Ailesi uğruna beni sildi sanki...

Gözünüz pek de kör olmuş gibi gözükmüyor açıkçası... Sevgilinizin ailesine bu kadar olumsuz bakmanız hoş değil.
Başka sorunlar da mı var anlamadım ama biraz ılımlı olun isterseniz.

Bazı sebeplerden dolayı bunu söyledim altında yatan bir kaç neden var
Kör olmasa emin ol şimdiye kadar çekip gitmem gerekirdi yapamadım

Öpüyorum aşkitom. Konu kaç sayfa önce konuşuldu kapandı . Hadi, ortada kuyu var yandan geç

yorumunla zaten gercekte olan leonelayı belli ediyosun tatlım bende seni öpüyorum cok tatlısın

Kusura bakma ama ben de insanım yani . Bu şekilde sırf saldırmak ve muhalefet olmak için gelen kaçıncı kişisin sayamadım. Konu sahibi ile konuştum bitti. İlk yorumumu okuduysan , bütün yorumlarımı okuyup ona göre cevap yapacaksın .
Okumadıysan yapmayacaksın.
Böyle alakasız ve nerden geldiği belli olmayan bir şekilde, fırlar gibi gelip bana çocuğunu azarlar gibi laf söyleyip çekidüzen vermeye sen dahil, kimse çalışamaz.
Yorumunu yap geç. Yeter yahu ... Susayım diyorum kötü içerik butonu yapıyorum yok . Halaaaaaaaaa fırlayıp gelenlerden laf işitmek zorunda değilim.
Gerçekte olan Leonela imiş, merak etme beni tanıyanlar biliyor. O kadar yorum içinde , konuya yorum yapmadan bana cevap veremezsin sen .
Senin üstüne düşen konuya yorum yapmak. Sen daha yardımcı olmadan bana saldırıya geçiyorsun?
Hayır nasıl saygılı bir yorum bekliyorsun ki ?
Üstelik kendini bilmez kaçıncı kişisin ? İnsanda da bir yere kadar sabır.
Yukiik gözünü seveyim, şu insanlara bir yazı yaz. Anlaştığımıza dair büyük büyük. Sıkıldım.

Bazı sebeplerden dolayı bunu söyledim altında yatan bir kaç neden var
Kör olmasa emin ol şimdiye kadar çekip gitmem gerekirdi yapamadım

Belki haklısın sebeplerin ne bilemem ama çok katı bi tavrın olduğunu görüyorum.
Hoş buradaki arkadaşlar da taviz verme demişler kendimi sorguluyorum ben de mi bi sorun var diye :26:
Eski konuna baktım şöyle bi daha yolun başındasın yarın ne getirir bilinmez hayırlısını iste öyle olsun inşallah...

ben sana hakaret etmedim sende bana edemezsin senin on sayfa yorumunu okumaktan sıkıldım evet soradan okudum anlasmıssınız ne mutlu sana emir kipiyle konusma hakkına sahip degilsin ben sana ilk yorumumda senin söyledigin gibi yaklasmadım neyse daha fazla uzatmanın manası yok ben sana senin bana yaptıgın gibi ortada kuyu var yandan gec demiyorum leonela hayırlı geceler diliyorum canım lütfen daha fazla uzatmayalım iyi geceler canım

Böbürlenmek ne kızzz ilk defa duyuyorum

Geçiminiz çok zor olur benim eşimde ailesinden yardım almadı daha doğrusu alamadı durumları yoktu eşim her şeyi kendi yaptı kredi falan çekti maaşı bize zor yetiyor çünkü hala evlilik için çektiği kredi borçlarını ödüyor 500 tl diyorsun günümüzde çok iyi bir para ve sizi gerçekten sarsar bu para evlenince eşine yuvasına mı faydası olacak ailesine mi ikiye bölünecek bence ilerde bu sorun olur yani evlendiğinizde sıkıntı olacaktır benden söylemesi.

Ben de sana hayırlı geceler diliyorum. Bence de uzatmayalım.

Arkadaslar allah askina gece gece nedir bu gerginlik, nedir bu birbirini parcalamak istermis gibi yazmak yahu.
Arkadas derdini paylasmis, yardim istemis, herkes yorumunu yapip gecsin, sanki kibrit cakan olsa alev alacak gibi insanlar.

Konu sahibi arkadasim sizin derdinize gelince;
Evet cok haklisiniz, nasil ki evlatlarin anne babalardan birsey beklememesi gerektigini söylüyorsak, nasil ki evlatlar evlenebilecek durumdaysa evlensin, anne babadan birsey beklemesin diyorsak, ayni sey anne babalar icin de gecerli.

Babasinin emekli maasi varsa, birde siz yyeni yuva kuruyorsaniz, geelip sizden para istemeye haklari yok.
Üstelik sizin maasinizi tam sayip kendininkini eksik saymaya hic hakki yok.
Hele hele " git zengin birini bul " demesi ise tam bir terbiyesizlik.

