Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Kız yoksa senmi bize aksiyon yaşattın
Öyle catlaklarda kk dan şöylr bi gecmiyo degil hani.şizofrenmisin. nesin kız sen

nideğn uçmuş konu sahibi? tüh yaw tam da soru sormuştum..

konuyu silmiş mi??? şu an konu yerinde, demek ki mune geri getirdi. ama demek ki konu sahibi ya gerçekleri anlayıp kafasına dank etti ve konuyu utanıp sildi, ya da bu konu sahteydi ve sildi... yani bir tuhaflık var bu konuda ama ne? biri bizi aydınlatsın lütfen.

ziyaretçi sayısı üye sayısından fazla.. var bir olay ama ne?

ziyaretçi sayısı üye sayısından fazla.. var bir olay ama ne?
herhalde 43 sayfalık konuyu görüp merak ettiler :) şaka maka konu 43 sayfa olmuş ama konu sahibi hala bu adamla görüşmeye devam ediyor (konu gerçekse tabi)... 43 sayfada bütün kk üyelerinin aynı fikirde olduğu tek konu. 5 yıldızlık.

Konu fake miydi yani?
Biri bizi aydınlatsınn o kadar da dil döktük kac sayfa

konu o kadar fake ki , hem anneyle hem babayla aynı ortamda daha önce bulunan asker olan ama kac gündür fıldır fıldır gezen mehmet, randevu beklerken birden iyileşen ayak, iki gün sonra anneyle beraber buluşma, adliyeden arkadaşa sordurtma şimdi bi de baba arastırcakmıs hayal gücünüzün maşallahı var.

Son düzenleme:
Ilk sayfayi okudum sadece konu sahibi zaten gitmiste biri ozet gecebilir mi merak ettim valla :))) hem askeri Hastane oluyor askerin disarida isi ne ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…