Ailem paramı istiyor?

Yahu el insaf Allah merhamet versin babanıza kesinlikle vermeyin ama güzellikle anlatın sağlık soz konusu olur acil durum olur eyvalAllah o sizin garantiniz ayrica babaniz sizi dünyaya getirdiyse bakmak zorunda zaten rızkı veren Allah ama sorumlu olan o çok ileri giderse hastalığında gerçekten ihtiyacın olduğunda evlatligimi yapmazsam o zaman konuş dersin ayrıca annenin tutumu nedir ?

Keske kenarda paraniz oldugunu ailenize soylemeseydiniz. Neyse artik biliyorlarsa da yapacak tek sey kesinlikle vermemek. O sizin guvenceniz. Yerinizde olsam o parayi kendime ailemden ayri bir hayat kurmak icin kullanirim.

Atıyorum yüz bin olsa elimde ki miktar sadece on bin tl verirdim babama, yada 50 bin se 5 bin tl verirdim.

Ama elinizde ki paranın tamamını yada büyük miktarını kesinlikle vermeyin.

Babanız işini büyütürken çocuklarının hepsinden eşit miktarda para istiyorsa amenna... Sadece sizden istiyorsa sizin elinizde gelecek kurmaya fırsatınız olmayacaksa kesinlikle vermeyin... Demek ki sizi küçük lokma görmüş.. ensesine vurur lokmasını alırım.. Evdeki şartlara boyun eğsin.. Hayatı yok zaten emrimde bir lokma ekmeğe razı yaşasın diyor.. Bu hayatı istiyor iseniz niye boşandınız? Kocanız size para bile verdiğine göre size değer vermiş diye düşündüm. Ne erkekler var kadınları beş parasız sokağa bırakan.. Elinizdeki üç kuruş kolay kazanılmadı sizin için önemli.. İş bulun ve yuva kurun kendinize... Size gelecek vaat etmeyen hiç kimseye güvenmeyin... Kardeşlerinizi sizden daha fazla önemseyen birine babanız dahi olsa itibar edilmez...

kendi duzenimi kurmak için saniyede çıkarım o evden.

Sıgınma evıne git .Mor catıya gıt .Ama o parayı sakın verme.Getı alamazsın.İşi buyutmek ıcın senımı beklemıs .Inankı sacmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…