Leonela arkadasin tüm yazdiklarina katiliyorum,dusuncelerim bire bir ayni

Son düzenleme:
Kendimi bir an sizin yerinize koydum da bende böyle birşeye sıcak bakmazdım.Her ay benim cebime kimse 500 koymazdı bende istemem kazandığım paranın gitmesine.ben olsam borcunuz bitsin öyle evlenelim o zaman derdim.

ilerde sorun cıkıcak bir mevzu heleki sizin maasınızı tam hesaplayıp kendininkini 500 lira eksik hesaplaması hos degil bakalım siz ailenize yardım etmek istiyormusunuz bunu sormaya luzum bulmamıs.. sizin maasınıza guvenip hesap yapmıycak kendi maasına gore yapıcak madem bu kdr yardım etmek istiyor davranıs seklinde sorun var aileye yardım etmek istemesinden ote.. ozmn tamam deyip siz 500 o da 500 ailelerinize yollayın sizin ailenizin ihtiyacı yoksa atın o 500 lirayı bankaya birikim olsun en sonunda oda gondermekten vazgecicektir zaten 500 az para degil yani yine yardım yapsın ama aylık bu meblag yuklu

Son düzenleme:

ilk sayfadan beri herkesın yorumlarını tek tek okudumm...bende ewlıyım ıkı senedır benım esımın de aılesı bıse yapmadıı..herseyı kendımız yaptıkk.altın esya vs vs.ama hıc yuzune vurmadım cunku sartlar bunu gerektırdı emınım esımde ısterdı ev dugun takı falan ama yok hala bır suru borc oduoruz bız en basta anlasmıstık kımın aılesının ıhtıyacı varsa ona yardım dıye ama hıc yardım edemedık cunku sıra gelmedı gelemıyo kı bence otur konus eger altın esya alacaksan fazla kasma nişanlını netice de yıne sız oduceksınız (bızım gıbı) bana sorarsan anlasmanı bı evle yap ev alalım de dugun esya onun takabılecegı kadar altın kı zaten anne ve babasının takacagı altınlarıda nısanlın alcak (bızde oldugu gıbı)eger bunları yaparsa evlen nıye dersen cunku aılesıne sandıgı kadar yardım edemıcek kalmıcakkı hem evınde olur eger kı evın varsa 3-0 ondesın hayatta en azından senı rahatsız eden meblagı vermez cuzı bıse
verır buda senı rahatsız etmez okudugum kadarıyla...bıde bazı arkadaslar borc bıtene kadar bekle dıyo ama kımse ne kadar bekledıgını yada yasınız kac olduguna dıkkat etmemıs ya senelerce surerse hayat beklemez kuzu olmak yada olmamak kolay deıl yasadım ıyıce tart dusun ama konusşş bellı kı sevıosunn bısey daha bı ark bu konular tehlıkelı demıs cok cok haklı bu arada o aılesıne para gonderdıkce sende gonderıoms gıbı yap daha sıkıntı gırınce pes etcektır erkek zora gelmezz hele bastan boyle kacıosa cabuk pes eder hayırlısın dıle yavru hayırlısını....

perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuş.....daha ortada birşey yokken bu sıkıntıları yaşıyorsan başına gelebilecekleri tahmin bile edemezsin..... hiç anlayış gösterip aşk sevgi uğruna azıyla yetinip fedakarlık etme parasından geçtim ama bu büyük bir problem.... biz ne dersek diyelim sen bildiğini okuyacaksın bunu da biliyorum.... ama yol yakınken dön yoksa seni evlenince bu formda yine dertlerinle okuruz haberin ola......boş konuşmuyorum tecrübe ile sabittir söylediklerim....sevgiler....

ilk sayfadan beri herkesın yorumlarını tek tek okudumm...bende ewlıyım ıkı senedır benım esımın de aılesı bıse yapmadıı..herseyı kendımız yaptıkk.altın esya vs vs.ama hıc yuzune vurmadım cunku sartlar bunu gerektırdı emınım esımde ısterdı ev dugun takı falan ama yok hala bır suru borc oduoruz bız en basta anlasmıstık kımın aılesının ıhtıyacı varsa ona yardım dıye ama hıc yardım edemedık cunku sıra gelmedı gelemıyo kı bence otur konus eger altın esya alacaksan fazla kasma nişanlını netice de yıne sız oduceksınız (bızım gıbı) bana sorarsan anlasmanı bı evle yap ev alalım de dugun esya onun takabılecegı kadar altın kı zaten anne ve babasının takacagı altınlarıda nısanlın alcak (bızde oldugu gıbı)eger bunları yaparsa evlen nıye dersen cunku aılesıne sandıgı kadar yardım edemıcek kalmıcakkı hem evınde olur eger kı evın varsa 3-0 ondesın hayatta en azından senı rahatsız eden meblagı vermez cuzı bıse
verır buda senı rahatsız etmez okudugum kadarıyla...bıde bazı arkadaslar borc bıtene kadar bekle dıyo ama kımse ne kadar bekledıgını yada yasınız kac olduguna dıkkat etmemıs ya senelerce surerse hayat beklemez kuzu olmak yada olmamak kolay deıl yasadım ıyıce tart dusun ama konusşş bellı kı sevıosunn bısey daha bı ark bu konular tehlıkelı demıs cok cok haklı bu arada o aılesıne para gonderdıkce sende gonderıoms gıbı yap daha sıkıntı gırınce pes etcektır erkek zora gelmezz hele bastan boyle kacıosa cabuk pes eder hayırlısın dıle yavru hayırlısını....

Ben de buraya takıldım. Ne adamlar var birikimler dağ gibi ama çocuklarına bir çöp faydası yok. Bir adam birikimi yok diye yemiş içmiş yatmış da olmuyor. Bu tavır beni de rahatsız etti.

Senin maasini katarak evi nasil gecindirecez diye hesap yapiyor, ama bu adam bilmiyormu evdeki hesap carsiya uymadigini?!
Onun ailesi varsa seninde ailen var, ne demek 500 lira verecem her ay. Bunu soylerken bile yuzu kizarmiyormu?!
Babasi, cocuguna yardim edecegine, maasini ickilere suna buna harcamis, simdide oglundan bi miktar maas bekliyor.
Karisini calistirip oyle gecinmisler, vs vs... Bunlari okuduktan sonra, bende bu kisiye adam demem!!!
Canim, erkek arkadasin simdiden belli etti kendini. Bundan sonra ya ayrilirik yada bile bile lades...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…