Kadının temizlikle ilgili takıntıları var olmasa bole yapmaz yoksa aklım almaz yani bi insanın baskasinin isine müdahale etmesine:)İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
Ben art niyet göremedim.Eğer siz art niyet gördüyseniz bende sinir olurdum.Ama art niyet yoksa ne kadar güzel bişey size bişeyler ögretmeye calışmış .Ben bayılırım bılmedıgım seyı ogretenlere.Çünkü insan bılgılerle mutlu olur.İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
Eşyalar hakkında Fikri verdiği için hiç önemli değil ne dedigiİyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
Ne demiş ki kadın? İnsan da bir şey konuşmaya çekiniyor herkese bi gelmişler.. Belli ki sohbet etmek istemiş kendince yol yöntem sunmuş alır cebime koyarım ilerde çıkarır bakarım lazım olur. Ayrıca evet ocağı sarı bezle silme
Neden size kizilsin ki? Kendi evinizde ocaginizi istediğiniz bezle silersiniz.Sarı bezin tüyleri falan kalıyor. Ben sarı bez kullanmıyorum desem kızar mısınız
Bende anneme cok karışırım benim evimde bisey yapmaya calistiginda sonra pisman olurum tabi 50 seneden fazladir mutfakla ilgilenen bir insana yapilcak dey degil
Cok haddini bilmezim galiba ama annem asla umursamaz ben böyle yapiyorum der
Evime gelen biri olsa ama sinir olurdum. Ona ne ya Allah ALLAH
Bide peceteyle silme olayini annemde bana demisti sacma. En iyi temizlik suyla yapilan temizliktir mesela.
Dünde ben misafirliğe gittim arkadaşımıza. Ben nereye gitsek heryerde yardim ederim zaten mutfağı falan elime bile bulaşmaz toplar temizlerm :)) malum bide titizlik olunca dün ocagi silecektim kahve döküldü yağ çöz yokmu dedim neden diye suratını eğerek sordu. Baktım ocagi da yağlı lekeli kesin yanlış anladı :)) bende dedim kahve dökülmüş de neyse tamam :)) geçtim oturdum yerime nasıl kızardım ama o oldu banadaİyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
Ne güzel pratik bilgiler vermiş. Ben de yapıp memnum olduğum bir şey olursa yakınlarımla paylaşıyorum. Abartılacak bir durum yok...İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?