Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Giriş gelişme sonuç bir cümlede olmuş bitmiş.
Mantıksız bir gidişat tamameeeen duygusallll....
Dikkat edin profesyonel çapkın ya da bir yeşilçam klasiği Nuri Alço olabilir.
Çok çabuk samimiyet ve açlım hata etmişsiniz.
Bütün hassas noktalarınız tespit edilmiş... sayenizde... ve girişimleri oldukça başarılı olmuş.
Belki dürüsttür.
Yıl 2014 babana bile güvenme yıl 1900 lerden beri bu zaman gelen yerinde bir söz.
Güvenme işkillendim ki ben

konu fake değil.
Mehmetle görüşmeme kararı aldım.

kötü bir tarafı çıktı di mi? neyse. sizi suçlayacak ya da daha kötü hissettirecek halimiz yok elbette. ama zararın neresinden dönülse kardır. umarım tekrar aynı hataya düşmezsiniz...

konu fake değil.
Mehmetle görüşmeme kararı aldım.
Günlerdir sayfalarca herkes size akıl verdi ve siz burnunuzun dikine gitmişken şimdi nedensizce konuyu kapatıyorsunuz. Şimdiye kadar Mehmet'in neler söylediğine kadar anlatırken pat diye bitti demeniz hoş olmadı. Kendimi Türk filmlerindeki gibi kullanılıp bir kenara atılmış hissediyorum Canla başla sizi vazgeçirmeye uğraşırken bence sonucu öğrenmeyi istemeyede hakkımız vardır galiba

konu fake değil. Mehmetle görüşmeme kararı aldım.

Tecrübenin iyisi kötü olmaz, ki zaten kınanacak bir şey yapmamıştın şimdiye kadar. Temkinsizdin, bunun da dersini malesef yaşayarak alıyoruz, başkasından duyduklarımızla bu hale gelmiyoruz. Sessizliğine de saygım var tabii ama paylaşırsan hepimize bir şey katmış olursun.

bence de, ne olduğunu öğrenmeye hakkı var konu sahibine yardımcı olmaya çalışmış bu kadar insanın. böyle olursa bundan sonra bdv.de açılan konuları kimse dikkate alıp yazmaz yani...

Adam isini biliyor. Ben olsam aldanmazdim ayrıca tanimadigim bi adamla birkaç saatte bu kadar yakinlasmazdim. Çok sapma ve inanmasi zor geliyo. Yok sunu aldi bunu aldi demek ki para var :) aldanmaaaaaaaaa arkadasim

ben sadece en son sayfayi okudugum halde merak ettim.
kucuk bebegim var benim takip edemiyorum yaaaa biri ozet gecsin

Bu konuyu sessizce film izler gibi takip ediyordum Konu sahibi çok genç bu heyacana çok kapıldı ilk anda ve sonrasında saman Alevi gibi söndü belkide.. O yaşlarda olur böyle seyler.. Soğudu bi anormallik hissetti uzaklaştı belkide. Net bi nedeni olmayabilir.

Kızlar aranızdan bazılarınız gerçekten çok komik.
Neden direk çocuğa çamur atıyorsunuz ki.
Siz demediniz mi vazgeç dön felan felan diye.
Şimdide gelmiş çocuk sana ne yaptı da vazgeçtin diyorsunuz.
Kendisiyle çelişen sizlersiniz aslında akıl veriyorsunuz sizi dikkate alıyorum hala bir dalga alay.

Yok hayır soğuma felan yok sadece korkuyorum safkelebek arkadaşımızın dediği gibi nereden dönsem kar diye düşündüm.

Ama son durumu merak eden arkadaşlar için bugün dershanemin çıkışında bir aşk kavonozu bırakılmıştı merdivenlere mehmetten geldiğine eminim.
Bu konuda burda çok ama çok uzadı artık daha fazla konuşmak istemiyorum.
Özellikle Safkelebek arkadaşıma çok teşekkür ederim.

Gorusmuyor musunuz artik?

Neye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz anlamadım .
Yardımcı oldunuz zaten görüşmüyoruz dedim ya daha neyine yardımcı olacaksınız .
Dalga geçecek kimse kalmadı mı bu konuyla ilgili artık konuşmak istemiyorum dedikçe neden uzatıyorsunuz

konunu kapattırabilirsin isteren..

Buraya yeni üyeyeyim daha önce çözemedim bu bölümün moderatörü kim onunla irtibata geçeyim bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…