90+ hamile kalan var mı

tokat canım. annem hasta
kızkardeş abla yok
kayın validemi istemiyom oda gelirim bakarım demiyo
ilk bebişte elini hiç bir şeye uzatmadı misafir gibi geldi gitti olan bana oldu...

tokat canım. annem hasta
kızkardeş abla yok
kayın validemi istemiyom oda gelirim bakarım demiyo
ilk bebişte elini hiç bir şeye uzatmadı misafir gibi geldi gitti olan bana oldu...

Anlıyorum çok zor çok en azından öğretmen olduğun için şanslısın iznini uzatma şansın var hakkımzda hayırlısı sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kimseden bişey istemiyoruz sonra başımıza kayıyolar şunları yaptık bunları yaptık diye

aynen öle canım..
ama benim eşim çok yardımcı olmuştu hakkını ödeyemem bakalım şimdi ne olucak

Ilk doğum kinden gelicek bakalım sanırım Cankuş hafta olarak en önde olanımızdı

Canım neler yapıyorsun?
Doğum tarihin ve şeklin belli oldumu?

Arkadaşlar ben bişey daha soracam . Kaç kilo ile hamile kaldınız, kaçıncı haftadasiniz ve kaç kilo aldınız? Ben 16. Haftayı tamamlamak üzereyim ve 90 kilo ile hamile kaldım ve 3,5 kilo aldım. Çok mu ya? Endişeleniyorum. Ozellikle gebeliginin sonlarına yaklaşan kilolu hamile arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

37. Haftamdayım 7 kilo aldım ilk aylar hiç almadım 4. Aydan sonra başladım doğuma kaç kilo ile giderim bilmiyorum:)

Peki nasıl beslendiniz? Büyük başarı bence sadece 7 kilo almış olmak.
Her şeyi yedim canım
Çorba meyva ve sebze yemeği çok yedim bunun yanı sıra hamur işi pasta börekte yedim bu bi aydır kilo almıyorum neden bilmem bebiş en son 2500 dü
Bence bu kadar kasma hamileliğin tadını çıkar

Canim ben ne zamandir girmiyordum foruma, neler goruyorum boyle, gozun aydinAllah saglikla kucagina almayi nasib etsin

Ay hadi hayırlısı ya 2 mart nedir 10 gün sonra tosun kucağında yani Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kilosu kaç olmuş cnm
Ayy o gün telaşdan soramadım kilosunu
Bana biraz erken gibi geldi o tarih Çarşamba yine kontrolüm var 38+ 5 oluyor
39 . Hafta bari olsun 1 2 gün yine durdun istiyorum bakalım doktor kabul ederse...

Sen nasılsın nasıl geçiyor?

Erken değil aslında... Hayırlısı olsun bakalım zaman nasılda çabul geçiyor :) Bizde iyiyiz bizimde salı günü kontrol bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…