Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

Siz kesinliği belli olmayan bir şey üzerine yeğenlerinizin annesi hakkında böyle bir konu açarken, " acaba aşığıyla evlenmek için kocasını mı öldürdü " imalarına bile varan yorumları okuyup kabul ederken elinizi vicdanınıza koydunuz mu?

Yengenin gunahini almayayim ama abini sanki hic sevmemis. 6 ay cok kisa bir sure

Herkesin yasını tutma süresi farklıdır. Eşler arasındaki sevgiyede bağlı bu süre. Bana göre kişiden başkası sevgiye ömür biçemez 6 ay erken 6 yıl geç gibi.
Eşi için demekki abinizle olan sevgisinin ömrü o kadarmış.
Bana göre de erken evet ama benim eşimle aramdaki bağdan kaynaklı erken. Hiç evlenmeyedebilir kişi teyzem hala evli gibi yüzüğünü takar eniştem öleli aradan 25 sene geçmiş.
Çocuklara dilerse sizinle yaşayabileceklerini teklif edebiliRsiniz ama daha fazlasına karışmamalısınız. Huzursuzluktan başka bi işe yaramaz

Ben hepsini okumadın yorumların; fakat şu son bi kaç sayfadan dolayı şunu diyebilirim, onun hayatı karışmak size düşmez demişler. Ben buna katılmıyorum, bu kadın yüksek ihtimal duygusal açlık yüzünden kendisine iyi davranan bir omuz buldu diye evlenmek istiyor; ama adamın karakterini net bildiğini sanmam, 6 ayda kimse kimseyi tanıyamaz, bu adam ona iyi hissettirebilir; ancak yiğenlerinize kötü davranabilir, itip kalkabilir bu noktada sizi de ilgilendiriyor mevzu, o çocuklar abinizin hatırası-mirası size. Buradaki yorumlara kulak asmayın derim, gerektiği kadar müdahalede bulunun. Ayrıca çocuklar annesinin bu davranışı yüzünden soğuyacaklardır ondan yüksek ihtimal; çünkü boşanma değil, bir ölüm var ortada, kimse bu kadar kısa sürede babasının yerine bir başkasının geçmesini hazmedemez.

Başınız sağolsun .Allah rahmet etsin abinize insallah . Yengeniz ,abinizle aşk evliliği yapmamış sanırım ..aksi olsaydı değil evlenmek ,yanından erkek sinek gecirmezdi uzun süre .bide şu geldi aklıma (insallah aklıma gelen başınıza gelmemiştir) yengeniz ,abiniz ölmeden mi bir ilişkiye başladı ? Öyleyse aciniz ikiye katlanacak umarım değildir .bir de abinizin olum sebebi nedir ?

Kocası ölmüş, ne ara yasını tutmuş da yeni birini bulmuş ?ne ara tanımış da evlilik kararı almış ?umarım öncesi yoktur (evliyken )

Başınız sağolsun. Abim henüz evli değil ama Allah muhafaza böyle bir acı yaşansaydı ve acım daha çok tazeyken bir de bu olay ortaya çıksaydı, ne yapardım, ne düşünürdum bilemiyorum. Ama iyi şeyler düşünmeyeceğim kesin. Cunku ne olursa olsun, çok yeni bir kayıp ve sonuçta bu insan abimin esiydi. Dolayisiyla onu başka bir erkekle bu kadar kısa sürede düşünmek çok acı verici. Çocuklar olmasa, aman ne hali varsa görsün diyebilirsiniz ama çocuklar abinizden bir parça ve hayatlarına girecek adamin onlara olacak tavrı da çok önemli. İşin içinden çıkamadım açıkçası. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Ama su da var, bu kadar kısa sürede evlenmeyi düşünen bir kadın, pek rahat durmaz gibi geliyor bana. Bu olmasa yakın bir zaman da başka bir aday daha bulur.

