Akıl veren misafir

Lekenin üstüne mi dokuyoruz parlaticiyi suya karıştırarak mi

Katılıyorum. Mesela sarı bezden gerçekten çok zor çıkar kahve

Hic abartmiyosun ne o oyle bisey bilmiyosun deme havalari sizin ev sizi baglar

Kadının tarzı bu bence sana ozel Yapmamistir toplumun geneli akıl vermeyi seviyor he He der gecerdim

Ne ufacık ve anlamsız şeyler yahu , bir insanın bunu kafaya takması için nasıl bir boşlukta olması lazım acaba

Mevzu ev işiyse direk itelerim ben ya. Kendi evimde düzenim var ve misafir sonuçta diye kimseye is vermem, yardım beklemem ama illa yapacagim diye kendini parcaliyorsa bu kadar ben olsam yaptiririm gider.
Başkasının evinde kalabalıksak kendi yediğim içtiğimi toplarım o kadar.

Eltimlerle kvnın evindeydik, ben daha yeni evliyim ozamanlar. Yemekler yendi neyse bu eltim başladı hemen mutfağa, bulasiklara hizli hizli hiç umrumda olmadı yaktım sigarayı oturdum. bi tane tabağa dokunmadan.
Ev işini çok bilince veya hızlı yapınca noluyorsa.

Herkes tavsiye verebilir ister ev işi ister başka bi şey. Gocunmam. Ama bizim kadınlar nedense karşı taraf ne dediyse kötü niyetli algılıyor, ukalalık yaptığını düşünüyor. Hele de konu ev işiyse. Sanki herkes ev işini diğerinden daha iyi yaptığını ispat etmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…