakıcam maalesef işe başlayacağım zaman kaynanamı çağırcam belli süre o bakıcak sonra neolur Allah kerim artık
benim doğumumda bile yanımda götürebilecek kimsem yok ccanım.
kara kara düşünüyorum gözlerim doluyor, eşim var ama oğlumuda bırakaıcak kimsem yok
,dün eşim 2 oda tutalım birinde bebekle sen kal diğer odada oğlan biz dedi :) o kadar vahim durumdayız yani....
iş sonrasında eve kadın tutarım çünkü oğlumu okula ben götürüp getiriyorum eşimin saatleri uyuşmuyor.. bebeği evden çıkaramam ev işinede yardım eder... sonrasında izin ve raporla idare eedicem bebiş büyüyene kadar....
allahh hepimize yardım etsin..
senindemi kız kardeşin ablan vs yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?