Burası bir derdim var bölümü ve burada bir sürü yalana maruz kalmış, aldatılmış, acı çekmiş kötü tecrübesi olan kadınlara bunu sorarsanız size 10undan 9 u temkinli ol der. Konunuzu diğer bölüme açsaydınız belki farklı yorum alırdınız. Kaldı ki siz önce bu adamla görüştünüz sonra vazgeçtiniz şimdi gene görüşmeye başlamışssınız. Kimse sizin mutsuzluğunuzu istemez dilerim telli duvaklı gelin olursunuz :)
Ne alaka elini sallasa ellisi olsa hemen evlilik muhabbetine girmez diye evlilik öcü mü kaçsınlar? Aşık olan kim onunla evlilik hayali kurmadı ilk günden. Benim eşim de yakışıklı bi adam 3 günde olmasa da kısa sürede evlenme teklif etti libidodan da değil iktidarsız olduğı için de değil:) bazen şu yorumlar beni öldürüyo adamın şeyine bile yorum yapılmış sanki yakından tanıyosunuz. Belki de sadece sevgi arayan biri, ayran gönüllü hemen aşığım sanıyo, belki de cidden aşık konu sahibi de 1 yıl tanıyacağını söylüyo anne misali bunca uyarı kötü düşünce neden? İnsanlar burdan aldığı yorumlara gerçekten dikkat ediyo, yorum yapan da biraz dikkat etse keşke.
Ben kötü bir niyet sezmedim konunuzu okurken . Inşallah hayırlı bir sonuçla biter. Peki ne iş yapiyormus ve yasi kaçmış bu askerin?
Yaşı uygun ama sen evlilik için biraz kucukmussun . Senin işin var mı
Ben de onu dedim :))) elini sallasa ellisi adam evlilik muhabbetine girmezmis niye girmesin? Mevzu askerlikse benim kocam da daimi asker bu genellemeler, libidosu hakkinda boyle keskin yorumlar yapmaniz bence tehlikeli. Yorumlara dikkat ediliyo diye baslayan cumlenizi siz anladiysaniz veya anlayan baska bi arkadas varsa bana tercume ederse ona da cevap veririm.Askerdeki adamın libidosundan başka neyinden bahsedebiliriz ?
Ayrıca yakışıklı adam evlenme teklif etmez mi ? Yorumlara dikkat edilio ya şimdi gidip 3 günde evlenme teklif eden yakışıklı kocalarımızı mı boşayalım yoksa her yakışıklıyo bekar mı sanalım
Nişanlı sevgilisi evli olan çoğu erkek askerde heycan arıo kızlarla tanışıo çok duydum ağızlarından şahit oldum
Öyle dünya pembe pencere değil
Ben de onu dedim :))) elini sallasa ellisi adam evlilik muhabbetine girmezmis niye girmesin? Mevzu askerlikse benim kocam da daimi asker bu genellemeler, libidosu hakkinda boyle keskin yorumlar yapmaniz bence tehlikeli. Yorumlara dikkat ediliyo diye baslayan cumlenizi siz anladiysaniz veya anlayan baska bi arkadas varsa bana tercume ederse ona da cevap veririm.
soguk nefesini ensesinde hissetti kizKullanici adini mi degistirdin?
Kullanici adini mi degistirdin?
Yaş tahtaya basıyorsun bence,dikkatli ol.
soguk nefesini ensesinde hissetti kiz
Zemestan sen adalet mezunu muydun?
Gelismeler nasil?
Askerligi ne zaman biticektiEvet bir şey mi oldu
Hala aynı birbirimizi tanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?