Aynen öyle... Bu tarz bilgileri paylaşmayan insanlar da var her şeyi en iyi ben bilirim. Ben yaparım edasıyla dolaşıyorlar. Basit bir yemek tarifini bile vermek istemeyen insanlar tanıyorum.Ben pratik bir yöntem bulduysam paylaşmayı, başkalarının da faydalanmasını isterim.
Eviyle alakalı küçük önerilerde de bulunurum genelde.
Bunlar art niyet değil ki, aklıma gelmediyse bir düşünsün denesin diye insan ‘iyiliği’ için söylenen sözler.
Karşınızda sizi iğneleyen biri yok, öneri veren var.
Teşekkür eder susarsınız, nedir yani her şeyden bir nem kapmak?
basit yemek tarif mi vermiyor boşverin.. internette bi sürü yemek tarif var.Aynen öyle... Bu tarz bilgileri paylaşmayan insanlar da var her şeyi en iyi ben bilirim. Ben yaparım edasıyla dolaşıyorlar. Basit bir yemek tarifini bile vermek istemeyen insanlar tanıyorum.
Ben olsam aaaa iyi fikir der yapardım tabiki iyi fikir ise,yoksa amann boşver bişey olmaz der gülerdim sanırım :)))İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
Sıralayalım olur hahahhhaBence dökülen telveyi ilkten peçeteyle almayı kastetmiş. Telve alındıktan sonra silinir yine ıslak elbeziyle. Hakkaten bezde çok leke bırakıyor kahve..
Konu sahibi gıcık kapmışken önerileri sıralasak mı?
elma sirkesi mi?Bu arada bulaşık makinesi için sirke ile temizlemeni önermiştir kesin. Evet canım ayda bir veya 15 günde bir makine sirke ile boş çalıştırılmalı bence de. Çamaşır makinemi de ayda bir sirke ile temizlerim ve bir ben mi şu makine temizleyicilerden fayda görmüyorum? Çamaşır makineme her zaman kullanırım kireç önleyici ama sirke kullandıktan sonra makine daha iyi çalışıyor.
Hiç umursamam neticede misafir gelir gider düzen benim duzenimİyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
elma sirkesi mi?
İyi aksamlar. Eşimin arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe erkekler salonda oturdu. Biz de arkadaşın eşiyle birlikte mutfakta oturduk. Samimi biri ama sürekli bana şunu şöyle yaparsan iyi olur diye şeyler söyledi. Mesela kahve dokulmustu. Ocağa onu sarı bezle alma peçeteyle al daha iyi olur. Bulaşık makinesine sıralarken bardakları şöyle koy ben öyle yapıyorum. Bulaşık makineni şöyle temizle diye şeyler. Ben bu durumdan hoşlanmadım misafir diye bisy demedim ben mi abartıyorum siz böyle bir durumda ne hissederdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?