Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katiliyrm bencede boyle birsey var

Ya hap kadar koyde 15 dk da nasik kayboliyor.amca olacak kisyle oynamaya cimti 15 dk icinde yer yarildi icine girdi sanki dedi haberlerde.koskoca amca cocugu nasil kaybediyor dag tepe biyerde.o cocuk nekadar uzaklasabilirki kendi basina.bence aile icine iyi bakmak lazom

Malesef Leyla dan hiç umutlu değilim.
En başından beri değilim.
Burda yazmak,dillendirmek de istemedim ama böyle küçük çocuklar sağ bulunmuyorki
Birileri harcadı yavruyu.
Kendi pis nefisleri için kıydılar.
Allahım yanıltsın beni.
Pişman olsun alanlar geri versinler,kıymamış olsunlar inşallah.
Bu dünyada çocuklara kötülük eden,birbirlerinin canını yakmak için çocukları hiç eden bu kahpe insanlar gün yüzü görmesin.
Ve umalımki bu işin altından da korkunç şeyler çıkmasın

O kadar yemeği nasıl yiyorlar onu da anlamıyorum ben, hic görmemişlerse demek.

Rabbim leylayi korusun..Ben aileden şüpheleniyorum.

Inşallah hepimiz yanılırız cocuklar söz konusuysa hep yanılalım yeter ki onlar sağ salim mutlu olsunlar.

Biraz once bi haber ogrendim bu konuyla ilgili.amcasini bi kadin aramis.leyla elimizde ama öldu basiniz sagolsun demis.ben ilk gunden diyorum kesinlikle bu amcada bi halt var.neden diger kisileri aramadilar anne babayi aramadilar da amcayi aradilar

Umarım bu hatıralara kazınan olaylardan olmaz. Aklıma kötü şeyler geliyor. Bu bebecik umarım çok iyidir. Umarım yine dönüp Leyla'ya tecavüz ettiler öldürdüler demeyiz. Umarım lanet okumayız. Ya ben anlam veremiyorum neden kötü insanlara verilecek ağır cezalar yok neden bu kadar pasif kalıyor yasalar. Biz daha evde süt kuzusu olan bebecikleri neden koruyamıyoruz. Bu bizimde suçumuz. Neden nu kadar kötü oldu insanlar? Neden bu kadar acımasız oldular? Evde kızıma bakıyorum bazende şunu söylüyorum hep bu sapıklar da katiller teröristler de bu kadar masumlardı ne zaman böyle acımasız oldular nasıl bu hallere geldiler ya o kadar sorum varki beni aklımda. Umarım kötü olmaz sonuç.

Babanın telefonu arandı. Baba o an canlı yayındaydı o yüzden amca babanın telefonundan konuştu.
Zaten arayanda başka şehir de ilgisi olmayan bi çocuk olduğu açıklanmış.

Yaaa inan ben de yanılmayı hiç bu kadar istemedim.

ekşi sözlükte "delirten" nickli bir yazarın konu hakkındaki entry'si:

birincisi, aile arama yapılmasını kabul etmedi günlerce. bizden kimse yapmış olamaz dediler, köydeki evler aranmasın dediler. uzun süre köydeki evler a ran ma dı. yalan yanlış bilgi vermeyin yok ilk günden açtılar kapıları diye. günler sonra kadavra köpekleri gönderildi. evler aranmadan, kadavra köpekleri çevrede arama yaptı. millet gündem yaratınca, müge anlı neden evler aranmıyor aklım almıyor deyince, niyeyse, artık ne yaptılarsa o sürede neyi gizledilerse, evleri günler sonra aramaya açtılar. bunu unutmayın.

ikincisi, daha önce de dediğim gibi, çok feci hedef şaşırtma olayı dönüyor ortada. önce şeker dağıtan araçta kızıl saçlı kadınla beyaz tişörtlü adam var dendi. sonra kızıl saçlı kadınla kirli sakallı adam dendi. sonrasında kadın çarşaflıydı kapalıydı, arabada da iki adam daha vardı dendi. çocukların ifadeleri tutarsızdı. nitekim mobese kayıtlarında da böyle bir araca rast lan ma dı. bunu unutmayın.

üçüncüsü, mardin’de şeker dağıtıyor aynı araç dendi. araç yabancı bir ailenindi, kendi köylerinde ölen yakınlarının hayrına düzenli olsrak şeker dağıttıkları öğrenildi. önce köyde ziyaret ettikleri akrabaları sonra kendileri polisle kendi istekleriyle irtibat kurup bilgi verdiler. şehre giriş çıkışları da mobese kaydıyla doğrulandı. ağrı ile alakaları olmadığı ortaya çıktı. bunu da unutmayın .

dördüncüsü, en son bugün babaya “çocuk elimizde, başınız sağ olsun” diye saçma bir telefon geldi gizli numaradan, kısık sesli bir kadın tarafından. telefonu açıp kadınla konuşan büyük amcalardan biriydi. jandarma ve polis 15 dakika içinde arayan kişiye ulaştı, arayanın olayla alakasız bir çocuk olduğu söylendi.

