Bir de haksız yere beddua yiyorum .Bence de .O kavganın üzerine bir de Kolonya mı calıp gitmişler nalet olsun .Sorun cıkartan hep benmişim gibi göstermeye çalışıyor ablam .Küsebilir. Hem hakkınız olan bir şeyi istiyorsunuz. Hemde o çocuğa iyilik ediyorsunuz.
Kimse yeğeninizin etrafında pervane olmayacak hayatta. Ablanız sorunlu bir birey yetiştiriyor.
Gerçi yaptığı pozitif ayrımcılıktan fazlası, ancak onun dozu bile çok önemlir. Yarar mı getirir zarar mı verir hep tartışılmıştır.
Mühim olan adil olmak.
Sağlıklı veya hasta olabilir. Herkes toplumun ve ailenin sorumlu bireyi olmak zorunda. Yarın hayata karıştığında kimse ona ayağın taşa değmesin demeyecek.
Küserse küssün kitle kapını, niye çocuğun lafına bakıyosun çek al kitabı payla biraz da dön evine. Annesine de ver lafını. Hırsızlık büyüyünce başlarına iş açar zaten.Evet
Ona da küsüyor
Ablanızın carlama, sesini yükseltme nedeni haksız olduğundan. Haksızlığını çirkinleşerek, cadılaşarak bastırmaya çalışıyor sadece.Bir de haksız yere beddua yiyorum .Bence de .O kavganın üzerine bir de Kolonya mı calıp gitmişler nalet olsun .Sorun cıkartan hep benmişim gibi göstermeye çalışıyor ablam .
Ablam da alet oluyor ona deli oluyorum .Ya 45 yaşında kadın .Umarım yaşar .Cidden yaşasın çünkü çok sıkıldım artık bu baskıdanKüserse küssün. Hastalık atlatmış, psikolojisi bozulmuş olabilir ancak ablanız kızının hırsızlığının önünü keseceğine, üzerini örtmeye çalışıyor. Yarın öbür gün okulda yapsa, kursta yapsa yaşayacaklarını düşünemiyorum. Benim kuzenimin kızı da gittiğimizde birkaç kez cüzdandan para almıştı. Sonra aynısını okulda da tekrarlayınca kuzenim onu okuldan almak zorunda kaldı. Hastalık başka bir şey (ki iyileşmiş) hırsızlık ve üzerine pişkin pişkin yalan söylemek çok başka. Küserse küssün, ablanız farkında ama olmak istemiyorsa da siz ve aileniz geri adım atmayın.
Odanin kapisini kitle bagir cagir herkese bir güzel haddini bildir bak bakalim bir daha giriyorlar miKızlar selam .Ablamın iki kızı var.Biri 18 biri 12-13 yaşlarında .Bu 12-13 yaşlarında olan yeğenim küçükken kanser atlattı yumurtalığını aldılar baya zor bir dönemdi .Ablamda bizde haklı olarak ona özen gösteriyoruz.Ama bu yeğenlerim benden sürekli kitap /kalem/kıyafet hatta kolonyaya kadar calıyorlar .1 aydır formasyonda ki psıkoloji kitabımı yeğenimden almaya çalışıyorum.12-13 yaşında ki bir çocuk psikoloji kitabını ne bilsin ?Ben de öğretmenim .O yaşta bir çocuğa o kitaptan ödev vermezler .Ablam öğretmeni ödev verdi ben aldım kitabı diyor .Kesinlikle ikna edemiyoruz .Annem /Babam dahi. Bir de bacak kadar çocuk senin odanı dağıtırım diyor .Dayanamıyorum artık .Ablam ilk kez beddua etti bana Beter ol diye . Almasınlar deyince de ben alamıyorum sen teyzesin diyor .Kızlar kurban olayım fikir verin.
