Evet cnm bende tavrımı koydum evlilikte huzursuzluk yaşamaktan çok korkuyorum hele ki ailevi bir konu hakkında.Tavırlar net ayrılığa doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz
ay çok mu vazgeçilmez yaa..sanki bana bulunmaz hint kumaşı..kızlar değerinizi bu kadar küçültmeyin.dünya üzerinde dişi her zaman erkekten değerlidir.dişiyi kazanmak için hep savaşlar verilir.doğada bile erkekler birbirine girerler, bin tane maymunluk ederler..dişi istediğini seçer..
siz hiç sperme doğru koşan bi yumurta gördünüz mü??
o zaman değerinizi bilin.
Bu olaydan şunu anladım bu gibi olaylarda kesinlikle denge unsuru erkek o istese bu iş çözülür tamam ailene vicdan borcun var ama yatağına girdiğin allahın sana emaneti olan eşine hiç mi borcun yok veda hutbesinde bile diyor kadınlar size emanettir diye bir babanın en büyük sorumluluğu yuvasına bakmaktır diye bilmiyorum belki de tercih etti beni ailesine tamam ailesi mutlu huzurlu olsun borcunu ödesin onlara bir gün onları kaybettiği zaman yuvasız evsiz barksız kalmanın acısını hiç mi çekmeyecek
Denge unsuru kesinlikle erkek.
Sen bunu erken farkettin çoğumuz -ben de dahil-
evlendikten sonra o büyük aşk duyduğumuz adamın
ailesi söz konusu olunca saçmaladığını görüyoruz.
Dengeyi ağız tadıyla kurabilen erkek çok az valla.
Vefa borcu iyi güzel de..
Bir de şu açıdan bakalım senin parana ihtiyaçları ne kadar?
Bir şekilde ortalama yaşamları varsa lüks hayat sunmak gereksiz aileye.
Onlar yaşayacakları hayatı yaşamışlar artık görmek istedikleri
tek şey evlatlarının saadeti değil mi?
Benim borçlarımı öder ben rahat yaşarım çocuğum borçlar içinde sürünür
Bu durum eşine yansır,yuvasının huzuru bozulur.
Gençliği borç derdi ile tükenir..
Ben ölürken bile çocuğum ev bark sahibi olmuş mu?
Ben evladıma ne verdim nasıl gidiyorum bu dünyadan diye düşünürüm açıkçası
Her aile böyle değil işte..
Beni de asıl üzen düşüncesiz,faydasız ailelerin bile bu kadar baş tacı edilip,
eşin kenara itilmesi..
Diyorum ya 4 evi olan adam düğün yapmıyor oğluna etrafa evlendirdim ben yaptım diyor ne diyeyim artık..
Böyle babalar var.. Buna rağmen böylesine toz kondurmayan oğullar da var
Konu sahibi arkadaşım senin sevgilinin ailesinin maddi durumu tam olarak nedir
bilemiyorum ama kendi geçimlerini ortalama bir şekilde sağlıyorlarsa eğer
her ay 500 vermek anlamsız. İnsan azıcık da eşine,sevdiği kadına sunacağı
hayatı düşünür..
her cümlesine ayrı ayrı katılıyorum neden işte o denge terazisinin aile tarafı hep ağır basıyor söze gelince biz herşeye değeriz herşeyi göze alırlar bizim için en ufak bir pürüzde aile köylü oluveriyorlar ben desem aynı şeyi sen evlendin artık bir yuvan var der kesip atardı eminim ama neymiş erkek evlatmış bizde birilerinin evladıyız tercih meselesine dönüştürmeyeceğim ama beni bu kadar basitçe harcayıp kaybetmeyi göze alıyorsa inceldiği yerden kopsun bakalım
Tabiki tercih meselesine dönüştürme ama kendi isteklerinden de ödün verme.
İnan sonra pişman oluyorsun. Bu aile mevzuları boşanmaya kadar götürüyor.
Ailelerin evlilikte bu kadar etkili olduklarını evlenmeden önce bilmezdim.
Sevgilin tek çocuk mu? Okuyan kardeşleri falan mı var onlara haçlık vermek istese
anlardım bak o durum özel benim için.
Ama sorumsuz bir babanın düşünmediği yuvasını ben kendi yuvamı unutarak düşünemem..
arkadaşım sonuna kadar haklısın..
kimseye paranı yedirmek zorunda değilsin..
oğlunamı güvenmiş müstakbel kayınpederiniz..
çektiği krediler bir hastalık için değilse,kendi hatasının bedelini oğluna ödetemez..
Benim babamın da maalesef bir birikimi yok. "adam gibi adam" olmuyor mu ?
Emekli öğretmene "adam değil" demeye utanmıyor musunuz siz ? Üstelik eşiniz olacak insanın babası ?
Kredi bitene kadar bir süre idare edin sizde .
Şahsen ailem için ben de sizin gibi düşünceleri olan sevgilimi silerdim .
Herkesin bir birikimi olmak zorunda değil, insanların başına neler geliyor .
Çok fazla böbürleniyorsunuz bence.
o senin sevgine güvenmiş, nasıl olsa çeker diye düşünüyor. sen sizde adet neyse onların hepsini iste. daha azına razı olma. ben çalışıyorum bu para benim de. sana güvenip evlenmesin. evi geçindirmek aslen erkeğin görevidir. daha aile olmaktan haberi yok.
tek erkek çocuk malesef malesef üç tanede kız kardeşi var ikisi evli biri bekar oda üniversite arefesinde ona da bakar bizimkisi fedai ya o ayrı bir sorun üç görümce üçüde ayrı fel fecir okuyor açıkçası ne biliym bunca olumsuzluğa rağmen kalbimi yumuşatan tek şey onun sevgisi tek şey aşk böyle bir şey ne yazıkki kör ediyor gözünü insanın
Bu sana tokat atan adam mı başkası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?