gördüğünüz gibi, ne yabancı bir araç var denildiği gibi kızı kaçıran, ne de telefonla arayan kız bizde diyen kişiler gerçek.
hep küçük çocuklar yanlış hedefe yönlendiriyor.
peki küçük çocukların bu yönlendirmeyi yapmasını kim sağlıyor? asıl suçlu kim?
kim kaçırdı küçük kızı da ortaya çıkmasın diye hedef şaşırtma yapıyor?
eğer o telefonu açan çocuk konuşturulursa, kimin kendisine ne amaçla böyle bir telefon açtırttığı tespit edilir, akabinde olay çözümlenir.
malesef, evlerin aratılmadığı o kritik süreçte ne olduysa oldu. büyük ihtimalle leyla o evlerden birinde sağ ya da ölü tutuluyordu, evlerin aratılmadığı süreç içinde başka yere taşındı veya hala oralarda bir yerlerde daha derine, kuytuya saklandı bu sürede.
çok üzücü bir durum bu.
umarım bir mucize gerçekleşir de sağlıklı bir şekilde bulunur.

Surekli köyun icinde degil köyden kimse yapmadi beyaz arac beyaz arac diyip hedef aasirtmataya calisiyor amca galiba
Bende öylelhissediyorum köyden kimse yapmamıştır amca ve beyaz arabadan supheleniyorm dünde mugeanliyi mardinden aradilar aynı ayara aynı adam kadın cocuklara biseler dagitiyolarmis arabada çocuklarda varmis

Allah ellerine yüzlerine bulaştırsın inşallah. Bu kadar detay bilmiyordum. Benim bilip bilmemem önemli değil de poliste mi bilmiyor acaba. Hadi bir kişi şeytan, yaptı kötülüğü diğerleri niye uyuyor bu şeytana. Evleri aratmamak ne demek.

Umarim yasiyordur ama bence de Leyla o koyden hic cikmadi..
Lanet olsun bu sapik zihniyetlere. 5 Dakikalik pislik zevkleri icin nasil bir hayata kiyarlar aklim almiyor. Nasil kiyarlar minicik bir bedene! Bu nasil sapiklik , nasil ahlaksizlik aklim almiyor. Bu ulkede cocugun degeri hic yok , ozellikle kiz cocuklarinin. Ben yukarida ki yoruma katiliyorum, kesinlikle o cocugun basina o lanet yerde birsey geldi ve sakliyorlar.
Tabi ya koskoca bir adam kadar degeri yokki ufacik kiz cocugunun. Kendi aralarinda ortbas ediyorlar. Lanet olsun bu Ataerkil torelere... Tore cinayetlerine, cocuklari gelin eden sapik zihniyetlere, kucucuk cocuklara bunlari reva gorenlere...

Bu yazdiklarinizdan yola cikarak soyle gelisti olay bence.amcasindan supheleniyorum bu adam kiza ya cinsel anlamda bisey yapti yada yapmaya kalkisti.ailesi ogrenince asiret olduklari icin bu durumu gizliyorlar.yani aile ilk basta amcadan habersizdi.sonradan ogrendi ve su an hedef saptiriyorlar.o amcada kesinlikle bisey var kim ne derse desin o amcanin uzerinde durmak lazim

Malesef bende yaşadigina inanmayanlardanim zavalli yavrunun
Cocuga ne olduysa aile iceriside oldu.
Amca once cocugu yolda buluyor eve birakiyor. Daha sonra eve tekrar geliyor Leyla burada mi diye soruyor durup dururken.
Neden Leylayi sordun dendiginde icime doğdu diyor.
Amcada bir iş var ama çıkar kokusu.
Birde cocugun son fotograflarini da ayni amcanin cekmesi ayri bir durum. Iki tane erkek kardesim var yegenlerimizin fotografini cektiklerini en fazla 2 kez falan gormusumdur. Bilemiyorum bana ilginc geldi.

Aynı fikirdeyim. Amca istismar mı uyguladı yoksa tefecilik, borç, aile içi husumet vs mi vardı bilemem ama amcanın yediği bir nane var, sülalecek de bunu gizliyorlar.

Doğuda aileler birbirini tutarlar, burada benden daha iyi bilenler vardır muhakkak. Aile içi tecavüz olur, tecavüz mağdurunun anası babası bile saklar susturur. Ya da en iyi ihtimalle çocuk bir borç, husumet karşılığı başkalarına verilmiştir.

İnşallah başkasına verilmiştir evlatlık olarak inşallah tecavüze filan uğramamıştır daha altını bağlıyorlar mis biberonla süt iciyormus bu nasıl bir güzellik için yanıyor ya inşallah kötü bişey olmamistir.

Biliyorum birbirlerini tuttuklarını. Bizim insanımız (kendi memletimi kastediyorum) gibi haset etmezler diye takdir ederdim onları. Ama böyle kötü olaylarda suçluyu nasıl tutarsın. Kötülüğü yapan kendileri kötülüğü yaptıkları kişi yine kendileri. Mağdur kişi savunmasız olmadığında yine suçluyu mu tutarlar acaba.

Ya zaten bu çok tuhaf bir şey hani ne kadar aile üyeleriyle konuşsam da benim akıl erdiremeyeceğim bir şey. Zemin çürük, temel sağlam değil. Arkadaşım Batı illerinden birinde bir köyde çalışıyor, Doğu değil yani düşünün. Gördüğüm çarpık ilişkilerden dehşete düştüm diyor. Yapacak iş olmayınca millet birbirine sarıyor sanırım, yani başka bir şey çıkaramıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…