- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Sakın verme o parayı .Oyle babaya yazıklar olsunArkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Paranızı vermeyin bian evvel iş bulup ayrı eve cıkın..O para sizin geleceginiz...Hem eşinden ayrılmıs bir kadın var ortada ne diye parası istenir kiArkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Yani insan ailesine destek olabilir odadaysanız zor gününüzde yanınızdalar az da olsa bir miktar verip babacım Buda benim hayat güvencem yada annenize derdinizi anlatabilirsiniz daha anlayışı olurBiliolar
Neden? Miktarı yazinca ne oluyor ki?Miktari nedir bu yardımın?
Ne münasebet. Onlar size destek olacakken sizden maddi talepte bulunması çok saçma.Arkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
VermeeeeeeArkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Bir süre sonra geri ödeyebileceği bir tutar mı yoksa geri gelmeyecek bir miktar mi onu öğrenmek için sordum. Çok uçuk bir tutar değilse ve geri gelecekse verilebilir diye düşünüyorum.Neden? Miktarı yazinca ne oluyor ki?
Kardeşlerim bana geri odeyecekse verirdim yoksa vermezdim . Aileler çocuklarına bakmakla yükümlüdür. Şuan sizin de paraya ihtiyacınız var. Ben de zamanında aileme çok yardımcı oldum , abimin düğününe kadar yaptım pişman değilim tabiki ama sizin şartlarınız da olsaydım yapmazdımArkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Hemen is bulurdum ve bir odali da olsa kirada kalirdim. Belli ailenizin dusunce yapisi ' kiz geri donduyse yüktür, kaldigi her gun fazlalikdir' kafasinda. Gunahlarini almayayim ama oyle gibi geldi bana. Dusunuyorumda babam ayni seyi asla yapmazdi. Universite mezunhysan kendi diplomana uygun, deyilsen de satici, kasiyer falan olarak bir yerlerde başla. Aylik gelirin olsun ve çik. Kendi duzenini kur derimArkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?