Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Katiliyorum. Hani sadece hos bir zaman geçirdigini, konu sahibin numarasini/facebookuna alsa o kadar tuhafima gitmezdi.
Etkili olmak için asiri çabalayan insandan süphe ederdim açikçasi.

Ben bazen erkeklerde suç bulamıyorum, kadınlar göz göre göre yapıyolar. Okadar yorum yapıldı konu sahibesine ama hala aptal aşık gibi. Yaş küçük üstelik 2-3 gün önce sevgiliden ayrılmış. Yaşayıp görün, biz demiştik diye bekliyor olacağız 25 gün sonra. Dilerim umduğumuz gibi olmaz diyeceğim ama görünen köy klavuz istemez demişler.

Ben mi kontrol manyağıyım, yoksa sen mi rahatsın çözemedim.
Elin tanımadığın herifi ile tüm gün ne yaptın ya hu?
Otobüs durağında falan muhabbet etmeye çalışan öğrenciler olurdu, okuldayken. Onlara bile güvenemezdim ben, sen tutmuşsun hayatında ilk kez gördüğün biri ile sanki randevulaşmış gibi çay kahve içmişsin.
Hiç mi korkmaz insan, ne idüğü belirsiz bir adam bir anda yanaşıyor falan. Az korku filmi falan izle bence sen.

O mehmetin memleketi neresi ve sizin sehriniz neresi ?? Benim kardeşim de asker ve adı mehmet bi an acaba dedim

Acikcasi ikinizin de davranışı saçma .
Siz nasıl hastanede gördüğünüz biriyle gidip zaman geciriyosunuz anlamadım. Hadi gecirdiniz birde ciddi ciddi siz olsanız ne yapardiniz diye soruyosunuz. Gelinlik falanda bakmaya baslamissinizdir siz şimdi?

nüfus kağıdına bak lafını kulak ardı etme, yeni ayrıldığın için bunlar... bir günde bi insanı tanıyamazsın, bak kac aydır birlikte olduğun insan bile sen farkında olmadan neler yapıyor hele sadece bir iki saatlik bi adam seni bu kadar kolay kandıramasın, açık konusalım asker abazalığı baska bişey değil.

yok benayağın nasıl oldu merak ettim daha çok
belkide Mehmet işte şu beyaz atlı prens var diyorlarya belkide senin beyaz atlı prensin mehmettir
neden olmasın ama çok ilginç bir tanışma insan etkilenir gerçekten ama dikkat etmeli
biraz once bir haber okudum şok oldum resmen
kız ve erkek tanışıyor 2saat sonar kızı kafasından silahla vurup öldürüyor

canım sen sanırım büyük bir duygusal boşluktasın ?? olay nasıl hızlı ilerlemiş sence bu normal mi? sana tavsiye TANIŞIR TANIŞMAZ BU DENLİ ALLI PULLU ÖLDÜMLÜ BİTTİMLİ ERKEKLERDEN UZAK DUR. saman alevi gibi olur benden demesi..

Yorumları değil yanıtlarınızı okudum...

Aralarda sizin nazlı olduğunuzu sık sık vurgulamanız gözüme çarptı.

Yani onun gözünde yaptıklarından etkilenmemiş, ayakları yere sağlam basan bir kız hatta zor kadın olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Sinemaya gidelim demiş gitmemişsiniz vs...

Oysa tanımadığı bir adamla o kadar uzun zaman geçirecek kız sayısı öyle az ki öyle düşünmesi mümkün değil...

Sizi bilmem de bir kızla dilediği gibi gezip tozduğu, onun hayran bakışlarıyla kendini harika bir adam gibi hissettiği için onun açısından mükemmel bir gün olmuştur.

Devamı gelse de gelmese de sırf bunun için bile söylenebilir o sözler, akıllı çocukmuş...

Mehmet sırasının gelmesini beklerken sıkılmamak istemiş. Sizin yaklaşımınız da bir tuhaf. Ne yemeği, çayı, kahvesi? Yaz aşkları gibi. Hastane aşkı!

katılıyorum hiç tanımadığın bi adamla bütün günü geçirmişsin olay memlekete gidelime kadar gelmiş nazı mı kalmıs ?

büyük ihtimal kolay lokma olarak görmüştür.

Türk filmi gibi olmuş, bazen öyle şeyler olur ki nasıl olur anlayamazsınız alın yazısı diyelim. Normalde hastaneye yada böyle beklemeli yerlere gidince yada uzun yolculuk yaptığınızda yabancılarla hemen samimi olurmusunuz ya da birşey diyemedim düşünmeden kahve teklifine evet mi dedim diyorsunuz.

Siz orada sizinle neden kahve içeyim ki ne alaka deyip tersleseydiniz, zannıma bu kendinizce güzel günü yaşayamayacaktınız.
Bugün sizin için iyi şeylerin başlangıcı da olabilir kötü şeylerin başlangıcıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…