Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Ahaha supermis:) benimki dis doktoru koltugunda, toplu tasimada ayakta bile uyudugu icin birsey sokmez o konuda:))

Valla ben de filmlerden biliyorum, onerim yok
Ama pek iletisim bilmeyen insanlar olduk ciktik bence hepimiz son yillarda. O yuzden bir uzman esliginde iletisim kurmanin ise yarayacagina inaniyorum.
Madem gitmicek evliliği sürdürecek veya sürdürmek isterse ..
Bilmiyorum istiyormu ne düşünüyor onu bile bilmiyorum ..
Benim bunu kaldıramıcağımı bile bile nasıl yaptı ona şaşırıyorum ..
Kendime gelmeye çalışıyorum ..
Ozaman bu şart oldu araştırıcam .

Sıvamış iyice

Ben olsam oyle yapardim.
Cunku siddet hafife alinacak bir mesele olamaz, tedavi edilmesi gerekir, hem onun bireysel olarak hem de iliskinizin.
Iki tarafin da emegi ve fedakarligi gerekir su durumda.

Ben olsam oyle yapardim.
Cunku siddet hafife alinacak bir mesele olamaz, tedavi edilmesi gerekir, hem onun bireysel olarak hem de iliskinizin.
Iki tarafin da emegi ve fedakarligi gerekir su durumda.
Kesinlikle öyle aceba nasıl bulabilirim önce tabi içerdeki ne düşünüyor bilmek lazım ..
Aceba benim kaldıramıcağımı biliyor ..
Bitirmek içinmi yaptı ..
Gidiceğimi düşünerek mi yaptı ?
Para saklamalar bu aralar çocuğu bahane edip yatakta uzak durmalar ..
Aklıma herşey geliyor açıkçası

Ahaha supermis:) benimki dis doktoru koltugunda, toplu tasimada ayakta bile uyudugu icin birsey sokmez o konuda:))
Eltim senmisin:))
Benim eşim de soru sorar,ben girişirim anlatmaya,hem de ütü vs yaparım,bir dönerim dalmış:)
Ee uyuyorsun derim,duyuyorum ben devam et der

ben yanlış düşünüyorsun demedim yada haksızsın. ama yanlış davranıyorsun ve buna haklıyken haksız duruma düşmek deniyor. bak mesele neydi? tişörtüm nerede idi. ama sen eşinin ailesinden dert yanıyorsun şu anda. kavga kıyafetten çıkmışken bunu anasına danasına harcadığı yada harcayamadığı paraya ilk dayandıran sensin. evet dolmuşsun ve alakasız mevzuyu bile bağlamışsın. tamam baban iş vermiş destek çıkmış ama hatırlıyorum sen bir kere daha yüzüne vurmuştun bunu.
boşanmayı düşünüyormusun?
düşünmüyorsan bu davranış şekliyle adama kendi davranışlarının yanlış olduğunu gösteremezsin.

Konu sahibi eski konularına baktım da
Sabrınız azalmış,daha iyi anladım sizi.
Ailenizin o kadar yakınınızda ve herşeyde neden destek olduğu açık.
Sizin tekrar aynı şeyleri yaşama endişesi canlanıyor içinizde.
Aileniz sağolsun,başınızda olsun,gerisi önemli değil,aklını başına alırsa alır,almazsa kendi bilir.

Esinizin tek basina aile gecindirmesi de cocuga bagli bir durum zaten. Eslerdeki gerginlik sebeplerinden biri de bu. Evde elinde cocukla bekleyen bir kadinin varligi erkekleri geriyor. Neden oyle ben de bilmiyorum. Kendim de yasiyorum bunu zaman zaman. En sevmedigim durum,evde cocuk bakmak zorunda olmak. Su veya bu sebepten iste. Evliligi zedeliyor resmen

Yazmayayım diyorum, dayanamıyorum. Kalkıp o lafları, hakaretleri etti, sen hala duruyor musun? Kalk git bakalım, sen gidince işsiz aşsız kalacağını anlayıp nasıl yalvaracak. Velev ki yalvarmadı, yollarsın anasının kapısına, bak bakalım ne oluyor.
Sen o evde o lafları yedikçe, hakettin demeye devam eder... Adam içlenmiş değil, biti kanlanınca kinlenmiş.
Ay

Ne kadar haklı olursanız olun yaptığınız iyilikleri asla başa kakmayin amaciniz asla bu değildi belki ama empati kurmaya çalışıyorum bence esinizde çok kırılmıştır en az sizin kadar kırılmıştır karşılıklı ağır laflar etmişsiniz birbirinize daha ılımlı yaklasmalisiniz sanırım

En doğru yorum

Evet esiniz fazla dolmus birikmis kendini yetersiz goruyo acaba yuzune vuruyomusunuz yapilanlari yaptigi hareket yanlis ama belki siz hep o bnu yapti o sunu yapti ben para verdim derseniz ona dokunmustur en sonunda patlamistir

Seker bende cok hakli buldum vallahi yazmadim gaza getirmek gibi olmasin diye ama konu sahibi haklı

Eşiniz kendi ailesinde olmayan meziyetler sebebiyle (siz başına kaktınız mı kıyasladınız mı bilmiyorum ama) kompleks yapmış. Benim ailem de böyle olabilirdi vs lafları bunu belirtiyor.

Kıyafet tartışmasında "bu kıyafetleri de ben aldım sana" vs gibi karşınızdaki sıfırlayıcı, alçaltıcı ve rencide edici şeyleri söylemenin ne gibi bir yararını gördünüz ki? Eşinizi beğenmiyorsanız boşanın, boşanmıyor ya da beğeniyorsanız da böyle ego fışkıran laflar etmeyin bence. Eşiniz zaten kendi içinde alınganlaşmış siz üzerine sözleriniz ve davranışlarınızla tuz biber ekmişsiniz.

Teşekür ederim zahmet edip bakmışsınız sağolun bende öyle düşünüyorum kendi bilir ..
Ama hala ne düşünüyor ne ediyor bilgi sahibi olmadığımdan belirsizlik içindeyim .

Naptınız siz ya.
Evin erkeği siz olmuşsunuz.
Borç kapatmalar , ailenize fatura ödetmeler.
Kocanda olsa erkeğe yaranamazsın ,bi kalemde siler herşeyi.
Oyüzden yapmıcaksın efendim.
Gereğinden fazlasını asla yapmıcaksın.
Düzgün dursaydı hapse girmeseydi , hesap kitabı iyi yapsaydı vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…