90+ hamile kalan var mı

bu hafta son çalışma haftam cuma izne ayrılıyorum:)
yine ürtiker oldum kaşınıp duruyorum...
doğum tarihimiz belli değil. ne kadar geç doğarsa o kadar iyi olur benim için

Nst teM gğzel çıktı bebiş 2600 sanırım Zayıf doğacak tansiyon vs normaldi
Haftaya kontrolüm var

Haftaya kontrolüm var

Ohh bitirdin cnm az kaldı izne cıkmana bizim daha 4 haftamız var bizde 32. haftamızda gittik çalışabilir raporu almak için kilomuz 2300 dü zayıf doğsunlar önmli değil hemen toparlanırlar zaten

bende 91 kilo ile hamile kaldım boyum 1.61, bu çok ciddi saçmalık bir kere özel ve çok kaliteli bir hsatenede kontrollerim yapılıyor doktorum hiç böyle bir yorum yapmadı bebek gayet rahat gözüküyor amabu hafta grip oldum başka bir hastanede ki kadın doğum bölümüne gittim doktor kilom nedeniyle bebeği göremediğini söyledi çok saçma dedim aynı kilo ile kontrollerim devam ediyor hiç bu yorumu da yapmadı doktorum diye belirttim bozuuldu doktor bey ve cihazdan kaynaklanıyor olabilir dedi

anlayacağın tamamen cihazın kalitesi ile ilgili bir durum gerisi bahane

Ohh bitirdin cnm az kaldı izne cıkmana bizim daha 4 haftamız var bizde 32. haftamızda gittik çalışabilir raporu almak için kilomuz 2300 dü zayıf doğsunlar önmli değil hemen toparlanırlar zaten
biraz ele avuca gelsin istiyorum...
korkuyorum sanırım

Haftaya kontrolüm var

Merhaba, ben de 90 üzeri hamile kaldım. Bir şeyi merak ettim, bebişinizin kilosu çok güzel, ben de bir az az kilolu olsun istiyorum bebeğim. Nasıl beslendiniz? Şeker, un vs. Yemediniz mi hiç mesela?

Merhaba, ben de 90 üzeri hamile kaldım. Bir şeyi merak ettim, bebişinizin kilosu çok güzel, ben de bir az az kilolu olsun istiyorum bebeğim. Nasıl beslendiniz? Şeker, un vs. Yemediniz mi hiç mesela?
Neden az kilolu olsun istiyorsunuz anlamadım..
Yoo her şeyi yedim sadece et ve yumurtadan tiksindim o kadar...

Kilolu bi arkadaşım var dı bebeği zayıf olsun istiyordu ek gıdaya geçince az mama verdi kalorisi yüksek besinler yedirmedi vsvs bebek aç olduğu için hep ağlardı biz kiloluyuz diye bebeklerimiz de kilo olucak diye bi şart yok ki....

.) beni yalnış anladınız. 26 haftalık hamileyim, 8 yaşında bir kızım var. Ilk kızımı sezaryenle dünyaya getirdim, bu sefer normal doğuma hazırlanıyorum, bu yüzden de bebeğimin küçük olması lazım. Sezaryen sonrası normal doğumun şartlarından biri de bu. Bir diyet uyguladığınızı sandım, ondan sordum. Teşekkürler

Korkma Allahın izniyle kocaman olur tosun sezeryan tarihi aldınmı ?
ayy yok canım doktor bişi demedi, bende sormadım ama sanırım 38 bitiminde 39 haftamın başın da olur gibi martın ilk haftası olur gibi herşey yolunda giderse...
inş canım muz yiyorum muz kilo yapıyor diyorlar bakalım... 3 kilo olsa yeter fazlasında gözüm yok,
senin bebiş kaç kilo bu arada.

canım 4 4,5 kilo ile doğum yapan arkadaşlarım var. bu senin vucut yapınla çatı kemiklerinle alakalı. 3 3,5 kilo normal doğum için yeterli .
gecen sene arkadaşım 4,5 kilo doğum yaptı çok az bi dikişle... dediğim gibi çatın müsaitse herşey yolunda giderse mneden olmasın...
inş istediğin gibi olur.

ama ben özel bir şey yapmadım çorba çok yedim, meyve çok yedim pilav vs yemedim. çikolata da yedim cipste ilk başlardamide bulantımdan cips çok yedim mesala şuan ağzıma koymuyorum...

Hayırlısı cnm bişey kalmadı bende hergün 1 tane muz yiyorum mutlaka bizde 32 haftalıkken 2267 gr dık bakalm nekadarla bitiricez

Hayırlısı cnm bişey kalmadı bende hergün 1 tane muz yiyorum mutlaka bizde 32 haftalıkken 2267 gr dık bakalm nekadarla bitiricez
çok güüzel canım. benim tedirgin olduğum şey ben tek bakıcam ve ilk başlarda giydirmek soymak banyosu beni tedirgin ediyor bu yüzden zayıf olursa korkarım gibi.ilk bebeğim 3360 dı mesala bi hafta eşim giydirdi ben hiç ellemedim sonra sonra alıştım....

Doğru diyosun cnm bnde tek bakıcam maalesef işe başlayacağım zaman kaynanamı çağırcam belli süre o bakıcak sonra neolur Allah kerim artık

Doğru diyosun cnm bnde tek bakıcam maalesef işe başlayacağım zaman kaynanamı çağırcam belli süre o bakıcak sonra neolur Allah kerim artık
benim doğumumda bile yanımda götürebilecek kimsem yok ccanım.
kara kara düşünüyorum gözlerim doluyor, eşim var ama oğlumuda bırakaıcak kimsem yok
,dün eşim 2 oda tutalım birinde bebekle sen kal diğer odada oğlan biz dedi :) o kadar vahim durumdayız yani....
iş sonrasında eve kadın tutarım çünkü oğlumu okula ben götürüp getiriyorum eşimin saatleri uyuşmuyor.. bebeği evden çıkaramam ev işinede yardım eder... sonrasında izin ve raporla idare eedicem bebiş büyüyene kadar....

allahh hepimize yardım etsin..
senindemi kız kardeşin ablan vs yok?

Allah yardımcımız olsun valla aynen bnmde yok zaten gurbetteyiz annem vefat etti kaynanam var oda hasta zaten abilerim var onlar zaten gelemez zor ya sen hangi şehirdesin aynı kaderi yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…