Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun :)
Ben zaten temkinli davranıyorum elimden geldiğince yaşayıp göreceğiz bakalım :)

Canim insalla hakkinda hayirlisu olur hayatini adami neese nasil cikacagi hic belli olmaz belkide sanada bu sekilde nasio olmus mehmet hoc tanumadigim birinim tanistirdigi biriside olabilirdi o sekilde tanimaua calis
bu arada bizde esimle yol ortasimda karsilastik kimi arkadaslarin dedigi gibi turk filmi misali on yillik mutlu bir evliligimiz var hersey nasiple

Askerdeki adamın libidosundan başka neyinden bahsedebiliriz ?

Ayrıca yakışıklı adam evlenme teklif etmez mi ? Yorumlara dikkat edilio ya şimdi gidip 3 günde evlenme teklif eden yakışıklı kocalarımızı mı boşayalım yoksa her yakışıklıyo bekar mı sanalım

Nişanlı sevgilisi evli olan çoğu erkek askerde heycan arıo kızlarla tanışıo çok duydum ağızlarından şahit oldum
Öyle dünya pembe pencere değil

Ben kötü bir niyet sezmedim konunuzu okurken . Inşallah hayırlı bir sonuçla biter. Peki ne iş yapiyormus ve yasi kaçmış bu askerin?

Ben kötü bir niyet sezmedim konunuzu okurken . Inşallah hayırlı bir sonuçla biter. Peki ne iş yapiyormus ve yasi kaçmış bu askerin?

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Ben 20 o 27 yaşında özel bir ajansta ürün fotoğrafçısı ama işini değiştirecek işi gereği sürekli il dışında oluyormuş evli bir insanın yapacağı iş değil yani kpssye girdi dün inşallah hayırlısı olur :)

Yaşı uygun ama sen evlilik için biraz kucukmussun . Senin işin var mı

Konuyu okuyamadim ilk basi disinda.Filmlerden firlamis gibi davranmis.Ben guvenemezdim ama iliskiniz basladiysa hayirlisi. Burda tanisma hikayelerinde degisik bi sey gordugumuzde ayyy kismet buluyo havalarina giriyoruz ama isin ilk baslangici boyle olunca sok oluyoruz demek :) ama yasin cok genc. Ayni yastayiz. İyi tani iyi gozlemle. En az 2-3 yil tanimadan evlilik dusunme. Yas farki biraz goze carpiyor simdi. İlerde dengelenir umarim

Bende okurken kötü bişey sezmedim karşı tarafta ama çok hızlı gelişmiş cidden çevren haklı hemen nikah masasına otrtcak gibi tavır var . Ben asker adam dalga geçiyodur inanma diyemem içini bilemeyiz sonuçta ama çok fazla bağlanma biraz zamana bırak zaman söylediklerinde ciddi mi değil mi herşeyi zaman gösterir canm. İnşallah sonuç ne olursa olsun üzlümiyceğin bişey olsun

Ben de onu dedim :))) elini sallasa ellisi adam evlilik muhabbetine girmezmis niye girmesin? Mevzu askerlikse benim kocam da daimi asker bu genellemeler, libidosu hakkinda boyle keskin yorumlar yapmaniz bence tehlikeli. Yorumlara dikkat ediliyo diye baslayan cumlenizi siz anladiysaniz veya anlayan baska bi arkadas varsa bana tercume ederse ona da cevap veririm.

Anlamadıysanız Türkçe kursuna gitmenizi tavsiye zira cümle gayet açık ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…