- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Anladım, ben gazetede okudum, öyle anlaşılıyordu. Off! İçim şişti, patlayacağım. Bütün gün aklıma geliyor yavrum. Her geldiğinde dua ediyorum. Allah'ım korusun, umutlar tükeniyor ama insan bir mucize olsun da, kimse canını yakmamış olsun, sağ salim ailesine kavuşsun istiyor. Şu pis ellerini çocuklara uzatan yaratıkları annelere teslim etsinler. Ah, bak nasıl caydırıcı oluyor.Amca degil aradiklari baba
Baba o an yayina bagli oldugu icin amca bakmis telefona bakanda videoya ceken degil diger amca
Valla az önce mükellef kahvaltı sofrasına bile bu acıyı malzeme edecek kadar aşağılık insanları gördüğüm için, şu söylediğinize hak vermemek elde değil. Yaparlar, onu da yaparlar !! Böyle böyle normalleştiriliyor demek ki bu olaylar.Ya insanlar manyak oldu iyice televizyona çıkayım diye derler, trollemek için derler belli olmaz adamı kimbilir böyle arayan kaç tane tip vardır? Ama araştırılsın tabi ki, dilerim gerçek değildir. İçim parçalanıyor güzelim kıza.
Şaka mı bu resim midem bulandı insanların acılarından bile ne kadar zevk alıyor gerizekalilar. Gösteriş manyakları o sofrada ki peynir kadar beyinleri yok utanmazlar.Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
İnşallah sağ Salim bulunursun güzel Leyla. Allahım seni ailene bağışlasın.
Sorma icim sisti inan ki ben pek bu tarz gundem haberi takip etmem sadece cocuklarda takilip kaliyorum bundada oyle du Her yer ayri birsey yaziyor kimi musa yi aradilar diye bile haber yapmis bazen sosyal medya zararda verici olabiliyor aslinda kontrolsuz kullanan gerizekalida cok gecen bi kolaj yapmislar kopek kaybindan yanlisAnladım, ben gazetede okudum, öyle anlaşılıyordu. Off! İçim şişti, patlayacağım. Bütün gün aklıma geliyor yavrum. Her geldiğinde dua ediyorum. Allah'ım korusun, umutlar tükeniyor ama insan bir mucize olsun da, kimse canını yakmamış olsun, sağ salim ailesine kavuşsun istiyor. Şu pis ellerini çocuklara uzatan yaratıkları annelere teslim etsinler. Ah, bak nasıl caydırıcı oluyor.
Telefon gelen amca diğer amcası yani videoyu çeken amcası değil.amcasından şüphe ediyorum ben. elimizde başın sağolsun diye tel gelmiş. umudu kesmelerini istiyorlar. aileden bir çıkmazsa bende bişey bilmiyorum
Telefon gelen amca diğer amcası yani videoyu çeken amcası değil.
Ay bilemiyorum ya bir an önce bulunsun yavrucak. İnşallah başına birşey gelmemiştir diye umut ediyorum.yok biliyorum. ama o telefonu arattıran videoyu çeken amcasıdır bence.
Amcanin video cekmesi cok normal. Hepimiz herzaman video resim cekiyoruz
Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
ben buldum instagramdan bu sayfayı muhtemelen gelen tepkilerden gönderiyi kaldırmış. aslında iyi bir döşeyecektim ama neyse. lanet olsun başkasının ateşi ile kendini ısıtanlaraEki Görüntüle 2159322
Yo duruyor resim.ben buldum instagramdan bu sayfayı muhtemelen gelen tepkilerden gönderiyi kaldırmış. aslında iyi bir döşeyecektim ama neyse. lanet olsun başkasının ateşi ile kendini ısıtanlara
Eki Görüntüle 2159322
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?