Ayrı evlerde yaşıyoruz
Odanızı kitleyin, anahtarını da cebinize koyun. Her beddua edenin bedduası tutacak olsa... Konuşur konuşur bakar sizden geri adım yok ya uzaklaşır ya da (umarım) çocuğunu eğitir. Çok sinir bozucu bir konu cidden.Ablam da alet oluyor ona deli oluyorum .Ya 45 yaşında kadın .Umarım yaşar .Cidden yaşasın çünkü çok sıkıldım artık bu baskıdan
Yani 45 yaşında benden daha tecrübeli olgun olması lazım.Beddua etti gerizekalı .Seni ben büyüttüm /başında bekledim diyor sonra da .O yaşta bir çocuğun müfredatında o kitap olamaz ya.Bir de ben aldım dıyorAblanızın carlama, sesini yükseltme nedeni haksız olduğundan. Haksızlığını çirkinleşerek, cadılaşarak bastırmaya çalışıyor sadece.
Çok yaptım bu dedıgınızı hiçbir işe yaramadı .Ben çocuklarıma alamıyorum sen teyzesin diyorOdanin kapisini kitle bagir cagir herkese bir güzel haddini bildir bak bakalim bir daha giriyorlar mi
Terbiye ögrenmesi gerek o ney be öyle
Keskin sirke küpüne zarar o kiz basina dert acar ablanin bakalim millete de carlicak miAblam da alet oluyor ona deli oluyorum .Ya 45 yaşında kadın .Umarım yaşar .Cidden yaşasın çünkü çok sıkıldım artık bu baskıdan
Deli mi ne Aaa sen geri adim atma odani hep kilitleÇok yaptım bu dedıgınızı hiçbir işe yaramadı .Ben çocuklarıma alamıyorum sen teyzesin diyor
Bence de öyle .Ama ablam bunun hırsızlık olduğunu kabul etmıyor .Sen teyzesin diyor .Keskin sirke küpüne zarar o kiz basina dert acar ablanin bakalim millete de carlicak mi
Hirsizlik benim nazarimda cok utanc verici yüz kizartici bir suc
Kilitleyince de kızları sözle beni evden kovuyorDeli mi ne Aaa sen geri adim atma odani hep kilitle
Eşyalarını/odanı kilitle ablan yalanci, çocuklarına da hırsızlık öğretmiş. Kendi annen baban ne diyor bu işe?Kızlar selam .Ablamın iki kızı var.Biri 18 biri 12-13 yaşlarında .Bu 12-13 yaşlarında olan yeğenim küçükken kanser atlattı yumurtalığını aldılar baya zor bir dönemdi .Ablamda bizde haklı olarak ona özen gösteriyoruz.Ama bu yeğenlerim benden sürekli kitap /kalem/kıyafet hatta kolonyaya kadar calıyorlar .1 aydır formasyonda ki psıkoloji kitabımı yeğenimden almaya çalışıyorum.12-13 yaşında ki bir çocuk psikoloji kitabını ne bilsin ?Ben de öğretmenim .O yaşta bir çocuğa o kitaptan ödev vermezler .Ablam öğretmeni ödev verdi ben aldım kitabı diyor .Kesinlikle ikna edemiyoruz .Annem /Babam dahi. Bir de bacak kadar çocuk senin odanı dağıtırım diyor .Dayanamıyorum artık .Ablam ilk kez beddua etti bana Beter ol diye . Almasınlar deyince de ben alamıyorum sen teyzesin diyor .Kızlar kurban olayım fikir verin.
Ayrı evlerde yaşıyoruz .
Ablam bir de ;
Sen teyzesin ben çocuklarıma alamıyorum diyor .Onların sizden başka kimseleri yok diyor .Seni ben büyüttüm diyor
Kuserse kussun eşyalarım karışıyor odamda işiniz yok teyzecim diyeceksin.Evet
Ona da küsüyor
Anlamadım, evinize gelip kapıyı kilitlediğinizi görünce sizi kendi evinizden mi kovuyorlar?Kilitleyince de kızları sözle beni evden kovuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?