Bide sanki bu kadin tek basina yapti o cocuklari. 3 bogaz dogurmusmus bah hele laflara gel. Yapmasaydi herif madem ac karin doyurmak istemiyoçok alakasız olmamış mı ? Ne yapsın kadın çalışmıyor diye kendini mi assın .ya bir burda mı oluyor çalışıyorum diye burun bir karış havada gezen kadınlarımız.niye sırf kendi paranızı kazanıyorsunuz diye kadını burdan vuruyorsunuz niye niye ne biliyorsunuz kadın belki sizden daha iyi imkanlara sahip.
çok alakasız olmamış mı ? Ne yapsın kadın çalışmıyor diye kendini mi assın .ya bir burda mı oluyor çalışıyorum diye burun bir karış havada gezen kadınlarımız.niye sırf kendi paranızı kazanıyorsunuz diye kadını burdan vuruyorsunuz niye niye ne biliyorsunuz kadın belki sizden daha iyi imkanlara sahip.
Üç uğursuz bir sayı çocuk ya iki yada dört olmalı
En ufak bir şeyde calışsaydın öyle olmazdı böyle olmazdı diyen bir güruh var burada, sanki çalışan kadınlar gerçekten müthiş özgür ekonomik anlamda, burada bile bir sürü konu okuyoruz, kadin çalışıyor ama ayagina ayakkabı alamıyor eşi gereksiz görüyor diye.çok alakasız olmamış mı ? Ne yapsın kadın çalışmıyor diye kendini mi assın .ya bir burda mı oluyor çalışıyorum diye burun bir karış havada gezen kadınlarımız.niye sırf kendi paranızı kazanıyorsunuz diye kadını burdan vuruyorsunuz niye niye ne biliyorsunuz kadın belki sizden daha iyi imkanlara sahip.
canım bu konuda üzülme sadeceEn ufak bir şeyde calışsaydın öyle olmazdı böyle olmazdı diyen bir güruh var burada, sanki çalışan kadınlar gerçekten müthiş özgür ekonomik anlamda, burada bile bir sürü konu okuyoruz, kadin çalışıyor ama ayagina ayakkabı alamıyor eşi gereksiz görüyor diye.
Her evliliğin dinamiği farklıdır, ben çoğunluğunun ev hanımlarının oluşturduğu bir cevreye sahibim, kimse eşi tarafından çalışmaması üzerinden vurulmuyor, cunku kadının çalısması gerektiği gibi bir algı, düşünce yok, bunu niye kabul edemiyoruz cidden anlamıyorum.
Tek cocukta ugursuz degil mi ?Üç uğursuz bir sayı çocuk ya iki yada dört olmalı ama adamın karekter sorunu varsa yada tahammülünüz az ise tek cocuk iyidir yediğini içtiğini birde aşağılama huyu varsa bir koca kesinlikle üç çocuğu hak etmiyordur,
En ufak bir şeyde calışsaydın öyle olmazdı böyle olmazdı diyen bir güruh var burada, sanki çalışan kadınlar gerçekten müthiş özgür ekonomik anlamda, burada bile bir sürü konu okuyoruz, kadin çalışıyor ama ayagina ayakkabı alamıyor eşi gereksiz görüyor diye.
Her evliliğin dinamiği farklıdır, ben çoğunluğunun ev hanımlarının oluşturduğu bir cevreye sahibim, kimse eşi tarafından çalışmaması üzerinden vurulmuyor, cunku kadının çalısması gerektiği gibi bir algı, düşünce yok, bunu niye kabul edemiyoruz cidden anlamıyorum.
değil miras ona kalır miras kavgası olmazTek cocukta ugursuz degil mi ?
Ya okurken çok güldüm, aslımda çok tatlı bir aile olabilir misiniz?Merhaba hanımlar
14 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var evliligimde yolunda gidiyor çok şükür ben oldukça sakin bir yapıya sahibim esimde iyi biridir aslında ama çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne söylediğini pek bilmeyen bir tip öyle evimizde kavga bagrisma pek olmaz.
Geçen gün 4 yaşındaki kızım çok hastalandı ve canı hep karpuz istedi bende kış mevsimi bulamayacağımizi söyledim ama sabah kahvaltıda yine istedi bende eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim. Kayın valide de yanimizdaydi sanki bu adam size hiç birşey almiyormus gibi konuşuyorsun dedi ve bizimkinde ipler koptu.
