90+ hamile kalan var mı

Ben doktorum dese 38+5'e tamam derim zaten gelişimi iyi olmasa demezdi ben de 38-39. Haftada dogururum inşallah. 40. Hafta da bana çok geç geliyor. :)
Ilk doğumum 41. Hafta da olmuştu :)
Senin ilk olduğu için heyecandan hemen gelsin istiyorsun :) bende az daha karnımda olsun kilo alsın gelişsin istiyorum bende dinleniyim...

Ilk doğumum 41. Hafta da olmuştu :)
Senin ilk olduğu için heyecandan hemen gelsin istiyorsun :) bende az daha karnımda olsun kilo alsın gelişsin istiyorum bende dinleniyim...
Doğru söylüyorsun canım yaa günler geçmiyor resmen :) O zaman en hayırlı zamanda gelsinler inşallah diyelim.

Doğru söylüyorsun canım yaa günler geçmiyor resmen :) O zaman en hayırlı zamanda gelsinler inşallah diyelim.
Daha senin çok var izne ayrıldın mı ?
Bundan sonra nst ve hafta kontrollerin başlar nst çok heyecan verici
Geçen benim ki hıçkırık oldu pıt pıt lar çok komikti

Daha senin çok var izne ayrıldın mı ?
Bundan sonra nst ve hafta kontrollerin başlar nst çok heyecan verici
Geçen benim ki hıçkırık oldu pıt pıt lar çok komikti
Ben öğretmenim iki hafta için ikinci dönemin düzenini bozmayayim yerime buldukları öğretmen başlasın dedim rapor aldım 5'er günlük. Pazartesi günü 32. Hafta için izne ayrılıyorum. Nts için benim dokturun hemşiresine sordum 36. Haftada başlıyoruz nts' ye dedi. Hıçkırık işini hiç sorma ya şuan bile hıçkırıyor günde kaç kere hem de...

:) o hıçkırığı sen bir de nst teye bağlıyken gör

Ayy kimseler uğramaz olmuş buraya...

Şuam hastanedeyim kontrolüm var becebilirsem günümü bi kaç gün daga ertelemek istiyorum:) bebiş kaç kğ oldu gelişimi nasıl merak ediyorum...

Sizlerden ne var ne yok doğum yapan var mı yoksa açılışı ben mi yapıcam :)

Hadi hayırlısı cnm :) Açılış senden bizde dün doktordaydık normal olcak bizimki inş. kilomuz 2800 boyumuzda 50 cm olmş bakalım senin tosun nekadar olmuş :) Haber ver emi

Hadi hayırlısı cnm :) Açılış senden bizde dün doktordaydık normal olcak bizimki inş. kilomuz 2800 boyumuzda 50 cm olmş bakalım senin tosun nekadar olmuş :) Haber ver emi
Bizimki daha küçük teyzeleri 1910 gr boyu 42 cmdi Pazartesi günü. Önce sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Ohh muayne olduk biti şükür doktor kabul etmedi, aynı gün Pazartesi bebişimiz geliyor hayırlısıyla kilo olduğu için riske atmayalım dedi
Bebişimiz 3200 olmuş 300 gr Artı eksi olabilir dedi

Evet açılış benden spinal sezaryan öğle 12:00

Ayy heyacanlandım gözlerim doldu
Birden panik oldum
Bugün çantamı yanıma almıştım herşeye hazırlıklı okuyun diye 1- 2 eksiğim var ufak tefek onları halledeyim
Doktor uzanmayı yasakladı sakin sakin iş güç yapma dinlen dedi bakalım söz dinleyebilecek miyim...

Suyum azalmaya başlamış, bol su ve istihbarat önerdi..
Protein ağırlıklı beslenmemi önerdi

M
maşallah senin bebiş uzun olucak sanırım

Çatı muayenesi oldun mu canım
Sen mi istedin normali yoksa doktorun mu istedi

Çatı muayenesi oldun mu canım
Sen mi istedin normali yoksa doktorun mu istedi

Yaşasın bebişimiz geliyo heycan yaptım darısı bize inş. :) bizi doğumdan sonrada bırakma doktorum bebeğin ters değil iride değil sezeryana gerek yok dedi çatı muayenesi sancıların başlayınca bakılır dedi şuan normal gözüküyoruz cnm maaşallah senin tosunda tam kilosunda

Geçiverse bu günler biz de büyüsek artık sizin gibi son gunlerimizi saysak... Evet doğumdan sonra bizi bırakma buradan tecrübelerini yaz hayırlısıyla.
İnşallh her şey yolunda giderse bebiştende fırsat bulabilirsem :) sık sık girerim sizlerinde doğumlarını merak ediyorum:)
Ben spinal sezaryan olucak Mart 2si öğle saatlerin de

Çabuk geçti sanki bu 9 ay Allah'tan korktuğum gibi olmadı tansiyondan şekerden çok korkmuştum kilo hamileliğimi zorlanadı

Çok şükür Allah'ım hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. Bizim 33.hafta kontrolümüz var 2 Mart'ta ögle saatlerinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…