Gözünüz pek de kör olmuş gibi gözükmüyor açıkçası... Sevgilinizin ailesine bu kadar olumsuz bakmanız hoş değil.
Başka sorunlar da mı var anlamadım ama biraz ılımlı olun isterseniz.
arkadasım cımbızla laf cekip konuyu saptırma lütfen konu sahibi belki öyle denk geldi iki kelime yazdı baska taraflara cekip konuyu değistirmenin luzumu var mı? yanlıs bir kelime kullanmıs olabilir uyarmak yerine neden saldırıya geciyosun gerek yok forumuda konu sahibinide kendinide germe bence
Öpüyorum aşkitom. Konu kaç sayfa önce konuşuldu kapandı . Hadi, ortada kuyu var yandan geç
yorumunla zaten gercekte olan leonelayı belli ediyosun tatlım bende seni öpüyorum cok tatlısın
Bazı sebeplerden dolayı bunu söyledim altında yatan bir kaç neden var
Kör olmasa emin ol şimdiye kadar çekip gitmem gerekirdi yapamadım
Kusura bakma ama ben de insanım yani . Bu şekilde sırf saldırmak ve muhalefet olmak için gelen kaçıncı kişisin sayamadım. Konu sahibi ile konuştum bitti. İlk yorumumu okuduysan , bütün yorumlarımı okuyup ona göre cevap yapacaksın .
Okumadıysan yapmayacaksın.
Böyle alakasız ve nerden geldiği belli olmayan bir şekilde, fırlar gibi gelip bana çocuğunu azarlar gibi laf söyleyip çekidüzen vermeye sen dahil, kimse çalışamaz.
Yorumunu yap geç. Yeter yahu ... Susayım diyorum kötü içerik butonu yapıyorum yok . Halaaaaaaaaa fırlayıp gelenlerden laf işitmek zorunda değilim.
Gerçekte olan Leonela imiş, merak etme beni tanıyanlar biliyor. O kadar yorum içinde , konuya yorum yapmadan bana cevap veremezsin sen .
Senin üstüne düşen konuya yorum yapmak. Sen daha yardımcı olmadan bana saldırıya geçiyorsun?
Hayır nasıl saygılı bir yorum bekliyorsun ki ?
Üstelik kendini bilmez kaçıncı kişisin ? İnsanda da bir yere kadar sabır.
Yukiik gözünü seveyim, şu insanlara bir yazı yaz. Anlaştığımıza dair büyük büyük. Sıkıldım.
Benim babamın da maalesef bir birikimi yok. "adam gibi adam" olmuyor mu ?
Emekli öğretmene "adam değil" demeye utanmıyor musunuz siz ? Üstelik eşiniz olacak insanın babası ?
Kredi bitene kadar bir süre idare edin sizde .
Şahsen ailem için ben de sizin gibi düşünceleri olan sevgilimi silerdim .
Herkesin bir birikimi olmak zorunda değil, insanların başına neler geliyor .
Çok fazla böbürleniyorsunuz bence.
ben sana hakaret etmedim sende bana edemezsin senin on sayfa yorumunu okumaktan sıkıldım evet soradan okudum anlasmıssınız ne mutlu sana emir kipiyle konusma hakkına sahip degilsin ben sana ilk yorumumda senin söyledigin gibi yaklasmadım neyse daha fazla uzatmanın manası yok ben sana senin bana yaptıgın gibi ortada kuyu var yandan gec demiyorum leonela hayırlı geceler diliyorum canım lütfen daha fazla uzatmayalım iyi geceler canım
Böbürlenmek ne kızzzilk defa duyuyorum
Övünmek anlamıyla söyledim ben
ilerde sorun cıkıcak bir mevzu heleki sizin maasınızı tam hesaplayıp kendininkini 500 lira eksik hesaplaması hos degil bakalım siz ailenize yardım etmek istiyormusunuz bunu sormaya luzum bulmamıs.. sizin maasınıza guvenip hesap yapmıycak kendi maasına gore yapıcak madem bu kdr yardım etmek istiyor davranıs seklinde sorun var aileye yardım etmek istemesinden ote.. ozmn tamam deyip siz 500 o da 500 ailelerinize yollayın sizin ailenizin ihtiyacı yoksa atın o 500 lirayı bankaya birikim olsun en sonunda oda gondermekten vazgecicektir zaten 500 az para degil yani yine yardım yapsın ama aylık bu meblag yuklu
Benim babamın da maalesef bir birikimi yok. "adam gibi adam" olmuyor mu ?
Emekli öğretmene "adam değil" demeye utanmıyor musunuz siz ? Üstelik eşiniz olacak insanın babası ?
Kredi bitene kadar bir süre idare edin sizde .
Şahsen ailem için ben de sizin gibi düşünceleri olan sevgilimi silerdim .
Herkesin bir birikimi olmak zorunda değil, insanların başına neler geliyor .
Çok fazla böbürleniyorsunuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?