tokat canım. annem hasta
kızkardeş abla yok
kayın validemi istemiyom oda gelirim bakarım demiyo
ilk bebişte elini hiç bir şeye uzatmadı misafir gibi geldi gitti olan bana oldu...
aynen öle canım..Anlıyorum çok zor çok en azından öğretmen olduğun için şanslısın iznini uzatma şansın var hakkımzda hayırlısı sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kimseden bişey istemiyoruz sonra başımıza kayıyolar şunları yaptık bunları yaptık diye
aynen öle canım..
ama benim eşim çok yardımcı olmuştu hakkını ödeyemem bakalım şimdi ne olucak
Canım neler yapıyorsun?yok yapılmadı.
daha net bırsey bellı degıl dogum seklı konusunda. hayırlısı.
ben onceden normal dogum ne zor vs. dıye duyardım. sımdıde sezaryandan oyle bı kotu bahsedılen seyler okuyorum kı, yok amelıyat yok karın kalır, yok kalkamıyosun ayaga... of yaaaaa
gecmıs olsun. ama artık hazırlasan ıyı olur:)
37. Haftamdayım 7 kilo aldım ilk aylar hiç almadım 4. Aydan sonra başladım doğuma kaç kilo ile giderim bilmiyorum:)Arkadaşlar ben bişey daha soracam . Kaç kilo ile hamile kaldınız, kaçıncı haftadasiniz ve kaç kilo aldınız? Ben 16. Haftayı tamamlamak üzereyim ve 90 kilo ile hamile kaldım ve 3,5 kilo aldım. Çok mu ya? Endişeleniyorum. Ozellikle gebeliginin sonlarına yaklaşan kilolu hamile arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Peki nasıl beslendiniz? Büyük başarı bence sadece 7 kilo almış olmak.37. Haftamdayım 7 kilo aldım ilk aylar hiç almadım 4. Aydan sonra başladım doğuma kaç kilo ile giderim bilmiyorum:)
Her şeyi yedim canımPeki nasıl beslendiniz? Büyük başarı bence sadece 7 kilo almış olmak.
Hadi bakalım hayırlısı. Allah bir avazda doğurmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Balık burcu olacak, ne güzel. Kız mı erkek mi bu arada?Evet 2 Mart doğum tarihimiz bellioldu
Erkek canım.. Iyi dileklerin için teşekkürler :)Hadi bakalım hayırlısı. Allah bir avazda doğurmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Balık burcu olacak, ne güzel. Kız mı erkek mi bu arada?
Canim ben ne zamandir girmiyordum foruma, neler goruyorum boyle, gozun aydin.) beni yalnış anladınız. 26 haftalık hamileyim, 8 yaşında bir kızım var. Ilk kızımı sezaryenle dünyaya getirdim, bu sefer normal doğuma hazırlanıyorum, bu yüzden de bebeğimin küçük olması lazım. Sezaryen sonrası normal doğumun şartlarından biri de bu. Bir diyet uyguladığınızı sandım, ondan sordum. Teşekkürler
Bugün kontrolümüz var bakalım nasılız?
Ayy o gün telaşdan soramadım kilosunuAy hadi hayırlısı ya 2 mart nedir 10 gün sonra tosun kucağında yani Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kilosu kaç olmuş cnm
Ayy o gün telaşdan soramadım kilosunu
Bana biraz erken gibi geldi o tarih Çarşamba yine kontrolüm var 38+ 5 oluyor
39 . Hafta bari olsun 1 2 gün yine durdun istiyorum bakalım doktor kabul ederse...
Sen nasılsın nasıl geçiyor?
2 Mart mı? Yaşasın çok az kalmış darısı bizim başımıza :)Ayy o gün telaşdan soramadım kilosunu
Bana biraz erken gibi geldi o tarih Çarşamba yine kontrolüm var 38+ 5 oluyor
39 . Hafta bari olsun 1 2 gün yine durdun istiyorum bakalım doktor kabul ederse...
Ayy biraz daha erteleyebilir miyim diye düşünüyorum biraz erken gibi geldi2 Mart mı? Yaşasın çok az kalmış darısı bizim başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?