Ablam ve kızları 😒

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
597
181
53
25
Kızlar selam .Ablamın iki kızı var.Biri 18 biri 12-13 yaşlarında .Bu 12-13 yaşlarında olan yeğenim küçükken kanser atlattı yumurtalığını aldılar baya zor bir dönemdi .Ablamda bizde haklı olarak ona özen gösteriyoruz.Ama bu yeğenlerim benden sürekli kitap /kalem/kıyafet hatta kolonyaya kadar calıyorlar .1 aydır formasyonda ki psıkoloji kitabımı yeğenimden almaya çalışıyorum.12-13 yaşında ki bir çocuk psikoloji kitabını ne bilsin ?Ben de öğretmenim .O yaşta bir çocuğa o kitaptan ödev vermezler .Ablam öğretmeni ödev verdi ben aldım kitabı diyor .Kesinlikle ikna edemiyoruz .Annem /Babam dahi. Bir de bacak kadar çocuk senin odanı dağıtırım diyor .Dayanamıyorum artık .Ablam ilk kez beddua etti bana Beter ol diye . Almasınlar deyince de ben alamıyorum sen teyzesin diyor .Kızlar kurban olayım fikir verin.
Ayrı evlerde yaşıyoruz .
Ablam bir de ;
Sen teyzesin ben çocuklarıma alamıyorum diyor .Onların sizden başka kimseleri yok diyor .Seni ben büyüttüm diyor

Son düzenleme:
Beraber mi yaşıyorsunuz? Odanızın kapısını kilitleyin. Kitabı yeğeninizin aldığından emin misiniz? Neden senin odanı dağıtırım dedi?

Beraber mi yaşıyorsunuz? Odanızın kapısını kilitleyin. Kitabı yeğeninizin aldığından emin misiniz? Neden senin odanı dağıtırım dedi?
Evet yazdığım notlara kadar duruyor benim kitabım .
Güya kendi kitabıymış almışım vermeyince de odanı dagıtırım dedi
Ayrı evlerdeyiz

Ben ona başka kitap alırım kitap bana lazım de al kitabını. Öğretmen öyle bir kitaptan ödev falan vermez eğitim fakültesinde okumadığı sürece ablan da bir garip
Ben de onu diyorum .Ben de öğretmenim .Seviyesi uygun değil diyorum .Hayır ödev verdi öğretmen diyor .Yaz tatilinin son haftasında mı ?

Ablanız kendi gibi saygısız çocuk yetiştirmiş kapınızı kilitleyin en iyisi

Ben normalde mesafeliyim zaten .Ablam sen teyzesin diyor .Sizden başka kimsesi yok diyor

Küsebilir. Hem hakkınız olan bir şeyi istiyorsunuz. Hemde o çocuğa iyilik ediyorsunuz.

Kimse yeğeninizin etrafında pervane olmayacak hayatta. Ablanız sorunlu bir birey yetiştiriyor.

Gerçi yaptığı pozitif ayrımcılıktan fazlası, ancak onun dozu bile çok önemlir. Yarar mı getirir zarar mı verir hep tartışılmıştır.
Mühim olan adil olmak.

Sağlıklı veya hasta, herkes toplumun ve ailenin sorumlu bireyi olmak zorunda. Yarın hayata karıştığında kimse ona ayağın taşa değmesin demeyecek. Hırsızlığını idare etmeyecekler.

Son düzenleme:
Ay resmen tetiklendim konunuzu okuyunca. Ben yatılı yurtta kalırken kardeşim küçüktü tüm eşyalarımı kurcalar kırardı. Kilitlerdim ama bir şekilde ulaşırdı. Anneme söylerdim o küçük der engel olmazdı.
Şimdi kardeşim büyüdü oğlum onun eşyalarını almak istiyor ama ben izin vermiyorum.
Ablanızda olsa yeğeniniz de size ait olan şeyleri izinsiz alamazlar. Siz kapınızı kilitleyin koskoca kadın küserse de küssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…