Ablam ve kızları 😒

Ben normalde mesafeliyim zaten .Ablam sen teyzesin diyor .Sizden başka kimsesi yok diyor

Çok yaptım bu dedıgınızı hiçbir işe yaramadı .Ben çocuklarıma alamıyorum sen teyzesin diyor

Çocuguna kitap mı alamıyormuş anlayamadım ben. Ablanız çocuğa kitap alamadığı için çocuk teyzesinin hiçbir işine yaramayacak olan üniversite ders kitabını çalıp geri vermeyebilir öyle mi?

İkisi de hırsız demişsiniz. Benim gördüğüm kız çocukları bu huyu ya annelerinden alıyorlar ya da annelerinin göz yumması sayesinde yapıyorlar. Ablanızın da hırsızlık huyu var mı? Yarın siz evlendiğinizde evinize gelip eşyalarınızı çaldıklarında ablanız elinize ne diyecek, o teyzesi, çocuklarım istediği eşyasını rızası dışında alabilir diyecek mı?

Affedilecek yanı yok, biri yetişkin biri de gayet aklı başında olacak yaşta. Ablanızın bedduasına da ayrı sinir oldum. Kendisi beter oluyor zaten, daha da olacak. Hırsız insan her yerde belli eder kendini ve çok tutunamaz rezil bir hayat yaşarlar.

Abla inan çok denedim . Ablamla aramı bozmak istemiyorum.Ama o kadar yalancı ve manipulatif ki .Ben benim diyorum ya dersini aldığım kitap . Çalıp sonradan adını yazıyor benim dıyor . Hemen saygısızlık yapıyor haddini aşıp beni ezmeye çalışıyor. Biri bişey deyince de beni kimse sevmıyor dışlanıyorum okulda /ailede dıye aglıyor .13 yaşında .Ablamın bahanesi sen teyzesin .Ben alamıyorum oluyor

Çok yaptım bu dedıgınızı hiçbir işe yaramadı .Ben çocuklarıma alamıyorum sen teyzesin diyor

Robin Hood mübarek Olur mu öyle şey yahu. Siz kimsenin finansörü değilsiniz.

Sorun yeğeninizde değil ablanızın zihniyetinde. Siz o öyle deyince 'İzin alırsa neden olmasın veririm tabi' deyin geçin. İzın alırsada vermeyin, kapınızı kilitleyin. İnanın tartışsanız sinir olduğunuzla kalacaksınız.

Ablam göz yumuyor hasta diye .Ama cidden bu kadar olmaz .Ben dayanamıyorum artık .kitapta işaretlediğim yere kadar belli .Artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.Kalemler/kitap /makyaj bunlar için diyor .

Merak etmeyin birkaç yıla bu kızlar o kadar başlarına iş acacaklarki konu sizden çıkacak. Böyle yetiştirilen çocuktan normal bir ergenlik ve yetişkinlik beklenemez

Yemin ederim dünden beri uyutamadım sinirden.Ablamı da engelledim . Alamasının sorumlusu/suçlusu ben değilim ki .Ben kendime zor yetiyorum .Kolonyaya kadar çalmışlar dün bu kavgadan sonra

Merak etmeyin birkaç yıla bu kızlar o kadar başlarına iş acacaklarki konu sizden çıkacak. Böyle yetiştirilen çocuktan normal bir ergenlik ve yetişkinlik beklenemez
Tabi ki kötü bir şey olsun istemem ama inan çok yoruldum . Kendimi suçlu hissediyorum artık

Yok onlara misafirliğe gittiğimde .Ya da bizdeyken gelme evimize diyorlar .
Allah için bir tane vurun ağızlarının ortasına. Çekilecek çile değiller. Aklınızı meşgul etmeye değmez. Evlerine gitmeyin, gelirlerse kapıyı kilitleyin alınan alınsın kuduran kudursun

Allah için bir tane vurun ağızlarının ortasına. Çekilecek çile değiller. Aklınızı meşgul etmeye değmez. Evlerine gitmeyin, gelirlerse kapıyı kilitleyin alınan alınsın kuduran kudursun
Ablam vurdurur mu sizce ? Yok daha gitmem zaten

Yok onlara misafirliğe gittiğimde .Ya da bizdeyken gelme evimize diyorlar .
Gitmeyin canım, esyalarinizi calan, ustune sizi suclayan insanin evine ablaniz bile olsa gitmeyin, bir tavrinizi belli edin, araya mesafe koyun, bir duruşunuz olsun.
Bundan sonra odanizi kilitleyin artık.
Ay ben sinirden yükseldim

Ben de gidip kitabımı aldığım için olay buraya geldi bir aydır kitabımı ver dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…