kesinlikle kırocavarsayalım ki hepsi gerçek
böyle bir kıroya nasıl aşık olabildin
Yok evlenme zamanı gelmiş erkek tribi değil mehmet gerçekten alımlı bir çocuk ellisi sallasa ellisi desem yeri.
Öyle birşey demişsinizki sanki birtek siz yaşıyorsunuz bunları. Bizde yaşadık, yaşıyoruz, ayrılırsak başka biriyle tekrar yaşanılacak. Zaten insan sevdiği için birlikte değilmidir? Ama sizinki çok korkutucu, çünkü ne kadar sevsendr mantıkla hareket edilir sizde mantık yok, direkt evlenmeyi düşünen ve tavlamak için böylesine iğrenç cümleler kuran bir adam var karşımızdakızlar şaka gibi olduğunu ben de farkındayım hızlı geliştiğini de ama çok farklı bir şey bu hayatımda ilk defa bu kadar farklı hissediyorum bambaşka bir şey insan o gider gitmez o insanı özler mi özlüyor işte gözlerinde kaybolur mu kayboluyor kızlar ben bunlar sadece şiirlerde var sanıyordum ama gerçek haya da varmış.
Öyle birşey demişsinizki sanki birtek siz yaşıyorsunuz bunları. Bizde yaşadık, yaşıyoruz, ayrılırsak başka biriyle tekrar yaşanılacak. Zaten insan sevdiği için birlikte değilmidir? Ama sizinki çok korkutucu, çünkü ne kadar sevsendr mantıkla hareket edilir sizde mantık yok, direkt evlenmeyi düşünen ve tavlamak için böylesine iğrenç cümleler kuran bir adam var karşımızda
Neden genel olarak konu sahibesini incitici cumleler kurulmis hala merak icerisindeyim
Yani okadar bu is olmaz vay efendim ayeil vay efendim konusma bulusma kiroo gibi cumleler olsaada konu sahibesi kimseyi tinlamiyo haklida sonuscta onun hayati kazik yiyeceksese o herifden birakin kendi eliyle yapmis olsun ilerde pismanda olmak istemiyo anlasilan konusmadigi icin yarin bi gun gelipde kizlarr mehmetle olmadi dediginde biz demistik diyenlere osul verilmiyo demi ama..
birakin bunu kensi yasasin gorsun o desin siz dedinizde umursamamistim diye..
bu arada hayiirli olsun yeni iliskin..
Bakın söyleyince kızıyorsunuz belkide sizi saf gördüde size geldi, görüyorsunuz yorumları herkes şüpheciyken siz normal karşılaşıyorsunuz bu nedenle sizi tercih etmiş olamazmı, ayrıca çirkinsiniz diye demiyorum yanlış anlamayın ancak öyle bile olsanız erkeklerin nefes alsa yeter mantığı var. Hemde azımsanmayacak kadar çok erkek böyle düşünüyor. Herşeyi göz önünde bulundurun.Canım daha önce de söyledim gayet yakışıklı bir çocuk benim de öyle ahım şahım güzelliğim yok tavlamak gibi bi amacı olsa bana gelene kadar kimleri kimleri tavlardı bu konu da çok netim.
Teşekkür ederim sağolun hayırlısı ne ise o olur inşallah :)
Bakın söyleyince kızıyorsunuz belkide sizi saf gördüde size geldi, görüyorsunuz yorumları herkes şüpheciyken siz normal karşılaşıyorsunuz bu nedenle sizi tercih etmiş olamazmı, ayrıca çirkinsiniz diye demiyorum yanlış anlamayın ancak öyle bile olsanız erkeklerin nefes alsa yeter mantığı var. Hemde azımsanmayacak kadar çok erkek böyle düşünüyor. Herşeyi göz önünde bulundurun.
Dün burada 19 yaşında bir kızın hamileyken yediği dayaga şahitlik ettik o da senin gibi 19 yaşında ve kocası unlenmis bir zerzevat görüntülerini izledigimde aynı mehmet dediğin adam canlandı gözlerimde youtubede evlendirme programına çıkmış görüntüleri vardı hele bir iltifat ediyor sanirsin zil zurna aşık ..
Inan senin yerine ben korktum..
Aklını lütfen başına devsir. ..çok hizlisiniz
Ya benim kafama takılan bu Mehmet'in mesleği asker değil miydi, hatta başka iş arıyordu falan. Diğer konuda fotoğrafçı, şehir şehir geziyor falan yazmışsınız, anlamadım ben?
Mehmet iktidarsiz olabilir.
Ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz daha açık konuşabilir misin canım
Yani diyor ki iktidarsızmış. İktidar partisini tutmuyormuş başka bir partiyi savunuyormuş çapulcuymuş falan
madem vazgecmeyeceksiniz madem ciddisiniz
e bari askerlikten Önce yasadigi yere adam yollayin yada baban gitsin iyirce arastirin ailesini
kendisini
ve evlenmek icin asla acele etmeyin
kizlar bence hayirlisini dilemekten baska yapacak bir sey yok gordugunuz gibi
daha pembe bulutlarda umarim hayal kirikligina ugramazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?