- 13 Ağustos 2020
- 254
- 1.467
- 43
yemeği ikramı mı yaptırmak yaa ne esnetiyosunuz alt tarafı 2 tabak taşıma konusuydu yemek yaptırmaya ne ara geldikBana da tam tersi hem oğlum abim gelsin aman içli dışlı olalım yemeğe çağıralım ama yemeği ikramı geline yaptıralım kafası çok ilkelce geliyor dediğiniz gibi adı üstünde YARDIM.. Yani içten gelen bir şey bir mecburiyet söz konusu değil. Hem evime misafir alayım sonrada yardım etmedi diye dedikodu edeyim bu mudur ileri görüş... Eğer öyleyse evet ben ilkelim
Bizzat yaşıyorum çünkü bunları yemeğe çağırılıyorum zorla bir bakıyorum mutfaktayım kendi evimde misafir ağırlasam bu kadar yorulmuyorum başkasının mutfağında bir şey yapmaktan hoşlanmıyorum aynı şekilde mutfağıma girilmesinden de hoşlanmıyorum misafir misafirdir ev sahibi ise ev sahibi misafir oturur ev sahibi hizmet eder daha sonra da nezaket gereği eve davet edilir bu defa da çağıran hizmet eder olay bu kadar basit yani eve gelen misafire iş yaptırmak ayıptıryemeği ikramı mı yaptırmak yaa ne esnetiyosunuz alt tarafı 2 tabak taşıma konusuydu yemek yaptırmaya ne ara geldikonda da mesele yorulma değil nezaket görgü yoksa kimse meyveleri mutfaktan salona taşırken ölmez. Babam 55 yaşında adam arkadaşları da en az onun kadar sofrayı toplarken de yardım ederler kurarken de bize geldiklerinde çayı da doldururlar kimse böyle şeylere takılmaz. Tamam dediğiniz gibi olsun koltukta oturup kasım kasım kasılmak en doğrusu.
Sizin aile baglariniz da bi kopukluk var abiniz duymussunuzdur diyor aileniz duymussundur diyor siz akrabadan duyuyorsunuz abi ve annenizle hic mi telefonda konusup hal hatir sormuyorsunuz anlamadimBen ayrı yaşıyorum ailemden. Bahsettiğim meyve taşıma mevzusu benim kendi evimde oldu.
Ailem de haberim olduğunu dusunerek haber vermemiş bana nişanı.
Kimse farketmedi mi catlicam surda ama söylesem mi soylemesem mi karar veremedim
Daha yeni konu açan bi üye vardı hamile olduğumu özel olarak gorumceme söylemedik diye trip attı falan, o üyenin görümcesi mi açtı bu konuyu acaba
Bakayım biKız hangi konu, çok merak ettim
Kız hangi konu, çok merak ettim
Görümcemin Tuhaflıkları
Merhaba arkadaşlar, Eşim geldi 39 yaşına, artık bir çocuğumuz olsun dedik çocuk yaptık, hamileyim şimdi. İlk 5 ay haber vermedik kimseye. Tehlikeler vesaire geçsin dedik. Sonra aile büyüklerinden kayinvalideye ve anneme haber verdik. Arayan soran tebrik eden kardeşler oldu. Sevindik. Fakat...www.kadinlarkulubu.com
Görümcemin Tuhaflıkları
Merhaba arkadaşlar, Eşim geldi 39 yaşına, artık bir çocuğumuz olsun dedik çocuk yaptık, hamileyim şimdi. İlk 5 ay haber vermedik kimseye. Tehlikeler vesaire geçsin dedik. Sonra aile büyüklerinden kayinvalideye ve anneme haber verdik. Arayan soran tebrik eden kardeşler oldu. Sevindik. Fakat...www.kadinlarkulubu.com
Kız tıpatıp aynı şeyler
Ben anlamadım valla iki üye de banlanmis, bunlar gelin görümce mi, yoksa canı sıkılan biri kendince sosyal deney mi yapıyor
Evli degilim ama ailem pendikte ben iş dolayisiyla silivride oturuyorum o yuzden ayriyim. Ailemin evine siradan bir ziyarete gittigimde orada evdeki kuzenimden ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?