- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
konu fake değil.
Mehmetle görüşmeme kararı aldım.
Günlerdir sayfalarca herkes size akıl verdi ve siz burnunuzun dikine gitmişken şimdi nedensizce konuyu kapatıyorsunuz. Şimdiye kadar Mehmet'in neler söylediğine kadar anlatırken pat diye bitti demeniz hoş olmadı. Kendimi Türk filmlerindeki gibi kullanılıp bir kenara atılmış hissediyorumkonu fake değil.
konu fake değil.
konu fake değil. Mehmetle görüşmeme kararı aldım.
Günlerdir sayfalarca herkes size akıl verdi ve siz burnunuzun dikine gitmişken şimdi nedensizce konuyu kapatıyorsunuz. Şimdiye kadar Mehmet'in neler söylediğine kadar anlatırken pat diye bitti demeniz hoş olmadı. Kendimi Türk filmlerindeki gibi kullanılıp bir kenara atılmış hissediyorumCanla başla sizi vazgeçirmeye uğraşırken bence sonucu öğrenmeyi istemeyede hakkımız vardır galiba
Kızlar aranızdan bazılarınız gerçekten çok komik.
Neden direk çocuğa çamur atıyorsunuz ki.
Siz demediniz mi vazgeç dön felan felan diye.
Şimdide gelmiş çocuk sana ne yaptı da vazgeçtin diyorsunuz.
Kendisiyle çelişen sizlersiniz aslında akıl veriyorsunuz sizi dikkate alıyorum hala bir dalga alay.
Yok hayır soğuma felan yok sadece korkuyorum safkelebek arkadaşımızın dediği gibi nereden dönsem kar diye düşündüm.
Ama son durumu merak eden arkadaşlar için bugün dershanemin çıkışında bir aşk kavonozu bırakılmıştı merdivenlere mehmetten geldiğine eminim.
Bu konuda burda çok ama çok uzadı artık daha fazla konuşmak istemiyorum.
Özellikle Safkelebek arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Neye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz anlamadım .
Yardımcı oldunuz zaten görüşmüyoruz dedim ya daha neyine yardımcı olacaksınız .
Dalga geçecek kimse kalmadı mı bu konuyla ilgili artık konuşmak istemiyorum dedikçe neden uzatıyorsunuz
evet venim... konunuzu kapatmakmı istiyorsunuzBuraya yeni üyeyeyim daha önce çözemedim bu bölümün moderatörü kim onunla irtibata geçeyim bilmiyorum ki
evet venim... konunuzu kapatmakmı istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?