Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amca degil aradiklari baba
Baba o an yayina bagli oldugu icin amca bakmis telefona bakanda videoya ceken degil diger amca
Anladım, ben gazetede okudum, öyle anlaşılıyordu. Off! İçim şişti, patlayacağım. Bütün gün aklıma geliyor yavrum. Her geldiğinde dua ediyorum. Allah'ım korusun, umutlar tükeniyor ama insan bir mucize olsun da, kimse canını yakmamış olsun, sağ salim ailesine kavuşsun istiyor. Şu pis ellerini çocuklara uzatan yaratıkları annelere teslim etsinler. Ah, bak nasıl caydırıcı oluyor.

Bu amcası olacak tip çocuğu birilerine para karşılığı sattı mı ne yaptı? Hep böyle ilgiyi aile üzerinden çekmeye yönelik hareketleri var. Yok beyaz minibüs kaçırmış da yok telefon gelmiş başınız sağ olsun diye de falan hiç aksiyon bitmiyor. Ya da aile de biliyor çocuğun verildiğini, bir şekilde çocuğun ortadan yok olduğu duyuldu mecburen kaçırıldı demek zorunda kaldılar falan belli olmaz. Bu işin içinde aileden birinin ya da birilerinin parmağı var.

Babası medyuma kadar gitmiş. Çaresizlik her şeyi yaptırıyor malesef..
Allah yardımcısı olsun meleğin. İnşallah sağsalim bulunur..

Bu haberi yeni okudum ben yeni midir bilmem..

AMCASINA ŞOK TELEFON: BAŞINIZ SAĞ OLSUN
Öte yandan bugün Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla'nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı. İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, "Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı" diye konuştu. Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı.

Valla az önce mükellef kahvaltı sofrasına bile bu acıyı malzeme edecek kadar aşağılık insanları gördüğüm için, şu söylediğinize hak vermemek elde değil. Yaparlar, onu da yaparlar !! Böyle böyle normalleştiriliyor demek ki bu olaylar.

Şaka mı bu resim midem bulandı insanların acılarından bile ne kadar zevk alıyor gerizekalilar. Gösteriş manyakları o sofrada ki peynir kadar beyinleri yok utanmazlar.

Sorma icim sisti inan ki ben pek bu tarz gundem haberi takip etmem sadece cocuklarda takilip kaliyorum bundada oyle du Her yer ayri birsey yaziyor kimi musa yi aradilar diye bile haber yapmis bazen sosyal medya zararda verici olabiliyor aslinda kontrolsuz kullanan gerizekalida cok gecen bi kolaj yapmislar kopek kaybindan yanlis
Kopegi yanlis sahiple eslestirip medyada yaymislar iki taraf birbirine girmis kavga kufur
Bende Astoria gibi sattiklarini veya aile ici karisik durumlardan verdiklerini dusunuyorum insallah bulunur tez zamanda

Artik hiçbirşeye şaşirmam diyordum da, şok oldum. Yani bir fotoraf ancak bu kadar cok insafsiz olunabilir. Diyecek kelime, söz yok.

ben buldum instagramdan bu sayfayı muhtemelen gelen tepkilerden gönderiyi kaldırmış. aslında iyi bir döşeyecektim ama neyse. lanet olsun başkasının ateşi ile kendini ısıtanlara

Sayfalar hızla ilerlemiş.. Haber var galıba dıye hızlı hızlı okudum Allahtan korktugum mesaja denk gelmedim.. Sabahtan beri tv falan da izleyemedim.
O kurulan sofra altındaki samimiyetsız mesaja da lanet ettim.. Şeref yoksunları

Midem bulandı gerçekten. Hamur yemekten beyni nasıl hamura dönüştüyse artık... Beğenen 460+ gerizekalıya bir şey diyemiyorum. Anlayamayacağım bir vicdansızlık seviyesi.
Umarım sağ salim bulunur küçük kız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…