Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Bence eşiniz bu konuda pskolojik destek almalı

153 u arayin sabah 8 de hemen onlar yönlendirme yapıyor direk aile teparisine

Eltim senmisin:))
Benim eşim de soru sorar,ben girişirim anlatmaya,hem de ütü vs yaparım,bir dönerim dalmış:)
Ee uyuyorsun derim,duyuyorum ben devam et der
Ya bu herifler nasil bu kadar gamsiz. Yemin ediyorum bazen kavga edince uyuyamam. Bi kez gittim uyandirdim. Kalk ben senin yuzunden uyuyamiyosam sende horul horul uyuyamazsin diye:)

Ya bu herifler nasil bu kadar gamsiz. Yemin ediyorum bazen kavga edince uyuyamam. Bi kez gittim uyandirdim. Kalk ben senin yuzunden uyuyamiyosam sende horul horul uyuyamazsin diye:)
Benimkide uyudu horul horul horul sabah çoçuğu aldı yanımdan uyuyorum sandı ama uyuyamadım girdi aldı şimdide dışarı çıktı hiç konuşmadan ..

bizde nezaman ailemın yanından mangaldan eglencede gelsek eşime birşeyler olur

ben onu kendı halıne bırakırım çünkü biliyorum kendide böyleolsun istiyor ama olmuyor olamazda zaten

sinirini senden çıkarmış keşke sende bu kadar üsütne gitmeseydin , hoş olmamış

sakin olmaya bak
bence eşin kötü biri değil ve sende biraz üzerıne gitmişsin kabul et ,
bir süre konuşmayın düzelirsiniz inşallah

Evet bizimkine de oluyor dışlasak onu o sohbetin muhanetin içinde anlıcamda ..
Kendiside çok eğleniyor oradayken olanlar eve gelince oluyor.

sakin olmaya bak
bence eşin kötü biri değil ve sende biraz üzerıne gitmişsin kabul et ,
bir süre konuşmayın düzelirsiniz inşallah
Evet bende kötü olduğunu düşünmemiştim hiç bugüne kadar hatta çok saf herşeye iyi niyetle bakan bir adamdı ..
Ama dün ilimizde patladık sabah uyuyorum sandı ama uyuyamadım gözlerim kan çanağı.
Çoçuk huysuzlanınca çaktırmadan yanımdan aldı bu saate kadar oynadılar benimle hiç konuşmadı çocuğa mama yaptı yedirdi ben uyandım ..
Üstünü giydi çıktı ..
Nereye gittiğini bile bilmiyorum ..
Hiç bişey konuşmadık ..

Evet bizimkine de oluyor dışlasak onu o sohbetin muhanetin içinde anlıcamda ..
Kendiside çok eğleniyor oradayken olanlar eve gelince oluyor.

aynennn
benımkı çok sohbet etmez bile
ilk evlendiğimzde inan bana annemlerle enıştelerimle benden daha çok sohbet eder gülerdi ,
ama eve gelince bunalım takılırdı ,

boşver üzerinde durma birkaçgün küs kalın bir şey olmaz
barışırsınız

Esiniz cezaevine neden girdi özel değilse?
Ben hep sunu derim,bir iyilik yapıyorsan;ilk kavgada kalkıp onu söyleyeceksen,hic yapma.O iyilik olmuyor.
Stresliymiss zaten adam kazak kesmek nedir yani?
Kac yasında insanlarız.
Tabiki adam haklı demiyorm,ozaten bastan haksız da.
Kıyıda kösede biriktirdiğinizi adama vermeyin,bellki kıymet bilmeyen bi tip...

Ben 90 doğumluyum ..
Eşim 33 yasında.
Abisi ve patronu aklına girdi bir araba var sen noterden devret başkasına felan ..
Yapma sanane dedim kendileri satsın imza atsın dedim yok ..
Abimedemi güvenmiyim dedi ..
Dinlemedi konuşmadım günlerce ama dinletemedim araba çalıntı çıktı suç eeşime kaldı asla bir çıkar gözetmeden yaptı abisiyle de konuşmuyor .

Humm.
Bence ailen yardımı kessin bi süre.
Çünkü aileler yardım ettikçe,adamlar rahata alışıyor bu bi gerçek.Sonra biz onları yapmasına izin vermediğimiz seyleri,yapmadığı için suçluyoruz.
Yapılmısı var,hersey önüne sunuluyor,adam niye yorsun ki kendini?

Ekleme olsun buda ..
Eve geldi ..
Tekrar bakkala gitmesi gerekiyormuş ..
Sana çikolata alıyımı dedi kafamı çevirip konuşmadım ..
Birşeyler söyledi kafamı çevirdik öpmeye çalıştı ..
Kınuşmadım ..
Ama özür dilemedi ..
Sadece sinirliydim seni seviyorum gibi cümleler kurdu.
Hala konuşmuyorum evden çıktı ben hala ağlıyorum ..
Çok zoruma gitti yaşananlar.
Devam ediliceksede evlilik terapisti şart ..

Eşim sohbeti sever,yorgun gelince de konuşup gülelim istiyor ama ee ben konuşuyorum,o
Ben geçe kadar otururum,çabucakta uyurum,o yüzden sorun olmuyor:))

O kendince özür dilediğini düşünüyor.
Erkekler genelde özür kelimesini kullanmak istemez,ha doğrusu bu mu,kesinlikle hayır.
Kendince adım atmış,bir adım sonrası sözde özrü kabul edilmediği için genellikle öfke olur.
Karşınıza alıp konuşursunuz ciddi bir dille,bugün ya da yarın,gelip geçti sanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…