Bence sen saygı acı ve yaşanan şeyleri birbirine karıştırıyorsun şu da var herkes Allah korusun kendi eşini düşünerek yazıyor o yüzden bu kadar fevri olmayın normal.de tartisilabilir

Öncelikle başınız sağolsun. İkinci olarak hayat ona ait. Siz hayır evlenemezsin deyince sizi dinlemesini beklemek saçma olur

Allah korusun eşim ölse herhalde aynı böyle olurdum cocugum yok yine yanlız yaslancagimi bilsem kocamdan cocugum olmasa başka birisinden olacağını bilsem bile çocuksuz kalır yine evlenemem herhalde ben farklimi düşünüyorum bilmiyorum o benim ilk gözağrım hayat arkadaşım nasil evlenir başka birine kocam derim diyemem

Kadının hiç sevmediğinden bile eminler.
Öyle 6. Hisleri kuvvetli üyelerimiz var.

İki tane çocuğu varsa annesi en iyisini bilir.
Babasını hatirlayan çocuk 6 ayda hatırlar, 1 senede, 5 senede de hatırlar.

Sanki daha 40 i çıkmamış gibi konuşuyorsunuz.

Yengenize bu kadar itham edilmesine gonlunuz nasıl razı geliyor.
Yazık.

Yenge ölseydi şuan abinize kız bakıyor olurdunuz. Erkeni geçi hiç farketmezdi.

gayet normal 6 ay gecmis kusurabakmada yengen olse abin 3 bile beklemezdi erkekler 40 ciktimi bakmaya basliyo siz maddi olarak ne kadar sahip.cikacaksiniz herseyi cinsellik olarak algilayan sacma insanlar var kendinizj onun yerine koyun kocaniz evde yokken yastiga basinizi nasil koyuyorsunuz bide kocaniz varken insan cikmak dolasmak ister adi dul kariya cikinca ne yaosa batar birak evlensin basinda bir erkek olsun artik sizinle cocuklar disinda bagi kalmamis rahat birakin kadini

Allah rahmet eylesin kardesinizi
Yengenizde bir insan sonuçta tabikide evlenecek tekrardan

Neden hanım ölünce erkeğin evlenmesine karşı cikilmiyor da kadın evlenmek isteyince ayiplanıyor

Kadın ölseydi kardeşiniz hemen evlenirdi belkide çocuklar küçük olsa bile ayiplanmazdi

Çevremde eşi vefat etmiş bi kac erkek 3 ayı bile doldurmadan evlendi

Bence kadında erkekte beklemeli 6 ay çok erken evlilik için

ayni duaunceye sahibiz abisi evlense giki cikmaz napsin erkek basina zor cocuklar var der ama yengesi evlenince abimi sevmemis acaba abim varken konusuyolarmiya getirmis yazik yazik zihniyetiniz bozuk belkide suan sadece gorusmeye baslamis taniuip ole evlilik karari alacak belkide olmayacak sanami kaldi

Kadın vefat etse adam için evlilik oldukça normal ama kadın için bir sürü komplo teorisi. 6 ay sonra evlenmek istiyor diye kadını ihanetle suçlayıp hatta adamı öldürmeye teşebbüse varan teoriler üretildi.
Kadının hala adı yok.

Yengen abini ölmeden önce aldatmış uyan derim.

Yengen abini ölmeden önce aldatmış uyan derim.

Bu yazdığınız gerçekten ayıp. Tanımadığınız bilmediğiniz bir insan hakkında nasıl bunları yazabilirsiniz. Evliliklerinin ne durumda olduğunu bilmezken, araları nasıl bilmezken, adamın kadına davranışlarını bilmezken bunlarla nasıl itham edersiniz. Yazık gerçekten, şu yaşadığımız dünyaya yazık.

Yengenizin kararlarına karışma hakkınız olmadığı gibi tanımadığımız bir kadın için öyle kötü ifadeler Soylendi ki, siz bunlara hiç tepki vermediniz.
Abinizle yengenizin nasıl bı evlilikleri vardı bilmiyoruz. Konuşurken biraz dikkat etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…