İnsan nankör olmaya görsün eline sınırsız kredi kartı verdim babasının evinde aç yaşıyordu aç karnını doyurdum böyle oldu dedi
Tabi ben şok ne acligimi gördün gayette karnımda toktu keyfinde yerindeydi dedim. Mutfağa gittim o sinirle mutfağı bir güzel temizledim bu gülerek yanıma geldi bak sinirlenince ne güzel temizlik yapıyorsun dedi bende
Sabah aç karnımı doyurdunya onun için mutfağıni temizliyorum akşamda aç karnımı doyuracaksinya onun içinde salonumu temizleyeyim yoksa çocuklarına mi bakayım dedim
Konuyu saptırma ben para elinde istediğini kendinde alabilirsin anlamında söylemiştim dedi hem sen baslattin dedi bende senin kadar ağır konuşmadım kusura bakma ne demek acikla o zaman dedim bana demezmi bundan 10 yıl önce sana 300 TL ayakkabı almıştım her istediğini yapıyorsun bir kredi kartının limitini bitirdin diğerine geçti .Bir sürü laf dedim kendime harcadığını tek bir harcama gostersene ne aliyorsam hepsi ya market ya kasap ya manav ( bu arada 2 aydır kayınvalidem ve goruncemde bende) ister istemez masraflar arttı
3 gündür konuşmuyorum arada çocuklarla ilgili bir şey olursa o kadar laf atıyor normalde gün içinde aramazdi 2_3 kere aramaya başladı ama hiç yüzünü dahi görmek istemiyorum çok zoruma gitti şimdi nasıl davranacağını bilmiyorum hatasını anlasın istiyorum yoksa ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum akıl verin bana hanımlar.
Bu yüzde, yuzde seksen de olabilir , isteyen kadın çalışır isteyen çalışmaz benim de 10 yillik calisma hayatım oldu cocukla beraber işten ayrıldım, çalışmayı da düşünmüyorum mesela ama eşim de çalışmama fikrimi destekledi çünkü calismayan esini "koca parası yiyen"bir kadın olarak görmüyor, bu hayata,aileye bakış açısıyla ilgili bir durum, bunu niye kabul edemiyoruz takıldığım nokta bu.canım bu konuda üzülme sadece
%30 kadınların işgücüne etkisi var yani çok az çoğu erkek parası yiyor çalışanlarda erkeğe parasını kaptırıyor cüzdanında para, yok paralıymış gibi dolanıyor ama yok
Bende hayretle okuyorum böyle yorumları.Her kadın calisacak diye bir zorunluluk yok.Evet her kadının meslegi olucak ama.Ne kadar saçma bir yorum olmuş,bilmem üç boğaz doğurmuşta,kocasına bagimliymista.Millet gene ego tatmini yapıyorBöyle bir konu olduğunda bu tarz tepki veren bir hem cinsimiz daha. Herkes aynı şartlara ve imkanlara sahip olmayabilir. Olsa bile bir hata yapmış olabilir bunu eleştirmek bize düşmez. Ya da benim gibi bir süredir işsiz olan bir mühendis olabilir. Kadıncağızın derdi şu an bu mu yani? Eşine bisküvi bile getirmedin demesi maddiyattan değildir belki nerden biliyoruz sadece üşengeçliğinden almadı belki. Şu çalışan çalışmayan kadınlar bir dertleri olduğunda birbirini suçlamayı bıraksın artık.
erkeğin parasını yiyen kadın mecazi anlamında kullandım herşey için kadın suçlanıyor ya ama bakamıyacağın çocuğu da doğurmayacaksın en çok bunda kadınlar hata yapıyor bu sorumluluk zor çoğuda beceremiyor zaten ağzına yüzüne bulaştırıyorBu yüzde, yuzde seksen de olabilir , isteyen kadın çalışır isteyen çalışmaz benim de 10 yillik calisma hayatım oldu cocukla beraber işten ayrıldım, çalışmayı da düşünmüyorum mesela ama eşim de çalışmama fikrimi destekledi çünkü calismayan esini "koca parası yiyen"bir kadın olarak görmüyor, bu hayata,aileye bakış açısıyla ilgili bir durum, bunu niye kabul edemiyoruz takıldığım nokta bu.
Yoksa isteyen çalışsın parasının hepsini kendi harcasin,isteyen eşine versin, isteyen hiç çalışmasın..
Bende 3 olsun sunnet olsun dediydim: (değil miras ona kalır miras kavgası olmaz
Eğitim masrafı az olur
Epey olumlu tarafı var
ÇOK çocuk olan yerde
Anneye kim bakacak kavgasından dolayı kimse bakmaz.... Vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?