Aç karnımı doyuruyormuş.

Bide sanki bu kadin tek basina yapti o cocuklari. 3 bogaz dogurmusmus bah hele laflara gel. Yapmasaydi herif madem ac karin doyurmak istemiyo

Son düzenleme:
Keşke böyle durumlarda şöyle ağzına terlikle bir tane çakmak şiddet sayılmasa

Ne bayağı bir cümle...

Seni cani gonulden tebrik ederim. Calisip calismama herkesin kendi hayati kimseyi calismiyor diye aşagilayamazlar.

Üç uğursuz bir sayı çocuk ya iki yada dört olmalı ama adamın karekter sorunu varsa yada tahammülünüz az ise tek cocuk iyidir yediğini içtiğini birde aşağılama huyu varsa bir koca kesinlikle üç çocuğu hak etmiyordur,

En ufak bir şeyde calışsaydın öyle olmazdı böyle olmazdı diyen bir güruh var burada, sanki çalışan kadınlar gerçekten müthiş özgür ekonomik anlamda, burada bile bir sürü konu okuyoruz, kadin çalışıyor ama ayagina ayakkabı alamıyor eşi gereksiz görüyor diye.
Her evliliğin dinamiği farklıdır, ben çoğunluğunun ev hanımlarının oluşturduğu bir cevreye sahibim, kimse eşi tarafından çalışmaması üzerinden vurulmuyor, cunku kadının çalısması gerektiği gibi bir algı, düşünce yok, bunu niye kabul edemiyoruz cidden anlamıyorum.

canım bu konuda üzülme sadece
%30 kadınların işgücüne etkisi var yani çok az çoğu erkek parası yiyor çalışanlarda erkeğe parasını kaptırıyor cüzdanında para, yok paralıymış gibi dolanıyor ama yok

Tek cocukta ugursuz degil mi ?

istediğini söyleyen istemediğini işitir... ne gerek yıllar öncesinin olayının lafını sokmak ... birde çocuğu fitliyor gibi olmuşsunu... koca ağır konuşmuş ama sizde yersiz ve saçma konuşmuşsunuz

Kadın hamileliğinde istediği birseyi almadı diye sitem edince ac karnını doyurdum diye karşılık vermesi nasıl denk oluyor??? Benim de hamileliginde kocasi cani cektigi seyi almadi diye yıllar sonra bile hatırlayan arkadaşım var. Kayınvalide fitilleyicegine üzülürdü. Oglu öküzlük yapınca iyi karisi annesinin yanında söyleyince aaa öyle söze hakketmişsin ağır lafi

Konu sahibinin üzerine ne kadar gidilmiş.Küçük bir sitemde bulunmuş.Hamileyken, lohusayken özen görmemiş kadınlar bunları bir türlü unutamıyor.Çünkü çocuk tek kişiyle yapılmıyor.Anne çocuğu karnında taşıyıp, vücuduyla beslerken, erkekte biraz özen göstersin, üstüne düşeni yapsın istiyor insan.Ölüm riskini bile göze alıp bebek doğuran kadın, erkeğin de bir parça özen göstermesini bekliyor.O dönemlerde yanında olunmayınca da asla bunu unutamıyor.Sorun bir bisküvi meselesi filan değil, gösterilmeyen itina.

Üstelik çok ağır bir laf edilmiş, tatlı bir şekilde cevapta verilebilirdi.Böyle sitem etti diye o kadar ağır laf söylenmiş ve sen de hak etmişsin denilmiş, o zaman benim eşimin canıma okuması lazım.Ben de vaktinde görmediğim özene sitem ederim ara ara.Eşim hiçte kötü bir şey demedi şimdiye kadar.Hep çok mahçubum sana karşı, keşke vaktinde algılarım daha açık olsaydı der.

Gecen bir bayan wardi hatta, calistigi maasi eşi alip harciyormus. Tamam calismak cok guzel.birsey bende calisan bayandim, yine istesem calisirim ama calismayanida kinamam. Konu sahibide bu yuzden elestiriliyor ! Wallahi pes..

Tek cocukta ugursuz degil mi ?
değil miras ona kalır miras kavgası olmaz
Eğitim masrafı az olur
Epey olumlu tarafı var
ÇOK çocuk olan yerde
Anneye kim bakacak kavgasından dolayı kimse bakmaz.... Vs

Ya okurken çok güldüm, aslımda çok tatlı bir aile olabilir misiniz?

Bu yüzde, yuzde seksen de olabilir , isteyen kadın çalışır isteyen çalışmaz benim de 10 yillik calisma hayatım oldu cocukla beraber işten ayrıldım, çalışmayı da düşünmüyorum mesela ama eşim de çalışmama fikrimi destekledi çünkü calismayan esini "koca parası yiyen"bir kadın olarak görmüyor, bu hayata,aileye bakış açısıyla ilgili bir durum, bunu niye kabul edemiyoruz takıldığım nokta bu.
Yoksa isteyen çalışsın parasının hepsini kendi harcasin,isteyen eşine versin, isteyen hiç çalışmasın..

Bende hayretle okuyorum böyle yorumları.Her kadın calisacak diye bir zorunluluk yok.Evet her kadının meslegi olucak ama.Ne kadar saçma bir yorum olmuş,bilmem üç boğaz doğurmuşta,kocasına bagimliymista.Millet gene ego tatmini yapıyor

erkeğin parasını yiyen kadın mecazi anlamında kullandım herşey için kadın suçlanıyor ya ama bakamıyacağın çocuğu da doğurmayacaksın en çok bunda kadınlar hata yapıyor bu sorumluluk zor çoğuda beceremiyor zaten ağzına yüzüne bulaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…