- 15 Nisan 2011
- 1.352
- 1.766
- 333
Yahu el insaf Allah merhamet versin babanıza kesinlikle vermeyin ama güzellikle anlatın sağlık soz konusu olur acil durum olur eyvalAllah o sizin garantiniz ayrica babaniz sizi dünyaya getirdiyse bakmak zorunda zaten rızkı veren Allah ama sorumlu olan o çok ileri giderse hastalığında gerçekten ihtiyacın olduğunda evlatligimi yapmazsam o zaman konuş dersin ayrıca annenin tutumu nedir ?Arkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Başka konulara cevap vermekle meşgulKonu aciyorsunuz bari yazılanlara cvp verin. Konu acipta kacanlara sinir oluyorum
Aynen fark ettimBaşka konulara cevap vermekle meşgul
tamam baba bir miktarını veririm ama kardeşlerimde verirse diyeceksinizBiliolar
Arkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Belkide çoktan verdi parayi, cevap vermeye gerek kalmadıBaşka konulara cevap vermekle meşgul
Babanın dediği şeyle senden istediği aynı şey değil ki. O senden tüm mal varlığını istiyor.Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi.
Arkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?