90+ hamile kalan var mı

Son düzenleme:
Bonus arkadasim mesajna cvp yazcaktim da naptim bnde bilmiom duzenlenmis dio cok ozur dilerim burda yeniyim yalnis anlama naptim bilmiyorum silemedimde yani

Şeker yüklemesi yapılmayıncada makrozomik yani olduğundan iri bebek dünyaya getirme riski göz ardı ediliyor. Hadi aşikar bir şeker hastalığı gebelikten önce vardı öyle durumda zaten yapılmıyor ama gebeliğin tetiklediği hamilelik diabeti doğumda çocuk için sıkıntı yaratabiliyor. Bunları düşündüğü için kadın doğumcular şeker yükleme testini isterler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cankuş arkadaşım şeker yüklemesini mecburen yaptırıcaz bebeğimizin sağlığı için

Canım gnydn yazdıkların çok güZel şeyler bunları duymak moral oluyor. Yazını keyifle okudum.
Korkularım var kilodan dolayı sağlık problemi yaşarmıyım bebeği tehlikeye sokarmıyım diye doktorum kontrollü bir şekilde 9 ayı tamAmlayabileceğimizi söyledi ve karamsar konuşup beni kırmadı
Önümde daha 7 ayım var hayırlısı heyecanlı bir süreç

Canım bebeğin hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin ...
bize moral olduğunuz in teşekkürler .
Seneye bu zannlar bizide uykusuz geceler bekliyor..

Canım 9 haftalığım sıkıntı yok 2 defa gittim tahlillerin vs güzeldi bebekte iyi Pazartesi tatile gidicez doktorum onay verdi sadece 2 saatte 1 yürü dedi
Bende tatile gitmeye karar verdim yürü falan demedi ama sorun olmaz cikabilirsin havuza girme denizi tercih et dedi peki uçaklami
otobuslemi arabaylami seyahate çıktınız ve

sorun oldumu yemekler hijyen olurmu acaba
sorun yasarmiyim ben çok korkuyorum su altı
ayı sorunsuz hayirlisiyla bitirebilirsem birde beslenmeyle ilgili birşeyler söylediniz benim bulunduğum şehirde diyetisyen yok jinekologda hiç böyle bilgiler vermiyor iyi tatilker

Merhaba canım nasıl gidiyor
Şeker yüklemesi gebelikte mecburi neden yaptırmak istemiyorsun
Gebelik şekeri çıkarsa ona göre beslenme uygulanır
Ben canan karatayi dinlemiştim geçen hafta bu konuyu açtım burda bahsettim şeker yüklemesi bebeginize zarar verir şeker ciksada ilaç kullanamiyorsunuz hamileyken yapacağınız tek şey diet bu yüzden vücudunuza özellikle bebeginize bunu yapmayın dior bu yüzden ben çok kararsızım yoksa yaptirmasam mi die

Birçok hamilelik bu test yüzünden erken doğum ölü doğum yenidoganda karaciğer soruları böbrek yetmezlikleri vs dior şimdi
Ne yapicaz biz

Merhabalar, araba ile seyahat ettik çok yorucu oldu 2 saatte bi yürüyüş taptım 10 ar dakika

Yolculuğu Iki ye böldük 1 gece konaklayıp
Devam ettik.

Bugün ilk kez denize girdim inşallah sorunsuz bi tatil geçiririz . Her şeyi yiyemiyorum zaten meyva ve çorba ağırlıklı besleniyorum sorun yaşamadım henüz .

Kilo konusunda da doktorum ilk 4 kilo almamaya dikkat et dedi sonra ayda 1 kilo ile devam ederiz dedi ... Gazlı içecek kahve hazır meyva suları vs yasak et süt yoğurt dedi dikkat ediyorumvalla kiloslardan korkuyorum .
Gerekirse diyetisyene yönlendiririm dedi ..

Havuz a girmedikten sonra sorun olmaz inşallah kendinize iyi bakın şimdiden iyi tatiller

Bunları ilk defa duydum . Ilk gebeliğimde de yaptırmıştım sorun olmadı . Bi arkadaşımda gebelik şekeri çıktı diyetler düşmedi sonra iğne vurulmaya başladı

Yok göstermedi ikili testte sorun cikmdi tatil dönüşü belki gösterir cinsiyeti kız olmasını isterim ama allahim sağlıklı sıhhatli etsin önemli olan o

Hayırlısı canım bende kız istiyorum ilki erkek bi kız bir erkek çok hoş olur.

Çin takviminde kız çıkıyor 4 aydan önce göstermez diye düşünüyorum

cin takviminden nasil bakiliyo canim bende bakayim

Canım Google yaz Çin takvimi hesaplayıcısı diye orta çıkar otomatik hesalayıcıyla daha kolay oluyor ...

Doğruluk olayını bilemem bir çok tanıdığımda tuttu

Bizde cumartesi yola çıkıyoruz Marmaris katar verdik inşallah kazasız belası zdöneriz ben çok hwyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…