Ablam ve kızları 😒

Küserse küssün. Hastalık atlatmış, psikolojisi bozulmuş olabilir ancak ablanız kızının hırsızlığının önünü keseceğine, üzerini örtmeye çalışıyor. Yarın öbür gün okulda yapsa, kursta yapsa yaşayacaklarını düşünemiyorum. Benim kuzenimin kızı da gittiğimizde birkaç kez cüzdandan para almıştı. Sonra aynısını okulda da tekrarlayınca kuzenim onu okuldan almak zorunda kaldı. Hastalık başka bir şey (ki iyileşmiş) hırsızlık ve üzerine pişkin pişkin yalan söylemek çok başka. Küserse küssün, ablanız farkında ama olmak istemiyorsa da siz ve aileniz geri adım atmayın.

Bir de haksız yere beddua yiyorum .Bence de .O kavganın üzerine bir de Kolonya mı calıp gitmişler nalet olsun .Sorun cıkartan hep benmişim gibi göstermeye çalışıyor ablam .

Evet
Ona da küsüyor
Küserse küssün kitle kapını, niye çocuğun lafına bakıyosun çek al kitabı payla biraz da dön evine. Annesine de ver lafını. Hırsızlık büyüyünce başlarına iş açar zaten.

Bir de haksız yere beddua yiyorum .Bence de .O kavganın üzerine bir de Kolonya mı calıp gitmişler nalet olsun .Sorun cıkartan hep benmişim gibi göstermeye çalışıyor ablam .
Ablanızın carlama, sesini yükseltme nedeni haksız olduğundan. Haksızlığını çirkinleşerek, cadılaşarak bastırmaya çalışıyor sadece.

Ablam da alet oluyor ona deli oluyorum .Ya 45 yaşında kadın .Umarım yaşar .Cidden yaşasın çünkü çok sıkıldım artık bu baskıdan

Odanin kapisini kitle bagir cagir herkese bir güzel haddini bildir bak bakalim bir daha giriyorlar mi

Terbiye ögrenmesi gerek o ney be öyle

Ablam da alet oluyor ona deli oluyorum .Ya 45 yaşında kadın .Umarım yaşar .Cidden yaşasın çünkü çok sıkıldım artık bu baskıdan
Odanızı kitleyin, anahtarını da cebinize koyun. Her beddua edenin bedduası tutacak olsa... Konuşur konuşur bakar sizden geri adım yok ya uzaklaşır ya da (umarım) çocuğunu eğitir. Çok sinir bozucu bir konu cidden.

Ablanızın carlama, sesini yükseltme nedeni haksız olduğundan. Haksızlığını çirkinleşerek, cadılaşarak bastırmaya çalışıyor sadece.
Yani 45 yaşında benden daha tecrübeli olgun olması lazım.Beddua etti gerizekalı .Seni ben büyüttüm /başında bekledim diyor sonra da .O yaşta bir çocuğun müfredatında o kitap olamaz ya.Bir de ben aldım dıyor

Keskin sirke küpüne zarar o kiz basina dert acar ablanin bakalim millete de carlicak mi

Hirsizlik benim nazarimda cok utanc verici yüz kizartici bir suc

benim oğlumda dayısının odasından bir şeyler almaya çalışırdı onu rol model görürdü kendine eşyaları hoşuna giderdi falan. kardeşim güzel güzel anlatırdı ben sana uygun olanını alırım diye. oda tamam der bırakırdı ben aralarına girmezdim. ama şimdi morali bozuk olduğunda bağırıp çağırdığında çocukta ona öyle tepki veriyor bana da kızıyor bende oğlumu uyarıyorum.ama bazen kardeşime de sen de düzgün anlat odanı kilitle biz geldiğimizde diyorum. çocuk ona nasıl yaklaşırsan öyle tepki veriyor yani. yeğenlerinin yaptığı yanlış ablanızın da yanlış ama çocuklarla sakin bir şekilde güzelce konuşmayı deneseniz

Eşyalarını/odanı kilitle ablan yalanci, çocuklarına da hırsızlık öğretmiş. Kendi annen baban ne diyor bu işe?

5 yaşında ufak çocuk değil bu. 1 2 sene sonra liseye gidecek. Bu kadar yalancı ve şımarık yetiştirmek doğru değil. Eşiyle ayrı olan anneler de çok yapıyor bunu, çocuk kötü şeyler yaşamış olabilir, tedavisi şımartmak değil. Haksız değilsiniz, direkt evlerine gidin kitabınızı alın, ne yapacak çocuk o kitaba. Öylesine almış, şimdi de kıymete binmiş herhalde. Evinize geldiklerinde odanızın kapısını kilitleyin. Küsen küssün, kitabınızı istediniz diye beter ol ne demek? Kimin beter olduğu belli. Ablanız da kendisi gibi saygısız bir çocuk yetiştiriyor.
Bu çocuğun sadece sizden bir şeyler aldığını da sanmıyorum. Yarın öbür gün okula gittiğinde aynı davranışları devam ederse çok sorun çıkar.

İmkanınız varsa ihtiyacı olan şeyleri alın onlara. Mesela sizin odanızdn ne alıyorlar sorun kütüphane üye yapın gidin beraber kitap okuyun ödünç alın.
Yegenlerim başımın tacı küçükler siz onlara özel bir şeyler alınca sormadan sakın almayın ben imkanm oldukça size özel alacgm deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…