Ben kitabımı alıp gelince iş buralara geldi .Calmıyormuş güyaKüserse küssün kitle kapını, niye çocuğun lafına bakıyosun çek al kitabı payla biraz da dön evine. Annesine de ver lafını. Hırsızlık büyüyünce başlarına iş açar zaten.
İşte.Teyzeymişim paylaşımcı olacakmışım .Merak edıyorlarmışBana beddua edip “beter ol” diyenin gözünün yasına bakmam kardesim dahi olsa. Cocukları yaparken size mi sormus “ben alamıyorum” diyosa? Alamıyosa ne diye yapmıs o cocukları sorumlulugunu siz mi üstleneceksiniz?
Ona toz kondurmuyor kiOdanızı kitleyin, anahtarını da cebinize koyun. Her beddua edenin bedduası tutacak olsa... Konuşur konuşur bakar sizden geri adım yok ya uzaklaşır ya da (umarım) çocuğunu eğitir. Çok sinir bozucu bir konu cidden.
sanırım hastalığından dolayı herkes her istediğini yapınca oda doyumsuz hale gelmiş. ama ablanın ona anlatması lazım sen onunla konuşmayı dene tamam ben teyzesiyim alayım eksiklerini ama böyleyken böyle diye. biraz da ergenlik dediğimiz ama nedense bizlerin hiç bu denli yaşamadığı dönemden de kaynaklı olabilir. sen odanı kilitle anneni de tembihle girilmeyecek benim odama diye.Abla inan çok denedim . Ablamla aramı bozmak istemiyorum.Ama o kadar yalancı ve manipulatif ki .Ben benim diyorum ya dersini aldığım kitap . Çalıp sonradan adını yazıyor benim dıyor . Hemen saygısızlık yapıyor haddini aşıp beni ezmeye çalışıyor. Biri bişey deyince de beni kimse sevmıyor dışlanıyorum okulda /ailede dıye aglıyor .13 yaşında .Ablamın bahanesi sen teyzesin .Ben alamıyorum oluyor
Bence de ablada. Bariz konu sahibine ait olan kitaba 'ben aldım' diyormuş. Kendisi yalana teşvik ediyor çocuklarıÇocuğum bana ait olan bir eşyayı bile sormadan alamaz kaldı ki teyzesinin eşyalarını alacak ve sahiplenecek öyle bir dünya yok.
Sorun ablanız da.
Ablanizin hassasiyet gostermesini anliyorum.Cok zor zamanlar gecirmisler ama bu da artik fazla bence.Ablanizin cocuguna yapma demesi lazim cunku belli ki annesinden yuz buluyorKızlar selam .Ablamın iki kızı var.Biri 18 biri 12-13 yaşlarında .Bu 12-13 yaşlarında olan yeğenim küçükken kanser atlattı yumurtalığını aldılar baya zor bir dönemdi .Ablamda bizde haklı olarak ona özen gösteriyoruz.Ama bu yeğenlerim benden sürekli kitap /kalem/kıyafet hatta kolonyaya kadar calıyorlar .1 aydır formasyonda ki psıkoloji kitabımı yeğenimden almaya çalışıyorum.12-13 yaşında ki bir çocuk psikoloji kitabını ne bilsin ?Ben de öğretmenim .O yaşta bir çocuğa o kitaptan ödev vermezler .Ablam öğretmeni ödev verdi ben aldım kitabı diyor .Kesinlikle ikna edemiyoruz .Annem /Babam dahi. Bir de bacak kadar çocuk senin odanı dağıtırım diyor .Dayanamıyorum artık .Ablam ilk kez beddua etti bana Beter ol diye . Almasınlar deyince de ben alamıyorum sen teyzesin diyor .Kızlar kurban olayım fikir verin.
Ayrı evlerde yaşıyoruz .
Ablam bir de ;
Sen teyzesin ben çocuklarıma alamıyorum diyor .Onların sizden başka kimseleri yok diyor .Seni ben büyüttüm diyor
Bu farklı bir olaya dönmüş. Sapla saman karışmış.Kızlar selam .Ablamın iki kızı var.Biri 18 biri 12-13 yaşlarında .Bu 12-13 yaşlarında olan yeğenim küçükken kanser atlattı yumurtalığını aldılar baya zor bir dönemdi .Ablamda bizde haklı olarak ona özen gösteriyoruz.Ama bu yeğenlerim benden sürekli kitap /kalem/kıyafet hatta kolonyaya kadar calıyorlar .1 aydır formasyonda ki psıkoloji kitabımı yeğenimden almaya çalışıyorum.12-13 yaşında ki bir çocuk psikoloji kitabını ne bilsin ?Ben de öğretmenim .O yaşta bir çocuğa o kitaptan ödev vermezler .Ablam öğretmeni ödev verdi ben aldım kitabı diyor .Kesinlikle ikna edemiyoruz .Annem /Babam dahi. Bir de bacak kadar çocuk senin odanı dağıtırım diyor .Dayanamıyorum artık .Ablam ilk kez beddua etti bana Beter ol diye . Almasınlar deyince de ben alamıyorum sen teyzesin diyor .Kızlar kurban olayım fikir verin.
Ayrı evlerde yaşıyoruz .
Ablam bir de ;
Sen teyzesin ben çocuklarıma alamıyorum diyor .Onların sizden başka kimseleri yok diyor .Seni ben büyüttüm diyor
Benim anladığım kadarıyla küçükken kanser olup atlatmış. Şuan iyiymiş yanioldum.ergenlik çağında bir çocuk üstelik kanser hastası..
Okuduğunuz kitapları da konuyu okuduğunuz gibi mi okuyorsunuz?Alt tarafı kitap almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?