- 1 Aralık 2018
- 13
- 7
- 1
- 52
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Açık mı bırakmıştın,neyse öğrenmiş işte..Hanımlar yetişin ...
Elim Ayağım titriyor telefonum içerde şarjdaydı.
Eşim bütün herşeyi okumuş ..
Sayfaya bakmış ..
Kırılsın tabii,o elleri aileye kol kanat olmakta kullansınlar,ilkel dürtülerine alet edeceklerinealsin bunu da okusun o zaman,
Kadina kalkan eller kirilsin
Hanımlar yetişin ...
Elim Ayağım titriyor telefonum içerde şarjdaydı.
Eşim bütün herşeyi okumuş ..
Sayfaya bakmış ..
Açık unutmuşum direk bu kalmış ekranı açınca okumuş o okurken ben mutfaktaydım börek yaptım o süre zarfında herşeyi okumuş sayfalara bakmış komple ..Açık mı bırakmıştın,neyse öğrenmiş işte..
Enişte sen daha ne bekliyorsun bu kızdan,bulmuşsun fedakar eşi,vallahi benim eşim yapsa cevabını bir güzel alırdı.Aklını başına al,kendini,affettir,yoksa pişman olacaksın söylemediler deme
Hayır demedi ..Baksın niye panik oluyorsun doğruları söyledin canım...
Birşey dedi mi okuduktan sonra sana?
İyiyim ama eşim herşeyi okumuş ben o sinirle neler yazdım nelerKonu sahibi iyi misiniz?
Boşver üzülme,ya ne yazacaktın "aslanımın ellerine sağlık,bana vurdu ama başımın tacıdır,gocamdır ister sever ister döver"mi diyecektin?İyiyim ama eşim herşeyi okumuş ben o sinirle neler yazdım neler
İçimi dökmüştüm ..
Vasıfıszdı ilk okulu ite kalka okumuştu normalde asgeri ücretle çalışıyordu felan ..
Hala küslüğü sürdürüyorum oo hiç bişey yaşanmamış tavırlarında hala ..
İsmimide öğrenmiş yarın bu siteye girip ayrıntılı okuyıcağınada eminim ..Buraya yazman aile üyeleri ile kardeşlerin ile paylaşmadan daha iyidir.Biz unuturuz,onlar unutmaz.Bize "sana ne?" dersin ....eşine ev,iş,as vermiş kişilere "size ne? benim hayatim karismayin" diyemezsin.Hepimiz sanal ortamda var olan kisileriz.Esinin bizden rahatsızlık duyacağı birşey yok.
O konu sahibine vurduğunda kendini onun yerine koyup empati yapmışmıdır pekiSizi anliyorum da ,acikcasi uzuldum ben esinize. Siz onun yerinde olsaydiniz ,ne gibi hislere sahip olurdunuz ?
Evet haklısınız biliyordu ama bu denli benim ağzımdan hiç duymamıştı olan oldu ..Boşver üzülme,ya ne yazacaktın "aslanımın ellerine sağlık,bana vurdu ama başımın tacıdır,gocamdır ister sever ister döver"mi diyecektin?
Kendi de bilmiyor mu gerçekleri,bir de senden duymuş oldu.
Aynen öyle,böyle eşinden şiddet gören bir kadın ailesinin bütün erkeklerini toplayıp kv evini basmıştı.İsmimide öğrenmiş yarın bu siteye girip ayrıntılı okuyıcağınada eminim ..
Yapıcak bişey yok içimi döktüm .
O sinirle sizlere sordum ..
Destek gördüm ..
Olan oldu sizzede katılıyorum .
Onun gibi en azından şiddete başvurmadım ..
Buradan fikir alarak sakinleştim ..
Üye adını değiştirebilirsinEvet haklısınız biliyordu ama bu denli benim ağzımdan hiç duymamıştı olan oldu ..
Yarında girer iyice okur herşeyi ..
Utandım ama oda biliyor patlamaktan sinirli anımda birbirimizin üstüne gitmektense buraya yazarak yorumları okuyarak sakinleştim
OKUYORSADA
Aile terapisi almadan asla barışmayı düşünmicem ..
Bilmiyorum .Üye adını değiştirebilirsinMune yardımcı olacaktır.
Valla açık bulamazsa artık okuyamaz diyorum ben,nickiniz akılda kalıcı değil ki ,istesem de etiketleyemem örneğin siziBilmiyorum .
Bir yanım iyi oldu içimi döktüm oda görsün paylaşamadıklarımı paylaştım ..
Ona söyleyemediklerimi söyledim diyor.
Okuması bana karşı davranışarını değiştirir diyorum zaten okucağını okumuşta ..
Eski konularımdada baya gömdüğüm olmuştu kvmi felan ama hepsi gerçek yaşadıklarımı paylaştığımı oda biliyor ..
Yyarın çok ısrarcı olursa bugün bende birşeyler eklemek istiyorum dedi bir kaç defa ben hiç oralı olmadım ..
Kendin söyledin yazdın madem benden dinlesinler bide dedi ..
Bilmiyorum .
Bir yanım iyi oldu içimi döktüm oda görsün paylaşamadıklarımı paylaştım ..
Ona söyleyemediklerimi söyledim diyor.
Okuması bana karşı davranışarını değiştirir diyorum zaten okucağını okumuşta ..
Eski konularımdada baya gömdüğüm olmuştu kvmi felan ama hepsi gerçek yaşadıklarımı paylaştığımı oda biliyor ..
Yyarın çok ısrarcı olursa bugün bende birşeyler eklemek istiyorum dedi bir kaç defa ben hiç oralı olmadım ..
Kendin söyledin yazdın madem benden dinlesinler bide dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?