90+ hamile kalan var mı

Öylede canım her yer de bi akıl vermeye çalışan bir kaç kişi çıkıyor ya gıcık oluyorum.
Kiloyluysak ne yapalım doğurmayalım mı..
Sadece tedirgin olduğum tek nokta var oda tansiyon ve şeker çıkarsa bebişe bir şey olursa

Cnm kilo almıcam diyede yediklerinden kesme kilo önemli değil bende sağlıklı olmamız önemli

Yok canım meyve ağırlıklı yiyorum zaten yemek kokularından tiksindim başka yerde olursa yiyorum evde bir kaç haftadır yemek fazla pişmiyor pişirsemde ben yiyemiyorum

Canım 9 haftalığım sıkıntı yok 2 defa gittim tahlillerin vs güzeldi bebekte iyi Pazartesi tatile gidicez doktorum onay verdi sadece 2 saatte 1 yürü dedi

Maşallah cnm :) Demkki çok iyi bebiş 2 li tarama testini yaptırcanmı ?

Maşallah cnm :) Demkki çok iyi bebiş 2 li tarama testini yaptırcanmı ?

Kesinlikle yaptırıcam canım tatil dönüşü 11. 12. Haftalarda 3. Lü taramasınıda yaptırıcam
Sen ne düşünüyorsun ? Ve sen kaç haftalıksın

Cnm ilk hamileliğine kaç kiloyla kaldın ?

75 kilo ile hamile kaldım canım doğum a gitmeden sabah tartıldım 100 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra hastaneden gelince tartıldım 10 kilom uçmuş gitmişti çok sevindim ve şok oldum ama lohusa psikolojısı sütüm yetmiyor birde gelen gidenin lafı tekrar 100 oldum işe bailayınca 95 e kadar düştüm 3 yıl hiç kilo almadım bu sene ne olduysa birden 100 ü geçtim gemde 2 ayda veremeden hamile kaldığımı öğrendim önce çok üzüldüm 150 ile doğururum vs diye ama şimdi umutluyum 110 geçmemeyi hedefliyorum ...

Doktor kilon için ne dedi??

Cnm daha doktorum a gitmedim ayın 16 sın nda inşallah bakalım ne diyecek ben de bilmiyorum inşallah fazla kilo almadan doğuma gideriZ

2. cnm ilk bebeğimi 17 haftlkken kaybettim senin ?

Benimde ikinci canim Kizim üc yasnda senin adina cok uzuldum cok sukur rabbim ikinciyide nasip etmis kendine cok dikkat et cnm bol bol dinlen stres yapma kendini kasma agir tasima insallah hayirlisiyla alirsn kycagna bebeyini

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Kilolu olsak nolur olmasak nolur? Rabbim aratmasın.
Ben 83 kiloyla hamile kaldım.104 kiloyla da doğuma girdim.15 gün önce doğum yaptım şuanda 93 kiloyum. Benim en büyük sıkıntım tansiyon hastası olmamdı hamilelikten önce. O yüzden aşırı ödem tuttum. Ellerim ayaklarım bileklerim insanlıktan çıkmış gibiydim ama şimdi geçti bin şükür. Sakın kiloluyum diye canınızı sıkmayın, kilodur bu geliiiiir gider:)
Sizin moraliniz motivasyonunuz daha önemli. Tek sorun biraz daha hareketler kısıtlanıyo kilo yüzünden. Ayrıca kıyafet konusunda sıkıntı yaşamazsınız defacto ve lcw de büyük beden hamile kıyafetleri var.
Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar sonrası biraz daha zormuş tecrübeyle sabitledim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba herkese 90 ı görünce daldım konuya yıllardır 90 kilonun üstündeyim allahım inş banada inmeyi nasip edecek...

2 sene önce 99 la hamile kaldım dr kiloyu görünce her türlü aksiliği zorluğu söyledi beni ağlattı sağolsun... Herşey bi yana en önemlisi mutlu umutlu olmaktı ki sorunlarıda aşabilelim ama o sadece ameliyatn zorluğuna odaklandı... Bulantılar kusmalar sebebiyle 8 kilo verdim...105 le bitirdim...hamdolsun ne tansiyon ne şeker sorunu yaşadım korkuttuğu gibi.

21 aylık bir kızım var 2 ay önce tamda kilo vermeye başlamışken yeniden hamile kaldığımı öğrendim 94 kiloyla. Beklenmeyen hatta istenmeyen bir hamilelikti şok oldum ama nasip olduktan sonra bişy yapamıyor insan... 13 haftalık hamileyim şu ana kadar 3 kilo verdim 91.3 üm. Evet risklerim var olasılıklar var ama onları düşünürsem hiçbirşeyden memnun olamam.

3. Çocuğu bekliyorum kısmetse ve kendimi tecrübeli sayarak hepinize sadece mutlu olun demek istiyorum... Gerek bebeğin hareketleri o aylık muayneler bebeği özlemeler bunlar kimbilir kaç kez gelebilcek başınıza kıymetini bilip bebeği sevip mutlu olun... Bütün hastalıklar stresle daha çok artar unutmayın... Ha ben çokmu rahatım hayır tabikide :) ama yazdıklarımı kendimede söylüyorum hep...

Tabi ki dikkat edin aşırı yemeyin ama canınız bişy isteyincede çekinmeden yiyin onun hazzı başka :) kasmayın germeyin kendinizi... Bebeği olsunda yeterki kiloluyken olsun diye düşünebilen hasret çeken insanlar var unutmayın bize nasip olmuş bu mucizenin tadını çıkarın.

Unutmayın zayıf hamile kalanlar çok kilo alır kilolu kalanlar daha az alır...

Vuu çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin...

I love Bonus

Son düzenleme:

:thumbup::thumbup::thumbup:
Sonuna kadar katiliyorum.
Degil mi uaa:))

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Benimde ikinci canim Kizim üc yasnda senin adina cok uzuldum cok sukur rabbim ikinciyide nasip etmis kendine cok dikkat et cnm bol bol dinlen stres yapma kendini kasma agir tasima insallah hayirlisiyla alirsn kycagna bebeyini

Allah bağışlasın yavrunu sana cnm dikkat etmeyi çalışıyorum bakalım inş. nasip olur cnm Allahın dediği olur hayırlısı hakkımızda hepimiz için

Ayy Allah bağışlasın yavrunu cnm inş. bizde senin gibi sağ salim kavuşuruz yavrumuza süt kokulunu öp benim için

Cnmm sizlerden böyle motivasyon verici kelimeleri duyunca umut oluyorsunuz valla bak Allah sana tekrar emanetini göndermiş Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…