- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Yani burda bazi arkadaslar libidosu tavan yapmis olabilir diye yazmis.Ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz daha açık konuşabilir misin canım
Yani burda bazi arkadaslar libidosu tavan yapmis olabilir diye yazmis.
Ben tam tersini düşünüyorum,halk dilinde erkekligi olmayan, kuşu otmeyen, kürtçe de niwmerık. Baska dil bilmiyorum.
Boyle kandirilan tanidiklarim var da.
Ay buna çok güldüm.Yani diyor ki iktidarsızmış. İktidar partisini tutmuyormuş başka bir partiyi savunuyormuş çapulcuymuş falan
Tanima sureci nasil gidiyor?
Bazen inanamıyorum tüm bu yaşananlar gerçek mi diye sorguluyorum bir anda duruluyorum Mehmet hemen fark ediyor bende ki değişikliği bin bin açıklama yapıyor ve artık anladım neden bu kadar hızlı olduğunu .
Bu güne kadar her şeyi yaşamış kadınlardan alacaklarını almış eğlenmiş güzel vakit geçirmiş.
Artık ciddi bir şeyler olsun istiyor hayatında ve yaşlandığını düşünüyor bu yüzden bu kadar hızlı gidiyor diye düşünüyorum.
Ve o ciddiyeti hissetiriyor bana her kelimesinde gelecek hayalleri ve bu hayallere yönelik çözümler..
Benim 7 sene önce ki halimsin .
Ucuyorsun çok mutlusun böylesi karsina cikmaz bur daha.
Yanlis bile olsa yasayip görmek istiyorsun.
Onun için degiyor falan...
7 yil sonra yüzüne tokati yiyince anlqrsin gerçeği
Bu kkadari da ütopya artik...
Bak bak laflara bak.
Alacaklarini almış kadınlardan öyle mi ?
Neymiş o aldiklari ?
Ne alaka elini sallasa ellisi olsa hemen evlilik muhabbetine girmez diye evlilik öcü mü kaçsınlar? Aşık olan kim onunla evlilik hayali kurmadı ilk günden. Benim eşim de yakışıklı bi adam 3 günde olmasa da kısa sürede evlenme teklif etti libidodan da değil iktidarsız olduğı için de değil:) bazen şu yorumlar beni öldürüyo adamın şeyine bile yorum yapılmış sanki yakından tanıyosunuz. Belki de sadece sevgi arayan biri, ayran gönüllü hemen aşığım sanıyo, belki de cidden aşık konu sahibi de 1 yıl tanıyacağını söylüyo anne misali bunca uyarı kötü düşünce neden? İnsanlar burdan aldığı yorumlara gerçekten dikkat ediyo, yorum yapan da biraz dikkat etse keşke.
Ne alaka elini sallasa ellisi olsa hemen evlilik muhabbetine girmez diye evlilik öcü mü kaçsınlar? Aşık olan kim onunla evlilik hayali kurmadı ilk günden. Benim eşim de yakışıklı bi adam 3 günde olmasa da kısa sürede evlenme teklif etti libidodan da değil iktidarsız olduğı için de değil:) bazen şu yorumlar beni öldürüyo adamın şeyine bile yorum yapılmış sanki yakından tanıyosunuz. Belki de sadece sevgi arayan biri, ayran gönüllü hemen aşığım sanıyo, belki de cidden aşık konu sahibi de 1 yıl tanıyacağını söylüyo anne misali bunca uyarı kötü düşünce neden? İnsanlar burdan aldığı yorumlara gerçekten dikkat ediyo, yorum yapan da biraz dikkat etse keşke.
alacagini aldi derken ,kizlarla sevismis sonra el degmemis seni bulmus. sirf el degmemissin diye de asik oluvermis. öyle mi?ne gurur verici. romantik komedi filmi mi anacim bu. hayata iliskilere dair 0 tecrübe.
Haklı olduğunuz noktalar da var ama kişinin temkinli olması her zaman iyidir diye düşünüyorum ben. Bir de hali hazırda hayatınızda olan birini ailenizle tanıştırmak var bir de doktor muayenesinde tanıyıp daha üç gündür konuştuğunuz adamı babanıza sunmak var.
O kısmı atladım sanırım orası evet yanlış olmuş, işin içine aile sokmak bu kadar kısa sürede temkinsizlik olur sonuçta anne babam tanıyo diye bir sürü yanlışına eyvallah deme durumu da var.Haklı olduğunuz noktalar da var ama kişinin temkinli olması her zaman iyidir diye düşünüyorum ben. Bir de hali hazırda hayatınızda olan birini ailenizle tanıştırmak var bir de doktor muayenesinde tanıyıp daha üç gündür konuştuğunuz adamı babanıza sunmak var.
Ne kadar doğru söylüyorsun ilk günlerde evlidir kimliğine bak diyenler oldu çocuktan kimlik istedim kimliğine baktım büyük harflerle bekar yazısını gördüğümü söyledim belki kimliğini değiştirmemiştir diyenler oldu en son TC kimlik numarasını alıp buradan bir arkadaş adliyede çalışıyormuş o siciline felan bakmıştı düşün artık ne kadar olumsuz yorumlar geliyor.
Kızlar şu anda dediğim gibi tanıyoruz birbirimizi ve olumsuz her hangi bir şey yok.
O kısmı atladım sanırım orası evet yanlış olmuş, işin içine aile sokmak bu kadar kısa sürede temkinsizlik olur sonuçta anne babam tanıyo diye bir sürü yanlışına eyvallah deme durumu da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?